Kundtjänst 0346-122 12
Kundtjänst 0346-122 12

Sjuksköterskeklocka 

Håll tiden inom vården med en sjuksköterskeklocka

Att hålla tiden är något som genom tiderna har varit viktigt inom många olika yrkesgrupper. Speciellt när det gäller dig som är vårdgivare så kan detta vara något som verkligen är ett måste. Inom vården har det sedan lä...

Mer
 • Analog sjuksköterskeklocka Analog sjuksköterskeklocka

  En analog sjuksköterskeklocka är ett traditionellt arbetsredskap inom vården

  Alla som jobbar inom sjukvården har någon gång varit i behov av en klocka för att antingen veta tiden eller för att ta den. Det har funnits många modeller av analog sjuksköterskeklocka genom alla år som gått, och de har vairt kvalitativa och bra. Kanske har de ibland varit lite gulliga och blanka med sin boett av guldfärgad eller silverfärgad metall. Idag har detta förändrats precis som allt annat när teknik och mode går framåt. Nu finns analog sjuksköterskeklocka även i digital form. Det är inte den stora skillnaden utan nu kan alla som vill sätta färg på vården, och sprida glädje, färg och omtanke varje dag på jobbet hitta dem i trevliga färger. Förutom färger så hittar du även dessa klockor i olika mönster och med olika silikonfodral hos oss på Vårdväskan. Vi jobbar alltid för att utöka vårt sortiment av smittsam glädje till alla vårdgivare och skjuksköterskor.

  En analog sjuksköterskeklocka kan numera få ett trevligt yttre

  Genom att hela tiden jobba för att sätta färg på vården, så har vi på Vårdväskan blivit ett med våra produkter. Här har vi kommit till den punkt då vi även ser de små produkterna och de små arbetsredskapen vikt i ett koncept som skapar en trevlig tillvaro. När du söker en analog sjuksköterskeklocka hos oss hittar du ett brett sortiment med trevliga och spännande färger och mönster. Här kan det vara urtavlan som är färgad, eller så är det boett eller ett tillhörande silikonskal. Kanske bli det till och med så att du helt plötsligt även vill se på de digitala uren som finns i vårt sortiment, och då har du lika mycket att välja på. Kanske är det så att du redan har en analog sjuksköterskeklocka, och vill snygga upp den. Då finns det alla möjligheter i världen för dig att göra detta hos oss på Vårdväskan. Här hittar du fina och färgglada silikonskal i olika mönster och färger som kommer att ge dig ett helt nytt utseende på digital och analog sjuksköterskeklocka.

  Att finna rätt bland alla produkter hos oss på Vårdväskan

  Att sprida glädje, färg och omtanke inom vården är ett helhetsarbete som vi på Vårdväskan verkligen gillar. Nu har vi nått den punkt då du kan hitta en helt ny uppsättning av arbetskläder som håller en mycket hög kvalitet, samt att du även finner samma kvalitet på de vanligaste arbetsredskapen. Hos oss på Vårdväskan hittar du alltid trevliga och komfortabla produkter när du vill vara med att sätta färg på vården. Vad sägs om våra mycket bekväma underkläder för vårdgivare och sjuksköterskor samt våra mycket fotriktiga arbetsskor. Att kombinera med detta så hittar du även bussaronger, tunikor och dina viktiga stödstrumpor. Sedan är det naturligvis aldrig fel att hitta den stil som passar perfekt att kombinera med en analog sjuksköterskeklocka. Denna fäster du lätt vid vid bröstfickan eller använder en modell som fästs runt vristen, så har du alltid något som håller tiden och hjälper dig i arbetet.

 • Digital vårdklocka Digital vårdklocka

  Med en vårdklocka så kan arbetet bli effektivare för vårdgivare

  En vårdklocka eller ett systerur har länge varit en symbol inom vården och placerats runt halsen eller i bröstfickorna på vårdgivare och sjuksköterskor. Nu har dessa fått en ny stil med mönster som sprider glädje, färg och omtanke runt om på våra sjukhus, vårdavdelningar och äldreboenden. Detta betyder dock inte att den klassiska designen helt har försvunnit utan nu finns det bara större valmöjligheter. Designalternativen gör det roligare och intressantare med detta, sedan länge oumbärliga, arbetsredskap. Nu kan du som är vårdgivare välja mellan analog och digital vårdklocka i modern design eller klassisk design som självklart sätter färg på vården. Den traditionella vårdklockan finns i många olika utföranden, från den vanliga metalliska designen till flera trevliga och färgglada urtavlor. Detta gör att du som vårdgivare får ett mer livfullt utseende på jobbet genom att bara välja en ny stil på tidtagningen.

  Vårdklocka som arbetsredskap vid olika moment i vården

  Naturligtvis så fungerar en vårdklocka precis som en vanlig klocka och visar tiden på ett korrekt sätt. Anledningen till att det är bättre att välja detta alternativ mot att ha en vanlig klocka runt handleden är enkel. Som vårdgivare och sjuksköterska så jobbar du mycket med beröring och med dina egna händer. Då kan det med en vanlig klocka vara lätt att fastna i något eller rispa ömtålig hud. Genom att välja en elegant och modern vårdklocka hos oss på Vårdväskan så slipper du dessa bekymmer och får ett visuellt roande verktyg att handskas med. För alla som vill sätta en personlig prägel på sin uniform så kommer våra vårdklockor att bli en mycket passande accessoar. Den följer dig varje dag i ditt arbete som vårdgivare och sjuksköterska. När du ska köpa ett arbetsredskap inom vården så är det roligt att besöka oss här på Vårdväskan. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa redskap som hjälper dig på ett effektivt sätt.

  Hos oss på Vårdväskan sätter du färg på vården på många sätt

  Att sätta färg på vården är något som vi på Vårdväskan har satt som ett varumärke och det är något som älskas av våra kunder. Naturligtvis kan du sätta färg med bara ett byte av en vårdklocka, men det finns även mer att hitta i vårt breda sortiment av arbetskläder och arbetsskor. Här hittar du många trevliga och mjuka färgkombinationer som ger dig din alldeles egna stil i vårdens korridorer. Genom att kombinera en trevlig och kvalitativ vårdklocka med en ny stil och färg på en bussarong så kommer du att bli en populär vårdgivare. Alla dina patienter kommer att känna igen dig för ditt sätt att bryta mot de färglösa traditionerna inom vården. Hos oss på Vårdväskan kan du som är vårdgivare skapa din alldeles egna stil och profil som sprider glädje i många rum var dag.

 • Classic systerur Classic systerur

  Med ett systerur kan du visa glädje, färg och omsorg

  Att bära ett systerur som vårdgivare eller sjuksköterska är en tradition som har funnits under lång tid. Som arbetsredskap inom vården är en vårdklocka också ett oumbärligt redskap som har ett stort användningsområde. Med ett systerur kan du enkelt hålla koll på tiden och när behovet finns även använda den för tidtagning vid olika behandlingar. Under lång tid har dessa ur varit traditionellt utformade och saknat variationer. Nu är denna tid förbi och för alla som vill sätta färg på vården så erbjuder vi på Vårdväskan ett stort sortiment av systerur. Här hittar du helt nya designer och stilar som gör att både dina patienter och kollegor kommer att se dig som en helt ny människa. Sätt en personlig prägel på din uniform med våra trevliga arbetsredskap och arbetskläder för vårdgivare och sjuksköterskor.

  Att sätta färg på vården är ett koncept som inte bara berör systerur

  Att vara vårdgivare och sjuksköterska har numera blivit roligare. Precis som med tennis, så var vårdyrket länge symboliserat med enformiga uniformer och ganska färglösa attityder. Numera har vårdens arbetskläder och arbetsredskap, precis som i tennisens, förändrats till det bättre. Vi på Vårdväskan ligger långt framme i det konceptet och erbjuder det bästa av det mesta. När det gäller trevliga och färgglada arbetskläder, systerur och andra arbetsredskap för vårdgivare och sjuksköterskor så har vi ett brett sortiment av kvalitativa produkter. Här hittar du som bara vill ha ett systerur massor av valmöjligheter och du som söker en helt ny stil på jobbet kommer att bli glatt överraskad. Här i vår trevliga webbutik kan du enkelt se över vårt stora sortiment och välja ut det som passar just dig. Med några enkla knapptryck så kan du bli den som syns i korridorerna på ditt arbete och den som sprider glädje, färg och omtanke i varje rum du besöker.

  Vårdväskan – Vårt stora sortiment ger valmöjligheter utan gränser

  Att leta efter arbetskläder och arbetsredskap hos oss på Vårdväskan är ett rent nöje. Här hittar du våra fina systerur, samtidigt som du får inspiration för fler förändringar i uniformen. Bland vårt stora urval av arbetskläder för vårdgivare och sjuksköterskor finner du färgglada och kvalitativa bussaronger, tunikor och strumpor. Du hittar även hjälpande stödstrumpor för avlastning i arbetet samt för alla de som vill ha ett bra stöd under graviditeten. När det gäller arbetsredskap hittar du, förutom systerur, ett sortiment av saxar, stetoskop och en användbar pennlampa. Att skapa din egen namnskylt hos oss på Vårdväskan är även det enkelt och tar bara några minuter. Bara detta kan vara en trevlig sak att hitta på tillsammans med dina kollegor under fikapausen. Då kan ni alla vara med och tillsammans så kommer ni att sätta färg på vården och sprida glädje och gemenskap i sjukvårdens korridorer. Ni får dessutom snabba leveranser hos oss på Vårdväskan. Har du eller dina kollegor några frågor om produkter eller annat så finns vår kundtjänst där för er.