Kundtjänst 0346-122 12
Kundtjänst 0346-122 12

Övrigt 

Visa / dölj

Underkategorier

 • Vårdbrosch

  En vårdbrosch är en vanligt förekommande accessoar inom vården

  En vårdbrosch kanske många inte tycker är något som är speciellt på något sätt. Jobbar du inom vården som vårdgivare eller sjuksköterska, så vet du dock att denna accessoar har anor sedan många år tillbaka. En vårdbrosch är något mycket traditionellt inom vården, och kan sitta på allt från läkare, sjuksköterskor, undersköterskor eller andra vårdgivare. Alla kan använda den trevliga broschen. En vårdbrosch kan säga mycket. Den kan exempelvis tala om vem du är, eller vad du gör. Hur som helst så har dessa trevliga broscher fått ett uppsving, och nu kan du hitta dem i varianter som sprider glädje, färg och omtanke hos oss på Vårdväskan. Vi sätter färg på vården med ett mycket stort och kvalitativt sortiment av arbetskläder, arbetsredskap och trevliga accessoarer inom vården. Välkommen att se runt bland alla våra fina produkter. Vi hoppas du får mycket glädje och nöje, samt att vi kan hjälpa till att öka trivseln på ditt arbete varje dag året runt.

  Vad är nu en vårdbrosch, vad kan den användas till?

  En vårdbrosch är som den alltid har varit. Den fästs på din fina bussarong eller tunika, alternativt på ett annat ytterplagg på överkroppen. Denna lilla tingest har länge varit en representant för alla som arbetar inom vården som vårdgivare eller sjuksköterska. Broschen visar egentligen att du är kvalificerad att utföra dina arbetssysslor och ska inge lugn och säkerhet för alla som du vårdar. Detta har fungerat och vårdbroschen har fyllt sitt syfte under alla år den har funnits. Vi på Vårdväskan tyckte att det var dags att göra den trevligare, och har utvecklat den till ett redskap som sätter färg på vården. Våra fina och eleganta varianter av denna accessoar sprider numera glädje, färg och omtanke på ett högre plan. Genom att välja en vårdbrosch hos oss så sätter du också en personlig prägel på din uniform, som gör din utstrålning och personliga identitet starkare. Hos oss på Vårdväskan är det inte nog med denna lilla detalj, utan här hittar du allt för vårdgivare och sjuksköterskor som verkligen vill pigga upp stämningen på jobbet.

  Du hittar allt från vårdbrosch till kompletta uniformer hos oss på Vårdväskan

  Genom att tänka på vad olika färger och kombinationer av dessa kan göra för kropp och själ, så har vi skapat en webbutik där du hittar många trevliga arbetskläder och arbetsredskap. I vår trevliga och användarvänliga webbutik hittar du som är gravid och fortfarande jobbar de viktiga stödstrumporna som ger dig det stöd du behöver. Dessa finner du i många trevliga och glada färger och mönster. När det gäller vårdbrosch så ska denna fästas på din bussarong eller tunika, och dessa hittar du också genom att se över vårt sortiment. Utöver detta så hittar du allt från arbetsskor till de vanligaste arbetsredskapen för alla vårdgivare och sjuksköterskor som vill sätta färg på vården. Välj oss på Vårdväskan så får du en alldeles egen identitet på jobbet.

 • Väskor
 • Smått & Gott
 • Paketerbjudanden

  Perfekta presenter för den nyblivna sjuksköterskan

  Söker du efter en present till sjuksköterska, läkare eller kanske barnmorska m.fl. då har du hittat rätt! Vi har paket och examenspresenter till vårdpersonal som kan uppfylla dina behov. Även om du inte är i behov av en examenspresent kan du köpa våra färdiga vårdpaket och samtidigt spara pengar.

  Med våra paket får du rabatt på produkterna och kan välja bland en mängd olika paketerbjudande.

  Vi har satt ihop paket som innehåller saker som är bra att ha i vårdyrket. För att du som kund ska ha så stor valmöjlighet som möjligt har vi tagit fram paket i olika storlekar och prisklasser.

  Paket för dig som studerar till sjuksköterska

  Om du studerar till sjuksköterska, undersköterska eller något annat vårdyrke, så har vi smarta studentpaket med allt du kan behöva under tid studieperiod. Du kan välja mellan olika färger och komplettera med våra andra produkter i sortimentet.

  Gör studietiden lite roligare med våra färgglada tillbehör och arbetsredskap för vårdpersonal och studenter. Med våra studentpaket får du allt du kan tänkas behöva för att notera, organisera, minnas och förvara dina anteckningar.

  I våra paket hittar du allt från pennor till världskända stetoskop. Allt du kan tänkas behöva både under och efter studietiden hittar du på Vårdväskan.

  Allt under samma ”tak”

  På Vårdväskan hittar du allt du kan tänkas behöva i ditt yrke som sjuksköterska, barnmorska, undersköterska m.fl. Vi har ett brett sortiment av tillbehör, redskap och roliga saker i alla möjliga härliga färger.

  Du som arbetar inom vården kanske vanligtvis vistas i en steril, tråkig miljö, Pigga upp dig själv och dom runt dig med härliga färger på kläder, namnbrickor, stetoskop, sjuksköterskeklockor och mycket mer!

  Vi har produkter i olika färger, storlekar och prisklasser för att kunna erbjuda dig som arbetar som sjuksköterska eller är verksam inom något annat vårdyrke, ett så brett sortiment som möjligt. 

 • Presentkort
 • USB minne
 • Vårdpins

  Vårdpins är ett trevligt inslag som sprider glädje, färg och omtanke inom vården

  Pins med olika budskap har funnit under många år. Bland de första som blev populära var förmodligen ”Kärnkraft? Nej, Tack”. Sedan dess så har dessa utvecklats i många former och haft stor inverkan på människors val. Idag finns även dessa pins som vårdpins med en mängd olika inskriptioner. Många gillar att samla på olika pins, men den reella meningen är ofta att sprida budskap. När det gäller att sprida ett budskap inom vård och omsorg så ska detta göras med glädje, färg och omsorg. Vi på Vårdväskan har samlat ett utbud av vårdpins som kommer att ge dig och dina patienter ett budskap som verkligen består av glädje. Våra vårdpins skapar inte bara glädje för alla som ser dem utan de sätter även färg på vården med sina glada kulörer. Följ vågen, glöm kärnkraften och satsa på vården.

  Sätt färg på vården med vårdpins i regnbågens färger

  Genom att skapa en stort sortiment av roliga, smarta och charmiga vårdpins så har vi på Vårdväskan skapat en alldeles ny trend. Vi har återupplivat de gamla bortglömda pinsen, men det är ju det som är det fina med sjukvården. Ibland så tror dina patienter att de inte har någon chans, men helt plötslig så är det någon som för dem tillbaka till livet. Det är just det som Vårdväskan handlar om. Att handla innan det är försent och detta kan göras med en enkel vårdpin. Dessa vårdpins finns i härliga färger och budskap. Här är det fritt fram att välja för alla vårdgivare och sjuksköterskor som vill visa vägen till ett glädjefyllt liv för alla i er omgivning. Att skapa detta sätt att se på vården har blivit ett varumärke för oss på Vårdväskan. Vi ser alltid till att ha det bästa av det mesta när det gäller kvalitativa produkter. Det är arbetskläder och arbetsredskap som ger en trivsam arbetsmiljö. De sprider glädje, färg och omsorg till såväl dig som dina kollegor och de patienter du dagligen berör.

  Välj Vårdväskan när du vill skapa en komplett profil som sätter färg på vården

  Vårt val av namn, Vårdväskan, bottnar i ett djupt inrotat arbetsredskap som följt med inom vård och omsorg under många år. Detta är den traditionella vårdväskan i en ny tappning och den har blivit ett redskap för studenter inom vården. Nu kan du med denna traditionella väska i en ny färgdesign återuppliva detta trevliga koncept. I detta fall behövs det inte ens hjärt- och lungräddning eller elektriska chocker. Här behöver du bara vara nyfiken och titta runt här i vår webbutik. Förutom vårdpins hittar du bland annat följsamma underkläder, komfortabla arbetsskor och sköna bussaronger. Det finns även kvalitativa arbetsredskap i uppiggande färgsättningar. Vad sägs om ett nytt stetoskop eller blodtrycksmätare i en spännande färg? Nu kan även du vara med i det eminenta gäng som varje dag sätter färg på vården runt om på alla sjukhus.

 • Hudvård
 • Arbetshälsa
 • Giant Microbes

  Nu har den nya bakteriefloran spritt sig och sätter färg på vården med Giant microbes

  Att en del saker har stor smittorisk, det vet du som jobbar som vårdgivare eller sjuksköterska. Det är något som du träffar på varje dag, när du besöker dina patienter på olika sjukvårdsavdelningar. Att vi skulle få en helt ofarlig bakterie, som faktiskt även skapats av en människa, var nog inget som du hade kunnat drömma om. Dessutom så har denna bakterieflora som sprider sig på våra vårdavdelningar en positiv effekt på de som får en av dessa sjukdomar. Ja, du kanske har gissat det redan. Det gäller Giant microbes skapade av Drew Oliver. Det fantastiska mjukisdjuret sprider numera glädje, färg och omsorg inom vården och har skapat en hel epidemi av 40 olika bakterier som alla har sin positiva inverkan på det dagliga arbetslivet. Giant microbes hittar du nu i vårt sortiment på Vårdväskan tillsammans med massor av andra trevliga accessoarer och tillbehör till vården.

  Giant microbes – Ett fantastisk redskap som skapar harmoni i vården

  Att små saker kan göra mycket det vet alla som jobbar inom vården. Du har säkert träffat på många patienter som bara behövt att du tar dig lite tid. Du kanske bara har behövt sätta dig ned och lyssna på dem, eller prata med dem i några minuter. Bara detta har fått dessa patienter att leva upp, och verkligen känna att det finns sådana som du som sprider glädje, färg och omsorg varje dag på jobbet. Nu kan du även ta hjälp av Giant microbes som är en hel buffé av trevliga och inbjudande bakterier. Mjukisdjuret finns i 40 olika bakteriella varianter i vårt sortiment på Vårdväskan. Du handlar dessa enkelt direkt här i webbutiken. De är billiga, trevliga och fulla av glädje. Att en bakterie kan göra någon glad är ett enastående koncept vilket tagit Giant microbes till oanade höjder i popularitet. Gå igenom hela sortimentet och hitta din favorit bland alla bakterieprofiler som finns att ge till dig själv eller någon annan. Helt enkelt underbart att få ge bort lite bakterier ibland.

  Vårdväskan – Vi smittar hela världen med våra fantastiska produkter

  I vårt stora sortiment på Vårdväskan är smittorisken hög. Du hittar glädjande och färgstarka detaljer till din uniform. Pigga upp både dig själv och de omkring dig med hälsosamma glädjebakterier! Nu kan alla vårdgivare och sjuksköterskor som vill sätta färg på vården hitta det ni söker i vår trevliga webbutik, där glädjen smittar av sig med raketfart på alla våra arbetskläder och arbetsredskap. Här hittar du naturligtvis Giant microbes som kanske kan bli din bästa vän på jobbet. Tänk dig att ha en bakterie som sin bästa vän. Det är inte alla vårdgivare som har det så bra! Smittas av hela vårt sortiment med trevliga bakterier från Giant microbes, våra fina arbetskläder och arbetsredskap och bli sjukligt lycklig. Så lätt kan det vara att sätta färg på vården tillsammans med oss på Vårdväskan. Roligt att handla och roligt att dela med sig.

 • Utbildning
 • Posters

  Vi på Vårdväskan vill erbjuda alla inom vården trevliga och färgglada tillbehör, anatomiska posters och övriga redskap för allt inom vården. Oavsett om du är vårdare, sjuksköterska eller läkare så kan du alltid välja oss på Vårdväskan när du söker vårdtillbehör och anatomiska posters med en unik prägel, färg och kvalitet.

  Att stimulera hjärnan och samtidigt ha kul under lärorika former är något vi tycker om. Därför kan du köpa olika anatomiska posters som består av flera olika motiv. Vare sig du ger som present till någon som arbetar inom vården eller till ett barn som läromedel för att få mer kunskap om människokroppen, kommer dessa anatomiska posters garanterat att uppfylla sitt syfte. Arbetar du själv inom vården kanske du vill ha en anatomisk poster som representerar din specialitet på din vägg.

  Med dessa anatomiska posters kan du med en fin ram pryda din vägg med något annorlunda. Det finns flera olika anatomiska posters att välja mellan hos oss. De kan användas både som en fin inredningsdetalj eller i utbildningssyfte. Motiven är anatomiskt korrekta eller roliga och moderna beroende på vad du väljer.

 • Muggar
 • Festtillbehör

  Festtillbehör i härliga färger

  Är det dags för sjuksköterskeexamen, personalfest eller temafest? Du hittar alla tillbehör du kan tänkas behöva här på Vårdväskan. Vi har fullt med produkter och inspiration till festen!

  Vi har produkterna och inspirationen för att du ska kunna bjuda på en fest med unikt tema för till exempel en nyexaminerad sjuksköterska eller läkare.

  Om du ska ha en fest med färgtema så hittar du de perfekta produkterna här. Med våra produkter kan du enkelt matcha ihop en snygg dukning med färgglada tillbehör. Med våra färgmatchade produkter kan du hålla en röd tråd i dukningen och dekorera med färger i olika toner. 

  Vi har noga valt ut produkter för fest och kalas i färger som är associerade med vården, och Vårdväskan såklart. Du som ska jobba/jobbar som sjuksköterska förtjänar en ordentlig fest med roliga prylar och festdekorationer. Vi har både färgglada och neutrala tillbehör för att du ska ha så stor valmöjlighet som möjligt när du väljer partyprylar till festen.

  Visa att du är en sjuksköterska

   Vi har tagit fram en serie med partyprylar speciellt valda för dig som ska börja arbeta/arbetar inom vården. Färger, motiv och tillbehör är noga utvalda för att du ska kunna ha den snyggaste och häftigaste festen på länge!

  Skoja till det på examensfesten, personalfesten eller en temafest med vårdinspirerade tillbehör och dekorationer. Du som arbetar på sjukhus, vårdcentral etc. kan med våra produkter skapa riktigt häftiga och roliga festdekorationer och dukningar.

  Planerar du examensfesten till en nybliven sjuksköterska så finns de perfekta tillbehören här. Vi har roliga tillbehör och festdekorationer med tema som passar sjuksköterskor och annan vårdpersonal. Gör dekorationerna ännu roligare genom att lägga till till exempel ett stetoskop, plåster och andra saker som har med vård och hälsa att göra. På så sätt skapar du personliga och unika festdekorationer som gästerna sent ska glömma. 

  Här är det bara fantasin som sätter stopp, med våra partyprylar har du den perfekta basen för att skapa en riktig fest med roligt och personligt tema. Vi har allt från vanliga festtillbehör så som tallrikar, glas, bestick etc. till roliga kakformer i former som associeras med vården och kroppen.

  Med våra produkter och inspirationsbilder kan du hitta en annorlunda stil och duka med roliga och färgglada dekorationer. Föredrar du en mer stilren presentation så finns det inga gränser för det heller. Ta hjälp av våra inspirationsbilder för att hitta stilen för just din fest.

  Inspiration och tips 

  Under produkterna hittar du inspirationsbilder för dukningar och användning av festtillbehören. Du hittar också tips på hur du kan matcha produkterna och skapa effektfulla och färgglada dekorationer. 

  Vi på Vårdväskan vill kunna erbjuda sjuksköterskor, läkare och alla andra som dagligen gör skillnad och hjälper människor i sitt yrke inom vård och omsorg personliga och färgglada produkter till bra priser. Produkterna i vårt sortiment är noggrant utvalda för att erbjuda dig just detta. Här hittar du som läkare, sjuksköterska eller vårdare allt du behöver inom arbetskläder, uniformer, namnskyltar och alla övriga mindre och effektiva arbetsredskap som du alltid bär med dig. Hos oss på Vårdväskan behöver du heller inte tänka på några öppettider, då du enkelt gör dina beställningar på nätet alla timmar på dygnet.

Visa fler kategorierVisa färre kategorier