Info 0

Varumärke

Visa / Göm

Underkategorier

 • 3M Cavilon
 • 4D Human
 • Anatomical Element
 • Anna Caroline
 • Bagheera

  Bagheera arbetsskor för vårdpersonal

  Bagheera sneakers och arbetsskor är framtagna för att ge dig optimal komfort och stabilitet för dina fötter. Vi har inte bara klassiska arbetsskor i vårt sortiment, vi kan även presentera ett sortiment av sportiga och bekväma Bagheera sneakers som passar perfekt för arbetsdagen i vårdyrket. Vi på Vårdväskan vill kunna erbjuda dig som jobbar inom vården sneakers som funkar att använda under arbetsdagen, på fritiden eller i stort sett vilket sammanhang som helst. Här hittar du arbetsskor med dämpning och som är extra luftiga så att dina fötter får så bra förutsättningar som möjligt under långa arbetsdagar. Bagheera sneakers är en arbetssko med hög komfort, ger skön stötdämpning, kan användas när som helst och har en snygg design som passar perfekt för att du som jobbar inom vården ska kunna ha en sko som funkar för både jobb och till vardags. Välj ut dina nya favoriter i hela vårt Bagheera sortiment.

  Bagheera Sneakers på Vårdväskan

  Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika modeller från Bagheera. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och din personlighet. Bagheera sneakers är en perfekt arbetssko som håller dina fötter pigga och fräscha hela dagen och ger hela din kropp rätt förutsättningar. Flera av Bagheeras skor passar även utmärkt för långa löppass på hårdare underlag och för löpare som söker en neutral och lätt sko. Bagheeras högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra samt kännas pigga och fräscha genom hela arbetsdagen.

  Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

  Dina sneakers kommer garanterat att få dig känna dig bekväm, fräsch och snygg under din arbetsdag. Välj mellan olika modeller och märken av sneakers hos Vårdväskan. När du lyssnat på dina fötter och äntligen gjort ditt val av arbetsskor så är det naturligt att hela din kropp talar till dig. Då är det dags att ge alla delar av dig den kärlek som du förtjänar. I vårt stora sortiment hittar du allt från underkläder och bussaronger till alla de arbetsredskap som du dagligen behöver i ditt arbete. Bara för att de produkter du hittar i vårt sortiment har en glad och positiv stil, så betyder inte det att vi tullat på kvaliteten. Hos oss på Vårdväskan hittar du bara produkter av den allra högsta kvaliteten. Shoppa dina nya arbetsskor och arbetskläder hos oss på Vårdväskan redan idag!

  WCT-overallen lade grunden till varumärket Bagheera

  Bagheera är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna, där samtliga produkter utvecklas och designas. Allt började på 80-talet med en WCT-overall där det stod Bagheera över bröstet och det är nog så många minns Bagheera, vilket blev startskottet för ett nytt varumärke i sportbranschen. Sedan dess har det hänt mycket och det ökade intresset för motion och hälsa har skapat en enorm marknad för funktionella träningskläder och skor. Bagheeras ledstjärnor är hållbarhet, miljö och funktion, med det sagt kan de erbjuda väldesignade och lättkombinerade sneakers - utvecklade för både dam och herr - för att du ska kunna prestera ditt yttersta vid varje tillfälle. Alla produkter från Bagheera har både miljön och människan i åtanke, detta gör dem genom att certifiera produkter med Oeko-tex och jobba med samarbetspartners som strävar efter en hållbar utveckling och har samma miljötänk.

 • Birkenstock

  Snygga och bekväma Birkenstock sandaler

  Vi på Vårdväskan vet att det är viktigt med bekväma skor när man jobbar inom vården då man ofta står och går väldigt mycket. För att fötterna ska orka hela dagen krävs det en sko med en bra sula och som är gjort av ett bekvämt och hållbart material vilket är precis det som Birkenstock ser till att leverera. Det är viktigt att foten kan röra sig på rätt sätt och inte fixeras, vilket ofta var vanligt förr i tiden när skorna inte var lika bra som de är nu för tiden. Vi ser till att du får arbetssandaler som är sköna för dina fötter och som sprider glädje, färg och omtanke inom vården. I vårt breda sortiment av arbetsskor hittar du flera olika modeller och färger av sandaler och skor från Birkenstock – så att du kan hitta ett par som passar både dina fötter och din stil.

   

  Varför du ska välja Birkenstock sandaler

  I ett par Birkenstock vilar hela foten i skon tack vare att fotens tomrum fylls upp med hjälp av sulan vilket ger foten ett jämt underlag hela tiden. Det är framförallt sulorna och fotbädden som gör att Birkenstocks skor är helt unika. De har en anatomisk uppbyggnad som ger foten stöd och kroppen rätt avlastning. Det ger en bra blodcirkulation och en naturligt bra hållning. Fotbädden på Birkenstocks sandaler är alltid tillverkad av ren naturkork och slitsulan av etylvinylacetat vilket är ett slitstarkt, lätt och flexibelt material. Deras sandaler finns i flera olika modeller och färger så att just du kan hitta dina favoriter. De har ett snyggt och traditionellt utseende som gör att dom håller lika länge både utseendemässigt som på hållbarheten. Med Birkenstock sandaler kan vi garantera dig en snygg och bekväm sandal av hög kvalité. Birkenstock är därför utmärkt för dig som alltid är på språng och behöver något extra stabilt och bekvämt för dina fötter. För att skon ska sitta som bäst rekommenderar Birkenstock att du har ungefär en halv centimeter kvar från tårna till framkanten av skon.

   

  Birkenstock – det självklara valet för att få glada fötter

  Birkenstock tillverkar skor och sandaler med hög kvalité och en komfort långt över många andra skor. Företaget grundades för över 200 år sedan av Johann Adam Birkenstock i Langenberg. Företaget växte och förvaltades inom familjen i flera generatingen. Det var dock först på 1900-talet som ryktet spred sig runt om i världen om deras högkvalitativa skor. Birkenstock vill alltid använda naturen som guide för att främja och bevara fotens naturliga roll och ge er kunder den bästa möjliga sandalen för just dina fötter. I allt från korken i sulan till limmet de använder fokuserar det alltid på att vara så ödmjuka som möjligt mot naturen och dina fötter. Så vill du ge dina fötter de absolut bästa förutsättningarna att orka hela dagen och samtidigt kunna bära dina skor med gott samvete ska du välja ett par Birkenstock sandaler – då du alltid vet att de är anatomiska och gjorda av bra naturmaterial.

 • Clockid
 • Crocs

  Crocs skor hos Vårdväskan

  Crocs skor är bekväma hygienskor som är framtagna för att ge dig bästa möjliga komfort hela dagen. Alla Crocs skor är framtagna i ett material som heter Croslite™ vilket är ett gummimaterial med slutna celler som ger just Crocs skor sina unika egenskaper. Skorna från Crocs är lätta, stötdämpande och ergonomiska vilket gör dem väldigt bekväma. De är även antibakteriella, luktmotverkade, återvinningsbara och många av dom är också halksäkra - vilket gör dem till perfekta arbetsskor för dig som jobbar inom vården.

  Crocs vill hylla allas olikheter

  Crocs skor är något som de flesta någon gång har sett eller hört talas om. De har blivit oerhört populära runt om i världen som avslappnande, färgglada gummiskor. Crocs slog igenom 2002 men började i Colorado i USA och var i början tänkt som en sko som skulle användas på båtar. Det är just därför som Crocs skor är både halksäkra och ger stabilitet på glatta och hala golv. De ville ta fram en smart sko som inte var för komplicerad, men som ändå ger dig still, bekvämlighet och glädje - och visst lyckades de! Med hjälp av sina färgglada skor vill Crocs hylla allas olikheter och uppmanar dig att alltid vara dig själv och komma som du är.

  Hygienskor från Crocs på Vårdväskan

  Hygienskor är lämpliga för både arbete och fritid. Crocs skor kombinerar tekniska och terapeutiska funktioner. Skon ger avslappning för benens muskulatur och är antistatisk. De är lätta att rengöra vilket är viktigt för dig som jobbar inom vården så att de klarar hygienkraven. På Crocs skor med hälrem kan remmen vikas upp över vristen om du inte önskar ha den bakom hälen.
  Vårdväskan erbjuder hygienskor som klarar av hygienkraven utan att göra avkall på komforten. Arbetsskon sitter lätt på foten och är anpassad för maximal komfort under hela dagen, dessutom så sätter du färg på vården med färgglada hygienskor från Crocs.

  Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

  Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av skor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetskläder, hygienskor och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra hygienskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag.

 • Doktorn Rekomenderar
 • Embla Of Sweden

  Embla arbetsskor för vårdpersonal

  Embla arbetsskor är framtagna för att ge dig och dina fötter bästa möjliga komfort och stabilitet. När du ska vara den vårdgivare som visar glädje, färg och omtanke inom vårdens korridorer så är det viktigt att du väljer skor med största omsorg. Oavsett vilket yrke du jobbar inom så är valet av arbetsskor en viktig del av din kropps välbefinnande. Embla levererar arbetsskor med hög komfort, skön stötdämpning, som kan användas när som helst och har en snygg design som passar i alla lägen. De flesta modeller från Embla är justerbara och inriktningen i dagsläget är bekväma och fotriktiga arbets- och fritidsskor. Den anatomiskt uppbyggda kork-fotbädden på sandalerna ger ett utmärkt stöd för hålfoten, vilket gör att sandalerna passar dig som har ömma och trötta fötter eller för dig som har besvär med smärta i fötterna. Arbetsskorna från Embla passar perfekt för att du som jobbar inom vården ska kunna ha en sko som funkar för både jobb och till vardags. Välj ut dina nya favoriter i hela vårt Embla sortiment.

  Över 60 års erfarenhet inom skotillverkning

  Embla of Sweden har varit verksamt sedan 50-talet och under årens gång har företaget tillverkat olika typer av skor, som exempelvis tofflor, modepumps, stövlar, sandaler, diabetikerskor och inlägg. Idag fokuserar Embla endast på att skapa bekväma och fotriktiga arbets- och fritidsskor. Embla har alltid haft fokus på komfort och funktion för arbete och fritid, vilket har gjort deras utomordentligt sköna och rätt omformade skor så omtalade. Tack vare utformningen på deras sulor ger det dig och dina fötter en god avlastning när du står och går vilket gör att Emblas skor lämpar sig bra för vårdpersonal. Med en Embla-sandal får du en skön känsla redan från första dagen utan att du behöver gå in dem. Med ett par skor anpassade efter dina behov kan du minimera och förebygga besvär som hälsporre, hallux valgus, pronation, supination och benhinneinflammation.

  Arbetsskor från Embla på Vårdväskan

  Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika modeller från Embla. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och din personlighet. Flera av Emblas skor är justerbara samtidigt som de ventilerar och låter foten andas skönt. Emblas högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra, kännas pigga och fräscha genom hela arbetsdagen.

  Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

  Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av skor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. Med Embla arbetsskor kommer dina fötter kännas pigga och fräscha hela dagen. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetskläder, arbetsskor och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra arbetsskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag.

 • Giant Microbes
 • Happy Socks

  Happy Socks - färgglada strumpor och underkläder som utstrålar glädje

  Att färg sprider glädje är det många som håller med om och därför tycker vi på Vårdväskan att vi borde få in mer färg i vården, för att kunna sprida ännu mer glädje runt oss. Nu kan vi stolt meddela att vi breddar sortimentet ännu mer genom att bli Happy Socks återförsäljare. Så nu hittar du inte bara våra egna stödstrumpor och sockar, utan också Happy Socks strumpor och underkläder i vårt sortiment. Med Happy Socks strumpor kan du sprida ännu mer glädje både på arbetet och fritiden. Det är inte alla som har behov av eller vill använda stödstrumpor på jobbet, men kanske ändå vill kunna ha lika fina och färgglada strumpor som våra stödstrumpor är, och då är Happy socks strumpor det perfekta valet.

  Happy Socks strumpor

  Varför ska man skilja på män och kvinnor? Det är en självklarhet att du ska kunna bära vilka strumpor du vill tycker vi, och därför är alla strumpor från Happy Socks i unisex, för att passa både herr och dam. Strumporna finns i alla möjliga färger och mönster, men alla har samma sak gemensamt - de utstrålar glädje och kreativitet. Med Happy Socks strumpor i garderoben behöver du aldrig oroa dig för att få på dig en tråkig outfit, för då vet du att strumporna alltid livar upp helheten av outfiten. I sortimentet hittar du både höga och låga strumpor samt så kallade line socks vilket är extra låga strumpor som håller sig osynliga i de flesta skor tack vare sitt låga skaft. Dessutom är de kort sagt perfekta under årets lite varmare dagar. Bland Happy Socks strumpor finns det helt enkelt något för alla, oavsett humör, stil och vilka skor det ska användas i.

  Happy Socks underkläder

  Med hjälp av Happy Socks underkläder kan du alltid känna dig fin även under kläderna. De utstrålar, precis som strumporna, glädje och kreativitet genom sina glada färger och mönster. I sortimentet hittar du vanliga hipster-trosor i olika material samt en modell som är sömlös. Den sömlösa modellen gör trosorna extra bekväma att använda och kan bäras under alla kläder utan att någon risk för att några sömmar ska synas genom kläderna.

  Happy Socks har en vilja att sprida glädje

  Företaget Happy Socks grundades våren 2008 av två vänner vars vision var att förändra en bortglömd och vardaglig nödvändighet till en rolig och kreativ sak. Med hjälp av massa glädje, färg, enorm vilja och kreativitet säljs idag Happy Socks i mer än 90 länder runt om i hela världen. Deras mål är att förse sina kunder med de bästa och gladaste strumporna och underkläderna på marknaden. Happy Socks erbjuder en nästan ändlös variation av modeller och designer som utnyttjar ett brett spektrum av färgkombinationer och mönster för alla tillfällen, tankesätt och stilar. Inte nog med det så ägnar företaget en stor uppmärksamhet åt produktionen och använder bara det bästa materialet och den skarpaste designen för strumpor och underkläder. Alla produkter är hållbara men livstiden blir som längst om de tvättas aviga och inte torktumlas.

 • Hejco

  Hejco arbetskläder

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården som ger sken av glädje, lugn, ro och omsorg. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Hejco för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Hejco är ett välkänt företag som specialiserar sig på bland annat kläder till vårdpersonal. Hejco arbetskläder håller hög standard och har maximal komfort.

  Hejco har använt sin fleråriga kunskap om kvalitet och funktion i framtagningen av deras arbetskläder. Arbetsplaggen är gjorda för att klara vardagens slitage och ger god komfort under arbetets gång. I drygt 60 år har Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla dem som arbetar med att ta hand om andra. Arbetskläder som helt enkelt kan hjälpa till att göra arbetet lite lättare för de som jobbar inom vård och omsorg.

  Hos oss på Vårdväskan hittar du ett brett sortiment av bekväma, hållbara och snygga kläder för vården i flera olika modeller, färger och mönster, oavsett om du är man eller kvinna, från kända varumärken som Hejco. Det gör att du som jobbar inom vården kan ha din egen stil och synas både inför dina kollegor och dina patienter som du dagligen tar hand om. Genom ett besök hos oss på Vårdväskan kan du få ett nytt och trevligt set av arbetskläder för vården och matcha med sneakers, arbetsskor, färgglada arbetsredskap och tillbehör så som namnbrickor.


  Varför ska man välja arbetskläder ifrån Hejco?

  Sedan 1954 har Hejco designat, utvecklat och producerat arbetskläder för alla dem som jobbar med att bry sig om andra. Genom åren har deras plagg blivit favoriter bland yrkesgrupper inom vård, omsorg, dental och djursjukvård. Hejco vet vad som är viktigt för arbetskläder inom dessa yrken. Hur plaggen ska sitta, att man ska kunna röra sig väl i dem, att de är lätta att ta på och av och kanske framför allt att de håller tvätt efter tvätt. För just kvaliteten är något de verkligen kan stoltsera med och som ofta nämns av de i vården som testat deras arbetskläder. Oavsett om det är ett dressat plagg i stilren design eller en färgglad variant så har Hejco något som passar dig. De har kollektioner och material som håller över tid vilket gör att man enkelt kan komplettera och lägga till nya favoriter, modeller eller färger för att uppdatera sina arbetskläder. Precis som oss bryr sig alltså Hejco om dem som bryr sig om andra.

  Hejcos kollektioner utvecklas i Sverige och deras fokus är helt enkelt kvalitet, funktion och lyhörd service, men de arbetar också hela tiden målmedvetet med att ta ansvar för både sociala frågor och miljöskydd vilket vi tycker är väldigt viktigt.

 • Hummel

  Hummel arbetsskor för vårdpersonal

  Hummel sneakers och arbetsskor är framtagna för att ge dig optimal komfort och stabilitet för dina fötter. Vi har inte bara klassiska arbetsskor i vårt sortiment, vi kan även presentera ett sortiment av sportiga och bekväma sneakers från Hummel som passar perfekt för arbetsdagen i vårdyrket. Vi på Vårdväskan vill kunna erbjuda dig som jobbar inom vården sneakers som funkar att använda under arbetsdagen, på fritiden eller i stort sett vilket sammanhang som helst. Här hittar du arbetsskor med dämpning och som är extra luftiga så att dina fötter får så bra förutsättningar som möjligt under långa arbetsdagar. Hummel är en arbetssko med hög komfort, ger skön stötdämpning, kan användas när som helst och har en snygg design som passar perfekt för att du som jobbar inom vården ska kunna ha en sko som funkar för både jobb och till vardags. Välj ut dina nya favoriter i hela vårt Hummel sortiment.

  Hummel sneakers på Vårdväskan

  Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika modeller från Hummel. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och dina krav på arbetsskor. Flera av Hummels skor passar även utmärkt för löppass på hårdare underlag och för löpare som söker en neutral och lätt sko. Hummels högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra, kännas pigga och fräscha genom hela arbetsdagen.

  Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

  Dina sneakers kommer garanterat att få dig känna dig bekväm, fräsch och snygg under din arbetsdag. Välj mellan olika modeller och märken av sneakers hos Vårdväskan. När du lyssnat på dina fötter och äntligen gjort ditt val av arbetsskor så är det naturligt att hela din kropp talar till dig. Då är det dags att ge alla delar av dig den kärlek som du förtjänar. I vårt stora sortiment hittar du allt från underkläder och bussaronger till alla de arbetsredskap som du dagligen behöver i ditt arbete. Bara för att de produkter du hittar i vårt sortiment har en glad och positiv stil, så betyder inte det att vi tullat på kvaliteten. Hos oss på Vårdväskan hittar du bara produkter av den allra högsta kvaliteten. Shoppa dina nya Hummel sneakers hos oss på Vårdväskan redan idag!

  Hummel stödjer aktivt projekt som hjälper människor att leva ut sin passion för sport 

  Hummel grundades 1923 och har en lång erfarenhet av att skapa sportkläder. Men det är sedan 2006 som Hummel valt att satsa på sneakers och träningsskor. Hummel arbetar med rena linjer, men också med kärlek för det utsmyckade utseendet och starka färgkombinationer, en unik blandning av retro och nuvarande trender vilket resulterar i en cool och urban street style med en sportig twist. Genom åren har Hummel stöttat och engagerat sig i flera organisationer och projekt med fokus på att kunna förändra världen genom sport, genom sponsring i fattiga och krigsdrabbade länder; alltid med hoppet att bygga broar och hjälpa till att bana väg för en bättre morgondag. Från Afghanistan till Sierra Leone stödjer Hummel projekt som hjälper människor att leva ut sin passion för sport.

 • Littmann

  Littmann Stetoskop - Bäst på marknaden

  Littmann har i mer än 45 år erbjudit vårdpersonal högkvalitativa stetoskop. Deras produktsortiment är brett och det finns stetoskop som passar alla. Dom har under lång tid uppmärksammats som en av de bästa stetoskopproducenter och bevisar ständigt att det stämmer. Littmanns produkter är bland dom bästa på marknaden och har högst kvalitet och ljudåtergivning. Ta hjälp av vår guide för att hitta det stetoskop som möter dina behov och förväntningar. Kvaliteten på Littmanns stetoskop kan du lita på. Stetoskopen är tillverkade i USA och produceras under strikta riktlinjer och noggranna kvalitetskontroller för att kunna leverera de bästa stetoskopen på marknaden.

  Hitta din stil med ett stetoskop från Littmann

  Med sitt breda sortiment och höga kvalitet har Littmann snabbt blivit en av världens största leverantörer av professionella stetoskop för att yrken inom vårdbranschen där man kan behöva stetoskop. Stetoskopen finns i många modeller och färger, så att du ska kunna hitta det som passar just dig, ditt yrke och din personlighet. Med det stora urvalet kan du också lätt hitta ett stetoskop som matchar din arbetsuniform.

  Något för alla

  I Littmanns sortiment finns både stetoskop i standardutförande och specialdesignade med avancerad teknik för att kunna uppfatta svåridentifierade ljud och utesluta brus och andra störande ljud. De nya elektroniska stetoskopen i sortimentet har inbyggt brusreducering och ljudförstärkning vilket gör att du får en klar och tydlig ljudåtergivning. Du kan också spela in ljuden och sedan överföra till dator och få en visuell bild av ljudet genom ett diagram som produceras i samband med inspelningen. Detta är en värdefull funktion för både diagnostisering och i utbildningssyfte. Du kan välja att spela upp ljuden långsammare för att få en ännu tydligare ljudbild. Det finns även stetoskop från Littmann för barn, som till exempel Littmann Paediatric. Det är speciellt anpassat för auskultation av barn och de mindre patienterna.


  Vi på Vårdväskan är en av fyra auktoriserade återförsäljare i Sverige av Littmanns produkter. Detta betyder att du som kund hos oss har tillgång till ett av världens bästa stetoskoptillverkares sortiment. Hos oss på Vårdväskan hittar du alla modeller av Littmanns stetoskop och tillbehör. För oss är det väldigt viktigt att du som jobbar inom vårdyrket ska ha tillgång till riktigt bra utrustning och det är just därför vi är så stolta över att vara återförsäljare för Littmann. Ett varumärke som du kan lita på. Stetoskopen kommer i flera färger och du kan matcha dom med många av våra andra färgglada och personliga produkter. Köp ditt nya stetoskop från Littmann hos Vårdväskan idag. Garantitiden är mellan 2-7 år beroende på modell. Se PDF för att få hjälp att välja det stetoskop som passar just dig.

  Se alltid till att köpa ett Littmann stetoskop från en auktoriserad svensk återförsäljare då det finns många kopior på marknaden. Vårdväskan är auktoriserad återförsäljare av 3M™ Littmann® stetoskop. Du som i din profession kräver det bästa av instrumenten du använder kan lita på att 3M™ Littmann® stetoskop ger tillförlitlig ljudreproduktion av både låga och höga frekvenser.

 • MBT

  MBT arbetsskor för vårdpersonal

  I 20 år har MBT skapat funktionella skor för arbete och vardag. MBT skor har en positiv effekt på hela kroppen, din hållning och gång, musklerna aktiveras, leder avlastas, cirkulation och metabolism förbättras. Att gå med platta skor på platta golv passiviserar kroppen och gör att stabiliserande muskler försvagas och tappar i funktion. Hållningen och ditt gångmönster ändras och ger onödig belastning på rygg och leder som följd. Med skor från MBT får du en naturligt upprätt hållning, avlastar rygg och leder samt ökar muskelaktiviteten. De skiljer sig mycket från vanliga arbetsskor då de påminner om att gå barfota på naturliga underlag - mycket behagligt och en positiv utmaning för hela kroppen. Skorna är utvecklade för att efterlikna det skonsamma naturliga steget på mjukt och varierande underlag som aktiverar musklerna i kroppen.

  MBT - skorna som ger träning utan att träna

  Den unikt rundade sulkonstruktionen ger rakare hållning, ökar muskelaktiviteten och skonar rygg och leder. Det lätt instabila underlag som skapas av MBT gör att man rätar på sig för att hitta jämvikt och balans. De djupa stabiliserande musklerna sätts då omedelbart i arbete och kroppen stärks inifrån och ut. På detta enkla sätt undviks den mera passiva kroppshållning som bruket av vanliga skor ofta leder till.

  Vem kan använda MBT skor?

  I stort sett alla kan använda MBT, men lider du av känselbortfall i fötterna (exempelvis vid svår diabetes) så rekommenderar vi inte dessa skor. Har du aktiva diskbråck får man känna efter om det gör ont eller om det avlastar. Om det gör ont – använd inte MBT. Skorna är bra för dig med hälsporre, överpronation, astros och Hallux valgus.

  I början är inte ovanligt att många upplever träningsvärk och lättare spänningar i vad-,lår,sätes-,rygg och magmusklerna. Det är ett tecken på att understimulerande muskler hela vägen från fötterna till nacken aktiveras. Ta det därför lugnt i början och använd bara dina skor 20-30 minuter åt gången för att sedan öka användningen gradvis dag för dag. Efter en successiv anpassning, vilket kan ta upp till 14 dagar kommer du kunna använda dina MBT hela dagen, sju dagar i veckan. Den ökade muskelaktiviteten leder även till ökad blodcirkulation vilket gör att man svettas mer än vanligt. Detta försvinner vanligtvis efter en tid.

  MBT - världens ledande funktionella sko

  Företaget MBT lanserades 1996 och har sedan dess gjort succé världen över. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Skorna från MBT finns i olika modeller och används för arbete, fritid och sport. MBT skor är även klassade som medicinsk klass 1 produkt inom EU och rekommenderas ofta av sjukgymnaster och läkare för att hjälpa och lindra rygg-, höft- och knäledsproblem. MBT är den enda fysiologiska skon som genom över 40 studier har dokumenterat skons positiva effekter. Bara genom att gå och stå med skor från MBT kommer du i naturlig balans och får en aktivare vardag och därigenom ökat välbefinnande.

 • MDF
 • Merrell

  Merrell arbetsskor för vårdpersonal

  Merrell arbetsskor är framtagna för att ge dig bästa möjliga komfort och stabilitet för dina fötter. När du ska vara den vårdgivare som visar glädje, färg och omtanke inom vårdens korridorer så är ditt val av vårdskor A och O. Oavsett vilket yrke du jobbar inom så är valet av arbetsskor en viktig del av din kropps välbefinnande. Merrell är en arbetssko med hög komfort, ger skön stötdämpning, som kan användas när som helst och har en snygg, nätt design som passar i alla lägen. Merrell är experter på skor som klarar hårda påfrestningar och väta. Arbetsskorna från Merrell passar perfekt för att du som jobbar inom vården ska kunna ha en sko som fungerar för både jobb och till vardags. Välj ut dina nya favoriter i vårt sortiment med skor från Merell, oavsett om du vill ha sneakers eller sandaler.

  En handgjord cowboystövel blev startskottet för Merrell

  Merrell är ett amerikanskt skoföretag som grundades av Clark Matis, Randy Merrell och John Schweizer 1981. Allt började med att par handgjorda cowboy stövlar, där intresset för skotillverkning växte hos Randy Merrell. Han gjorde hoppet från den industriella skoskolan till att göra handgjorda stövlar. Så smånigom växte intresset för att tillverka vandringsskor och namnet Merrell spred sig som en löpeld. Hans mål var att tillverka den fulländade vandrings/promenadskon; bekväm, slitstark och som gjuten på foten. Randy slog sig samman med sina två kompanjoner Clark och John, tillsammans byggde de upp varumärket och började utforma en billigare modell av högpresterande vandringsskor. Med över trettio års erfarenhet på marknaden kan nu Merrell erbjuda högkvalitativa arbetsskor och arbetssandaler för dig som jobbar inom vården.

  Arbetsskor från Merrell på Vårdväskan

  Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika modeller från Merrell. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och din personlighet. Flera av Merrells sneakers och sandaler är även vattentåliga samtidigt som de ventilerar och låter foten andas skönt. Merrells högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra, kännas pigga och fräscha genom hela arbetsdagen.

  Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

  Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av skor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. Med Merrell arbetsskor kommer dina fötter kännas pigga och fräscha hela dagen. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetskläder, arbetsskor och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra arbetsskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag.

 • Nytello

  Nytello arbetskläder för vårdpersonal 

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att du som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Nytello för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Oavsett om du är ute efter en bussarong, klänning, bekväma arbetsbyxor eller en skjorta så hittar du det i vårt sortiment med Nytello arbetskläder.

   

  Nytello arbetskläder ger dig möjlighet att vara både snygg och bekväm på jobbet

  Hos oss hittar du ett brett sortiment med högkvalitativa arbetskläder från Nytello som trots mycket fokus på kvalitet och bekvämlighet ändå ger dig möjligt att bära riktigt snygga kläder på jobbet. Oavsett vilket stil du gillar så garanterar vi dig att du kan hitta något plagg som du gillar hos oss. Inom vården behöver kläderna kunna tvättas i höga grader om och om igen för att möta kraven för hygien, men samtidigt ha en lång livslängd. Därför använder Nytello bara material som klarar dessa krav. Med en rad olika färger att välja mellan från Nytellos sortiment kan du enkelt matcha både kläder, skor och tillbehör från oss på Vårdväskan. Så se till att sätta din egen stil även på arbetskläderna och sprida lite extra glädje i korridorerna.  

   

  Nytello lyssnar alltid till vad kunden söker

  I över 75 års tid har Nytello designat och tillverkat yrkeskläder som är sköna och funktionella till ett bra pris. Det alltid kunden och kundens behov som står i fokus för Nytello. De lyssnar alltid på vad kunden söker och försöker utifrån utveckla sina kollektioner - allt för att du ska kunna få de arbetskläderna du önskar. De är alltid noga med valet av material, för att skapa vårdkläder som ger arbetsglädje och bekvämlighet på arbetet. I vårt sortiment av Nytello arbetskläder hittar du allt du behöver så som bussaronger, klänningar, tröjor och byxor i flera olika modeller, färger och olika tygkvalitéer.

 • Scholl

  Scholl - Det bekväma valet

  Scholl grundades år 1904 och har därmed över 100 års erfarenhet. Grundaren William Mathias Scholl strävade efter att förstå relationen från våra fötter till resten av kroppen, och hans värderingar är det som Scholl utgår ifrån även idag. Scholl specialiserar sig på att ta fram bekväma skor som har optimal passform, stöd och stabilitet samt med lång hållbarhet.

  Arbetsskor från Scholl

  I många yrken inom vården går och står man mycket under ett arbetspass vilket gör det extra viktigt att ha ett par bekväma arbetsskor som är anpassade efter just dina behov. Hos oss hittar du arbetsskor från Scholl som är anpassade för att minska påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för. I Scholls breda sortiment hittar du allt från sandaler och tofflor till bekväma sneakers.

  Scholl använder sig utav en unik Bioprint-teknologi som gör att sulorna bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå, vilket i sin tur hjälper till att förhindra eller lindra knäsmärta som orsakas av en felaktig fotställning. Skorna ger också ett bra stöd för hålfot och främre fotvalv och håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning.

  Sneakers från Scholl

  I vårt sortiment hittar du bekväma och snygga Sneakers från Scholl som fungerar lika bra både som arbetsskor och promenad- och fritidsskor. Tack vare deras sulor, som är tillverkade med Biomechanics-teknologin, får dina fötter alltid en korrekt och naturlig position. Detta minskar risken för smärta i häl, fotled, knä samt nedre delen av ryggen som är orsakad av överpronation. Sneakers från Scholl är inte bara bekväma och anatomiska, utan också väldigt snygga då det har ett sportigt och stilrent utseende. Har du problem med överpronation är ett par sneakers från Scholl det perfekta valet. Scholl har sneakers som ger extra bra stöd och hjälper dig med överpronation att räta upp foten till en naturlig position vilket minskar smärta och obehag.

 • Segers

  Arbetskläder för vårdpersonal från Segers

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi tycker också det är viktigt att ni ska kunna känna er  Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Segers för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav.

  Segers skapar hållbara kläder med en skandinavisk känsla

  Segers är ett svenskt företag som vill få fram den skandinaviska känslan i sina plagg vilket vi såklart blir lite extra stolta över. De blandar både mode och funktion där vissa har en klassisk, tidlös stil och andra följer säsongens trender och mode. De fokuserar på att ta fram snygga kläder som antingen följer modet just nu eller som har en klassisk stil, så att alla ska ha möjligheten att välja den stil som passar en själv bäst. Men trots att de fokuserar mycket på mode och utseendet så är det mist lika viktigt att kläderna från Segers håller hög komfort och kvalité så att arbetskläderna håller tvätt efter tvätt. Segers har full kontroll från första stygn till färdigt plats och garanterar där med dig som kund bästa möjliga produkt.

  1943 startades familjeföretaget Segers med en filosofi som än idag är densamma – att utveckla och skapa snygga och funktionella arbetskläder för bland annat er som jobbar inom vården. Det ställs höga krav på vad kläderna behöver klara av inom vården och Segers ser till att pricka in alla dom kraven. Bekvämlighet för att man ska trivas i sina arbetskläder hela dagen, hållbarhet för att de ska kunna tvättas ofta och i höga grader så att de klarar hygienkraven som ställs inom vårdyrket samt att du ska kunna känna dig snygg och bekväm i dina kläder även när du är på jobbet.

  Segers tar sitt ansvar i Världen

  Segers fokuserar inte bara på att ta fram snygga och hållbara kläder utan de jobbar även väldigt mycket på att ta sitt ansvar i världen. Deras anställda ska kunna leva ett bra och värdigt liv oavsett vilket land de jobbar i. De arbetar aktivt med minska belastningen på miljön genom att ge alla deras anställda utbildning och kunskap för att kunna styra kunderna till mer miljövänliga mål. Segers jobbar också mycket med att följa med i utvecklingen för miljön gällande textilier och att se till att det inte finns några dåliga kemikalier som påverkar oss eller miljön negativt. Du kan alltså känna dig helt trygg när du handlar arbetskläder från Segers och bära kläderna med gott samvete varje dag. 

 • Segreta
 • Sievi

  Sievi - skyddsskor för proffs

  Ett par bra arbetsskor är A och O för långa dagar inom vården. Vi har därför valt att nu bli återförsäljare åt Sievi som skapar arbetsskor för alla yrken och branscher. Sievi är den största skotillverkaren i Nordeuropa och erbjuder arbetsskor av högsta kvalité. Alla skyddsskorna har ett mikroporöst sulmaterial med utmärkta stötdämpnings- och elasticitetegenskaper. De har skyddsskor för alla användningsområden och de har alla gemensamt att de är gjorda i slitagetåliga material. För dig som jobbar inom vården erbjuder Sievi en heltäckande produktfamilj av skyddsskor. Bekväma och lättanvända PU-tofflor med tåhätta och elastisk hälrem. Ovandelen på WhiteLine-skorna är gjord i mikrofiber vilket gör dem till de perfekta skorna för dig som jobbar inom vården där det ställs höga krav på hygien och tvättålighet.

  Tack vare de förstklassiga materialen har Sievies skor en utmärkt hållbarhet mot slitage, smuts och olika typer av kemikalier. Deras arbetsskor stöter bort vatten och behåller sin form under hela sin livslängd. En del av arbetsskorna och skyddsskor från har även ESD-skydd vilket innebär att de har en sula som kontrollerat och säkert leder bort statisk elektricitet från kroppen.

  Du behöver inte välja mellan egenskaper och design - Från Sievi får du både och

  Sievi tänker både på skydds- och användaregenskaper och en modern design. De har ett stort fokus för att svara mot dagens behov som förändras hela tiden. De certifikat som har blivit beviljade Sievi är ett tecken på att företagets system för arbetshälsa och säkerhet motsvarar framtida krav. Från Sievi finns det något för alla, oavsett arbets- och väderförhållanden.

  I sortimentet hittar du inte bara skydds- och arbetsskor utan även inläggssulor. En iläggssula från Sievi transporterar bort fukten närmast foten så att fötterna känns torra och behagliga hela dagen. Inläggssulan Sievi Comfort är antistatisk och uppfyller ESD-kraven vilket gör den perfekt för dig som jobbar inom vården. Sulan andas och kan maskintvättas i 40°C.

  En pionjär som satsar på kvalitét

  Sievi började göra handgjorda skor för nästan 70 år sedan, med en personalstyrka på fyra personer. Idag tillverkar de en miljon par skor varje år och är därmed den absolut största skotillverkaren i hela Nordeuropa. Sievi är experter på skydds- och arbetsskor med hög kvalitét. De har som mål att hela tiden ta fram innovativa och hållbara lösningar för sina arbetsskor. De har egen produktutveckling, ett högklassigt testlaboratorium där skorna testas i autentiska arbetsmiljöer.

 • SmellWell

  SmellWell - skovårdsprodukter för illaluktande utrustning

  SmellWell är framtagna för att få bort illaluktande odörer och absorbera fukt. Slipp illaluktande skor och väskor, doftspray och tvättar som inte hjälper. SmellWell inlägg är två mjuka påsar med behaglig doft som kan användas i alla typer av skor, väskor med mera. Inläggen erbjuder en marknadsledande absorption av fukt och lukt genom en effektiv kombination av naturliga absorbenter och mineraler. Enda tillsatsen är en mild doft som förstärker den fräscha känslan. Lägg SmellWell i skorna över natten och upplev skillnaden! Produkten är fri från farliga kemikalier och är miljövänlig. SmellWell neutraliserar pH-balansen och motverkar förekomsten av bakterier. Produktens funktion är aktiv i upp till 6 månader och kan användas var som helst där det luktar lite sämre än det borde. Ta bort den dåliga lukten idag med SmellWells fräscha lukt och smarta funktion. Passar utmärkt för dig som jobbar inom vården, som står och går mycket, då ofta illaluktande odörer kan uppstå. SmellWell är det självklara valet för dig som har problem med illaluktande skor och annan utrustning.

  Skovårdsprodukter från SmellWell på Vårdväskan

  Hos oss på Vårdväskan hittar du flera utseenden med snygga mönster att välja bland från SmellWell. SmellWells doftpåsar är enkla och effektiva att använda som passar utmärkt för alla typer av skor och idrottsutrustningar. SmellWells högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra, kännas pigga och fräscha dagligen.

  SmellWell för människor i rörelse

  SmellWell är ett svenskt företag med placering på Västkusten som tillhandahåller inspirerande och innovativa produkter för människor i rörelse. SmellWell erbjuder en lekfull lösning för absorption av fukt och dålig lukt i alla typer av skor och idrottsutrustningar. Deras ambition är att utveckla produkter som konsumenter älskar och som är skonsamma mot miljön.

  Behåll dina skor fräscha och snygga med skovårdsprodukter från Vårdväskan

  Skovård gör så att dina skor håller längre och kan ge dina gamla skor nytt liv. Vårt sortiment av skovård består utav skovårdsprodukter som rengör, vårdar och skyddar dina skor efter dina arbetspass i vården. Skovård är viktigt eftersom det gör så att dina skor fortsätter håller sig fräscha och fina. Hos oss på Vårdväskan hittar du skovårdsprodukter som förlänger dina skors livslängd med bland annat rengöringsprodukter, impregnering och praktiska skovårdskit för rengöring och putsning.

  Att använda sig av skovårdsprodukter av riktigt fin kvalitet ger inte bara som regel en bättre finish utan gör även själva hantverket betydligt mer angenämt. Vi på Vårdväskan erbjuder skovårdsprodukter från Smellwell för allra högsta kvalitet för att förlänga dina arbetsskors livslängd i vården. Beroende på vilka slags skor du än har så är det viktigt att upprätthålla skovården. Det kan du göra genom att alltid använda rekommenderade skovårdsprodukter för en specifik skotyp, exempelvis som vi har nämnt ovan.

 • Smila

  Smila arbetskläder för vårdpersonal

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Smila för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Smila är ett välkänt företag som fokuserar på att göra moderna arbetskläder med bra passform, rätt material som klarar en tuff vardag och med en möjlighet att välja ekologiska arbetskläder. Vill du ha kläder som är både bekväma, tåliga och snygga så ska du köpa dina arbetskläder från Smila.

  Varför ska man välja Smila arbetskläder?

  Smila är ett känt varumärke som tar fram kläder för att du ska kunna känna dig bekväm i dina arbetskläder. De fokuserar på att ta fram snygga vårdkläder som följer modet för att alla ska ha möjligheten att vara snyggt klädda även på jobbet. Men trots att de fokuserar mycket på mode, så är det mist lika viktigt att Smila arbetskläder håller hög komfort och att passformen känns bra under hela arbetsdagen. En annan viktig del är att Smila arbetskläder ska vara slitstarka och tåla att användas ofta och i tuffa situationer. Inom vården behöver kläderna kunna tvättas i höga grader om och om igen för att möta kraven för hygien, men samtidigt ha en lång livslängd. Därför görs Smila arbetskläder endast i material som klarar dessa krav.

  I 25 år har nyfikenhet och mod präglat Smilas verksamhet. De har hela tiden arbetat mycket på att utveckla sitt sortiment, men fokus har alltid varit att göra det under ansvarsfulla former. De lägger energin på att ta fram väldesignade, smarta arbetskläder med hög kvalitet för att ni som jobbar inom vården ska kunna få ha er egen stil även på jobbet med hållbara och bekväma arbetskläder. Smila har alltid slutkundens upplevelse i sikte och vill göra vägen dit så smart och hållbar som möjligt.

  Smila arbetskläder är de enda arbetskläderna för vård med GOTS-certifiering

  Smila fokuserar framförallt att sätta miljön i fokus och har därför tagit fram en hel kollektion certifierad enligt GOTS, som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. GOTS är en standard som innebär att varje steg i tillverkningskedjan inspekteras och certifieras av en oberoende part enligt strikta kriterier för en miljöpåverkan, arbetsvillkor och kvalitetskrav. Smila är faktiskt det enda varumärket inom arbetskläder för vård och hälsa som har just den certifieringen, vilket självklart gör att vi är väldigt stolta att kunna sälja deras produkter hos oss på Vårdväskan. 

 • Snapit
 • Sneaker Lab
 • South West

  Vi utökar nu vårt sortiment med ett helt nytt märke, South West, ett märke med fokus på kläder för människor med en aktiv livsstil. De fokuserar på att ta fram kläder som Ni gillar att använda, för att de är snygga, praktiska och välsydda. Vi har valt att ta in dessa kläder för att ni ska kunna hitta fler kläder hos oss som inte bara är användbara på ett jobb inom vården, utan även till och från jobbet och på fritiden när man är ute och går med hunden till exempel. Nu hittar ni bland annat bekväma basplagg, jackor, fritidsbyxor och träningskläder av hög kvalité hos oss.

  South West driver hela tiden frågor  om vad som är sunt och riktigt ifråga om material och tillverkning, vilket också vi tycker är väldigt viktigt. Många av plaggen är precis som en del av våra plagg från Smila märkta med både GOTS och Fairtrade. 

  Baskläderna går att använda på jobbet under arbetskläderna, vilket är perfekt då de är gjorda av bomull som andas bra under en hektisk dag inom vården. Men de går självklart också bra att använda på fritiden när man vill ha något extra bekvämt, snyggt och praktiskt.

  Både deras jackor och fritidsbyxor passar perfekt för dig som vill bära ett bekvämt och lätt plagg till och från jobbet, som tål både vatten och vind. Byxar har ett slitstakt, skönt material som torkar snabbt. Den har flera fickor med dragkedjor vilket ger god förvaring för till exempel nycklar, mobil och plånbok. I sortimentet hittar du även lättare och mer rejäla vind- och vattenavvisande jackor med reflexer, perfekt för dig om behöver använda ytterplagg även i jobbet, som till exempel i hemtjänsten. Du kan även kombinera vissa av jackorna tillsammans med en lättviktsväst eller fleecetröja som fästs som foder inuti jackan. Det finns alltså någonting för alla.

 • Toffeln
 • Vårdväskan

  Vårdväskan – färgglada och funktionella produkter för vårdpersonal

  Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

  Vårdväskan - Glädje, Färg och Omtanke

  Sofi som studerade till sjuksköterska såg hur andra utbildningar hade väskor som representerade deras program. Bland annat hade Phillip som studerade vid polishögskolan en träningväska med polislogotyp på. Väskan visade vad han studerade och vilket yrke han hade valt. Detta skapade en gemenskap och en yrkesstolthet redan under utbildningstiden. Något liknande saknades för vårdstuderande. Därtill kom insikten ganska snart till Sofi vilket stort och tungt ansvar ett vårdyrke innebär och hur det ofta tas för givet. Känslan växte sig allt starkare... att på något vis uppmärksamma all vårdpersonal och stärka deras yrkesstolthet.

  Tillsammans tog Sofi och Phillip fram en specialdesignad vårdväska som skulle passa blivande vårdpersonals behov. Det skulle finnas plats till böcker, pennor och annat som behövde tas med i farten. En väska som kunde följa med in i arbetslivet och vara en tydlig symbol för det fantastiska yrke bäraren valt. Men behovet för egen utrustning är större än så och efterhand har funktionella, färgglada och roliga produkter kommit till. Produkter som hjälper dig, med ett vårdyrke, att sätta en personlig prägel på din arbetsuniform och som sätter lite färg på en annars grå och tråkig vård.

 • Wear At Work

  WAW - arbetskläder och arbetsskor för vårdpersonal

  Upptäck det svenska varumärket WAW som skapar ett stilfullt alternativ till de klassiska uniformerna. Lättkombinerade plagg med material som andas, är tåliga, komfortabla och välarbetade i passform och detaljer. Plagg som passar olika kroppsformer och kan kombineras på många olika sätt efter behov och tillfälle. Arbetskläder för dig som jobbar inom vården och ställer höga krav på både komfort och hållbarhet. När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå arbetskläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården som ger sken av lugn, ro och omsorg. Med arbetskläder från WAW kan vi lova dig att du aldrig mer behöver känna dig varken trist eller tråkigt klädd på jobbet.

  Designade arbetskläder för en elegant look

  Företaget WAW - Wear At Work är ett innovativt svenskt företag grundat 2016 med visionen att skapa arbetskläder som kombinerar stil med komfort. Kollektionen är formgiven av den prisbelönte designern Cathrine Edblad med idén att skapa ett stilfullt alternativ till de klassiska uniformerna. Idén föddes för ett par år sedan av medgrundaren Rebecka Ardo. Med sin mångåriga erfarenhet inom dentalbranschen insåg hon att det saknades ett exklusivt och stilfullt klinikmode. WAW jobbar alltid utifrån sitt motto "Look like the professional you are".

  Wear at Work hos Vårdväskan

  Vi på Vårdväskan är glada och stolta över att kunna presentera WAW arbetskläder. Hos oss på Vårdväskan hittar du både skor och arbetskläder från WAW - Wear at Work. Du kan enkelt hitta den rätta stilen för just dig och din personlighet. WAW's högsta prioritet är att du ska känna dig bekväm på jobbet och vem har bestämt att arbetskläder måste se tråkiga ut? WAW har tagit fram en kollektion unika uniformer för dig som har höga krav på design, funktion och komfort.

  Hitta det du behöver i vårt breda sortiment av arbetskläder och arbetsskor

  Hos oss på Vårdväskan hittar du många olika plagg för vården som sätter en personlig prägel på dina arbetskläder, vilket visat sig mycket uppskattat av de många patienter som dagligen besöker landets alla sjukhus och vårdinstitutioner. Hos Vårdväskan erbjuder vi kvalitativa arbetskläder med allt från trevliga och bekväma underkläder till strumpor och bussaronger, som alla bringar glädje och färg till ditt arbete. Förutom detta så erbjuder vi även den absolut bästa kvalitet du kan tänka dig, där du får den ultimata komfort du själv behöver i ditt arbete. Genom detta så har vi skapat en ny trend inom vården och dess arbetskläder. Du har fortfarande samma rörelsefrihet och komfort, men samtidigt en kraftigare utstrålning, vilket kan vara glädjande för alla de patienter som ser dig i ditt arbete. När det gäller strumpor och underkläder så har vi tänkt på att dessa ska ge dig den komfort, kvalitet och det stöd du verkligen behöver i ditt arbete som vårdare eller sjuksköterska. De bussaronger vi erbjuder är alltid av bra kvalitet och finns i många färger som bringar glädje till alla. Genom ett besök hos oss på Vårdväskan kan du också få ett nytt och trevligt set av kläder för vårdpersonal.

 • Wock

  WOCK hygienskor för vårdpersonal

  Vi på Vårdväskan vet hur viktigt det är med ett par bekväma och funktionella arbetsskor när man jobbar inom vården och det är precis vad WOCK erbjuder, dessutom så sätter du färg på vården med våra färgglada arbetsskor och hygienskor. Vi erbjuder hygienskor som klarar av hygienkraven utan att göra avkall på komforten. Arbetsskon sitter lätt på foten och är anpassad för maximal komfort under hela dagen. WOCK är lätta, stötdämpande och antistatiska hygienskor av högsta kvalité. Konstruktionen, materialet och tekniken som används för att skapa WOCK resulterar i en sko som skyddar dig från elektriska stötar, negativ påverkan på dina leder, flytande brännskador, farliga ämnen och bakteriella infektioner. En annan fantastisk egenskap som gör att WOCK sticker ut från mängden hygienskor är dess citronlukt i PVC, hur coolt och fräscht är inte det? 

  WOCK hygienskor är lämpliga för både arbete och fritid. Våra hygienskor kombinerar tekniska och terapeutiska funktioner. Skon ger avslappning för benens muskulatur och är antistatisk. De är tvättbara i tvätt/diskmaskin, rekommenderat i 50° och rengörs enkelt med en handduk. Skorna kan även utstå sterilisering.

  WOCK hos Vårdväskan

  WOCK har funnits på marknaden i lite mer än 20 år och grundades av José Pinto som har arbetet hårt för att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Det hårda arbetet har resulterat i en produkt som är lekfull och sprider glädje. WOCK har ägnat många timmar åt att undersöka material, design och teknik som resulterat i en oöverträffad komfort. Eftersom innovation är nyckeln till alla förbättringar, undersöks ständigt nya lösningar och tekniker för att förbättra varje modell med förmågor såsom fuktkontroll, temperaturstabilitet, snabbtorkning och luktkontroll, fötterna är hålls fräscha och bekväma hela dagen.

  Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

  Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av skor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. Med WOCK hygienskor kommer dina fötter kännas pigga och fräscha hela dagen. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetskläder, hygienskor och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra hygienskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag.

 • Wundies
 • Walking
 • Yes Nurse
 • Nursem
Visa fler kategorierVisa färre kategorier
Visa / dölj filter

Modell

Ok

Autoklaverbar

Volym (L)

Användningsområde

Ok