Info 0

Varumärke 

Visa / dölj

Underkategorier

 • Anatomical Element
 • Anna Caroline
 • Bagheera
 • Birkenstock
 • Eziklog
 • Fitbit
 • Giant Microbes
 • Hejco

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården som ger sken av lugn, ro och omsorg. Hos oss hittar du ett brett sortiment av trevliga och intressanta kläder för vården. Dessa många färger och mönster gör att du syns som sjuksköterska och vårdare både inför dina kollegor och de patienter som du dagligen tar hand om. Genom ett besök hos oss på Vårdväskan kan du också få ett nytt och trevligt set av kläder för vården. 

  Hejco har använt sin fleråriga kunskap om kvalitet och funktion i framtagningen av deras arbetskläder. Arbetsplaggen är gjorda för att klara vardagens slitage och ger god komfort under arbetets gång. I drygt 60 år har vi på Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla dem som arbetar med att ta hand om andra. Arbetskläder som helt enkelt kan hjälpa till att göra arbetet lite lättare för de som jobbar inom vård och omsorg.

  Sedan 1954 har vi på Hejco designat, utvecklat och producerat arbetskläder för alla dem som jobbar med att bry sig om andra. Genom åren har deras plagg blivit favoriter bland yrkesgrupper inom vård, omsorg, dental och djursjukvård. Hejco vet vad som är viktigt för arbetskläder inom dessa yrken. Hur plaggen ska sitta, att man ska kunna röra sig väl i dem, att de är lätta att ta på och av och kanske framför allt att de håller tvätt efter tvätt. För just kvaliteten är något de verkligen kan stoltsera med och som ofta nämns av de i vården som testat arbetskläderna. Oavsett om det är ett dressat plagg i stilren design eller en färgglad variant så har Hejco något som passar. De har kollektioner och material som håller över tid vilket gör att  man enkelt kan komplettera och lägga till nya favoriter, modeller eller färger för att uppdatera sina arbetskläder.

 • Hummel
 • Littmann

  Bäst på marknaden

  Littmann har i mer än 45 år erbjudit vårdpersonal högkvalitativa stetoskop. Deras produktsortiment är brett och det finns stetoskop som passar alla. Dom har under lång tid uppmärksammats som en av de bästa stetoskopproducenter och bevisar ständigt att det stämmer.

  Littmanns produkter är bland dom bästa på marknaden och har högst kvalitet och ljudåtergivning. Ta hjälp av vår guide för att hitta det stetoskop som möter dina behov och förväntningar.

  Kvaliteten på Littmanns stetoskop kan du lita på. Stetoskopen är tillverkade i USA och produceras under strikta riktlinjer och noggranna kvalitetskontroller för att kunna leverera de bästa stetoskopen på marknaden.

  Hitta din stil

  Med sitt breda sortiment och höga kvalitet har Littmann snabbt blivit en av världens största leverantörer av professionella stetoskop för att yrken inom vårdbranschen där man kan behöva stetoskop.

  Stetoskopen finns i många modeller och färger, så att du ska kunna hitta det som passar just dig, ditt yrke och din personlighet. Med det stora urvalet kan du också lätt hitta ett stetoskop som matchar din arbetsuniform.

  Något för alla

  I Littmanns sortiment finns både stetoskop i standardutförande och specialdesignade med avancerad teknik för att kunna uppfatta svåridentifierade ljud och utesluta brus och andra störande ljud.

  De nya elektroniska stetoskopen i sortimentet har inbyggt brusreducering och ljudförstärkning vilket gör att du får en klar och tydlig ljudåtergivning. Du kan också spela in ljuden och sedan överföra till dator och få en visuell bild av ljudet genom ett diagram som produceras i samband med inspelningen. Detta är en värdefull funktion för både diagnostisering och i utbildningssyfte. Du kan välja att spela upp ljuden långsammare för att få en ännu tydligare ljudbild.

  Vi på Vårdväskan är en av fyra auktoriserade återförsäljare i Sverige av Littmanns produkter. Detta betyder att du som kund hos oss har tillgång till ett av världens bästa stetoskoptillverkares sortiment. Hos oss på Vårdväskan hittar du alla modeller av Littmanns stetoskop och tillbehör. För oss är det väldigt viktigt att du som jobbar inom vårdyrket ska ha tillgång till riktigt bra utrustning och det är just därför vi är så stolta över att vara återförsäljare för Littmann. Ett varumärke som du kan lita på.

  Stetoskopen kommer i flera färger och du kan matcha dom med många av våra andra färgglada och personliga produkter. Köp ditt nya stetoskop från Littmann hos Vårdväskan idag.

  Garantitiden är mellan 2-7 år beroende på modell.Se PDF för att få hjälp att välja det stetoskop som passar just dig.

  Se alltid till att köpa ett Littmann stetoskop från en auktoriserad svensk återförsäljare då det finns många kopior på marknaden. Vårdväskan är auktoriserad återförsäljare av 3M™ Littmann® stetoskop.

  Du som i din profession kräver det bästa av instrumenten du använder kan lita på att 3M™ Littmann® stetoskop ger tillförlitlig ljudreproduktion av både låga och höga frekvenser.

 • Merrell
 • Nytello
 • Rosa Bandet

  Bär rosa och sprid medvetenhet om kampen mot bröstcancer!

  För att öka medvetenheten om kampen mot bröstcancer har vi nu släppt vår Rosa Oktober-kollektion där du kan köpa våra mest populära produkter i en rosa design för att du ska kunna visa ditt stöd på din arbetsplats.

  En av tre får cancer. Men alla drabbas.

  Varje dag får 20 kvinnor reda på att de fått bröstcancer, den absolut vanligaste cancerformen hos kvinnor. Varje år under oktober månad genomför Cancerfondens Rosa bandet en kampanj med syfte att samla in pengar för den otroligt viktiga cancerforskningen och sprida kunskap om bröstcancer. Det tycker vi på Vårdväskan är viktigt, och vill därför vara en del av det. Vi älskar rosa, och strålar alltid i rosa färger, men under oktober färgar vi hela Sverige rosa av en annan anledning

  - För att sprida kunskap om bröstcancer och bidra till cancerforskningen. För att det är viktigt!

  1 av 9 kvinnor drabbas av börstcancer. 8 av 10 drabbad överlever, tack vare forskningens framsteg.

  Läs mer om Rosa Bandet-kampanjen på Cancerfondens hemsida.

  www.cancerfonden.se/rosabandet

 • Scholl
 • Segers
 • Smila

  Att hitta rätt arbetskläder är avgörande för att hålla dig bekväm och smidig under arbetsdagen. Speciellt för dig som arbetar inom vården och håller högt tempo under arbetsdagen. Vi på Vårdväskan har därför noggrant valt ett sortiment av arbetskläder från Smila som passar perfekt för dem som arbetar inom vård- och omsorg. Smila är ett välkänt företag som specialiserar sig på arbetskläder till vårdpersonal med fokus på maximal komfort och kvalitet.

  Smila tar fram moderna arbetskläder med bra passform, rätt material och gör det även möjligt för dig att välja kläder ur deras ekologiska plagg. Smila strävar även efter att sätta miljön i fokus och har en certifierad kollektion enligt GOTS som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer.

  Hos oss på Vårdväskan hittar du många olika plagg från Smila för vården som sätter en personlig prägel på din uniform, vilket visat sig mycket uppskattat av de många patienter som dagligen besöker landets alla sjukhus och vårdinstitutioner. Hos Vårdväskan erbjuder vi allt från trevliga och bekväma underkläder till strumpor och bussaronger från Smila, som alla bringar glädje och färg till ditt arbete. Förutom detta så erbjuder vi även den absolut bästa kvalitet från Smila du kan tänka dig, där du får den ultimata komfort du själv behöver i ditt arbete. Genom detta så har vi skapat en ny trend inom vården och dess kläder. Du har fortfarande samma rörelsefrihet och komfort, men samtidigt en kraftigare utstrålning, vilket kan vara glädjande för alla de patienter som ser dig i ditt arbete. När det gäller strumpor och underkläder så har vi tänkt på att dessa ska ge dig den komfort, kvalitet och det stöd du verkligen behöver i ditt arbete som vårdare eller sjuksköterska. De bussaronger vi erbjuder från Smila är alltid av bra kvalitet och finns i många färger som bringar glädje till alla.

 • Snapit
 • Sneaker Lab
 • South West

  Vi utökar nu vårt sortiment med ett helt nytt märke, South West, ett märke med fokus på kläder för människor med en aktiv livsstil. De fokuserar på att ta fram kläder som Ni gillar att använda, för att de är snygga, praktiska och välsydda. Vi har valt att ta in dessa kläder för att ni ska kunna hitta fler kläder hos oss som inte bara är användbara på ett jobb inom vården, utan även till och från jobbet och på fritiden när man är ute och går med hunden till exempel. Nu hittar ni bland annat bekväma basplagg, jackor, fritidsbyxor och träningskläder av hög kvalité hos oss.

  South West driver hela tiden frågor  om vad som är sunt och riktigt ifråga om material och tillverkning, vilket också vi tycker är väldigt viktigt. Många av plaggen är precis som en del av våra plagg från Smila märkta med både GOTS och Fairtrade. 

  Baskläderna går att använda på jobbet under arbetskläderna, vilket är perfekt då de är gjorda av bomull som andas bra under en hektisk dag inom vården. Men de går självklart också bra att använda på fritiden när man vill ha något extra bekvämt, snyggt och praktiskt.

  Både deras jackor och fritidsbyxor passar perfekt för dig som vill bära ett bekvämt och lätt plagg till och från jobbet, som tål både vatten och vind. Byxar har ett slitstakt, skönt material som torkar snabbt. Den har flera fickor med dragkedjor vilket ger god förvaring för till exempel nycklar, mobil och plånbok. I sortimentet hittar du även lättare och mer rejäla vind- och vattenavvisande jackor med reflexer, perfekt för dig om behöver använda ytterplagg även i jobbet, som till exempel i hemtjänsten. Du kan även kombinera vissa av jackorna tillsammans med en lättviktsväst eller fleecetröja som fästs som foder inuti jackan. Det finns alltså någonting för alla.

 • Sprox
 • Vårdväskan
 • Wock
 • Yes Nurse
Visa fler kategorierVisa färre kategorier