Info 0

Varumärke 

Visa / dölj

Underkategorier

 • 3M Cavilon
 • 4D Human
 • Anatomical Element
 • Anna Caroline
 • Bagheera
 • Birkenstock

  Snygga och bekväma sandaler från Birkenstock

  Vi på Vårdväskan vet att det är viktigt med bekväma skor när man jobbar inom vården då man ofta står och går väldigt mycket. För att fötterna ska orka hela dagen krävs det en sko med en bra sula och som är gjort av ett bekvämt och hållbart material vilket är precis det som Birkenstock ser till att leverera. Det är viktigt att foten kan röra sig på rätt sätt och inte fixeras, vilket ofta var vanligt förr i tiden när skorna inte var lika bra som de är nu för tiden. Vi ser till att du får arbetssandaler som är sköna för dina fötter och som sprider glädje, färg och omtanke inom vården. I vårt breda sortiment av arbetsskor hittar du flera olika modeller och färger av sandaler och skor från Birkenstock – så att du kan hitta ett par som passar både dina fötter och din stil.

   

  Varför du ska välja Birkenstock sandaler

  I ett par Birkenstock vilar hela foten i skon tack vare att fotens tomrum fylls upp med hjälp av sulan vilket ger foten ett jämt underlag hela tiden. Det är framförallt sulorna och fotbädden som gör att Birkenstocks skor är helt unika. De har en anatomisk uppbyggnad som ger foten stöd och kroppen rätt avlastning. Det ger en bra blodcirkulation och en naturligt bra hållning. Fotbädden på Birkenstocks sandaler är alltid tillverkad av ren naturkork och slitsulan av etylvinylacetat vilket är ett slitstarkt, lätt och flexibelt material. Deras sandaler finns i flera olika modeller och färger så att just du kan hitta dina favoriter. De har ett snyggt och traditionellt utseende som gör att dom håller lika länge både utseendemässigt som på hållbarheten. Med Birkenstock sandaler kan vi garantera dig en snygg och bekväm sandal av hög kvalité. Birkenstock är därför utmärkt för dig som alltid är på språng och behöver något extra stabilt och bekvämt för dina fötter. För att skon ska sitta som bäst rekommenderar Birkenstock att du har ungefär en halv centimeter kvar från tårna till framkanten av skon.

   

  Birkenstock – det självklara valet för att få glada fötter

  Birkenstock tillverkar skor och sandaler med hög kvalité och en komfort långt över många andra skor. Företaget grundades för över 200 år sedan av Johann Adam Birkenstock i Langenberg. Företaget växte och förvaltades inom familjen i flera generatingen. Det var dock först på 1900-talet som ryktet spred sig runt om i världen om deras högkvalitativa skor. Birkenstock vill alltid använda naturen som guide för att främja och bevara fotens naturliga roll och ge er kunder den bästa möjliga sandalen för just dina fötter. I allt från korken i sulan till limmet de använder fokuserar det alltid på att vara så ödmjuka som möjligt mot naturen och dina fötter. Så vill du ge dina fötter de absolut bästa förutsättningarna att orka hela dagen och samtidigt kunna bära dina skor med gott samvete ska du välja ett par Birkenstock sandaler – då du alltid vet att de är anatomiska och gjorda av bra naturmaterial.

 • Embla Of Sweden
 • Eziklog
 • Giant Microbes
 • Happy Socks

  Happy Socks - färgglada strumpor och underkläder som utstrålar glädje

  Att färg sprider glädje är det många som håller med om och därför tycker vi på Vårdväskan att vi borde få in mer färg i vården, för att kunna sprida ännu mer glädje runt oss. Nu kan vi stolt meddela att vi breddar sortimentet ännu mer genom att bli Happy Socks återförsäljare. Så nu hittar du inte bara våra egna stödstrumpor och sockar, utan också Happy Socks strumpor och underkläder i vårt sortiment. Med Happy Socks strumpor kan du sprida ännu mer glädje både på arbetet och fritiden. Det är inte alla som har behov av eller vill använda stödstrumpor på jobbet, men kanske ändå vill kunna ha lika fina och färgglada strumpor som våra stödstrumpor är, och då är Happy socks strumpor det perfekta valet.

  Happy Socks strumpor

  Varför ska man skilja på män och kvinnor? Det är en självklarhet att du ska kunna bära vilka strumpor du vill tycker vi, och därför är alla strumpor från Happy Socks i unisex, för att passa både herr och dam. Strumporna finns i alla möjliga färger och mönster, men alla har samma sak gemensamt - de utstrålar glädje och kreativitet. Med Happy Socks strumpor i garderoben behöver du aldrig oroa dig för att få på dig en tråkig outfit, för då vet du att strumporna alltid livar upp helheten av outfiten. I sortimentet hittar du både höga och låga strumpor samt så kallade line socks vilket är extra låga strumpor som håller sig osynliga i de flesta skor tack vare sitt låga skaft. Dessutom är de kort sagt perfekta under årets lite varmare dagar. Bland Happy Socks strumpor finns det helt enkelt något för alla, oavsett humör, stil och vilka skor det ska användas i.

  Happy Socks underkläder

  Med hjälp av Happy Socks underkläder kan du alltid känna dig fin även under kläderna. De utstrålar, precis som strumporna, glädje och kreativitet genom sina glada färger och mönster. I sortimentet hittar du vanliga hipster-trosor i olika material samt en modell som är sömlös. Den sömlösa modellen gör trosorna extra bekväma att använda och kan bäras under alla kläder utan att någon risk för att några sömmar ska synas genom kläderna.

  Happy Socks har en vilja att sprida glädje

  Företaget Happy Socks grundades våren 2008 av två vänner vars vision var att förändra en bortglömd och vardaglig nödvändighet till en rolig och kreativ sak. Med hjälp av massa glädje, färg, enorm vilja och kreativitet säljs idag Happy Socks i mer än 90 länder runt om i hela världen. Deras mål är att förse sina kunder med de bästa och gladaste strumporna och underkläderna på marknaden. Happy Socks erbjuder en nästan ändlös variation av modeller och designer som utnyttjar ett brett spektrum av färgkombinationer och mönster för alla tillfällen, tankesätt och stilar. Inte nog med det så ägnar företaget en stor uppmärksamhet åt produktionen och använder bara det bästa materialet och den skarpaste designen för strumpor och underkläder. Alla produkter är hållbara men livstiden blir som längst om de tvättas aviga och inte torktumlas.

 • Hejco

  Arbetskläder från Hejco

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården som ger sken av glädje, lugn, ro och omsorg. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Hejco för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Hejco är ett välkänt företag som specialiserar sig på bland annat kläder till vårdpersonal. Kläderna från Hejco håller hög standard och har maximal komfort.

  Hejco har använt sin fleråriga kunskap om kvalitet och funktion i framtagningen av deras arbetskläder. Arbetsplaggen är gjorda för att klara vardagens slitage och ger god komfort under arbetets gång. I drygt 60 år har Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla dem som arbetar med att ta hand om andra. Arbetskläder som helt enkelt kan hjälpa till att göra arbetet lite lättare för de som jobbar inom vård och omsorg.

  Hos oss på Vårdväskan hittar du ett brett sortiment av bekväma, hållbara och snygga kläder för vården i flera olika modeller, färger och mönster, oavsett om du är man eller kvinna, från kända varumärken som Hejco. Det gör att du som jobbar inom vården kan ha din egen stil och synas både inför dina kollegor och dina patienter som du dagligen tar hand om. Genom ett besök hos oss på Vårdväskan kan du få ett nytt och trevligt set av arbetskläder för vården och matcha med sneakers, arbetsskor, färgglada arbetsredskap och tillbehör så som namnbrickor.


  Varför ska man välja arbetskläder ifrån Hejco?

  Sedan 1954 har Hejco designat, utvecklat och producerat arbetskläder för alla dem som jobbar med att bry sig om andra. Genom åren har deras plagg blivit favoriter bland yrkesgrupper inom vård, omsorg, dental och djursjukvård. Hejco vet vad som är viktigt för arbetskläder inom dessa yrken. Hur plaggen ska sitta, att man ska kunna röra sig väl i dem, att de är lätta att ta på och av och kanske framför allt att de håller tvätt efter tvätt. För just kvaliteten är något de verkligen kan stoltsera med och som ofta nämns av de i vården som testat deras arbetskläder. Oavsett om det är ett dressat plagg i stilren design eller en färgglad variant så har Hejco något som passar dig. De har kollektioner och material som håller över tid vilket gör att man enkelt kan komplettera och lägga till nya favoriter, modeller eller färger för att uppdatera sina arbetskläder. Precis som oss bryr sig alltså Hejco om dem som bryr sig om andra.

  Hejcos kollektioner utvecklas i Sverige och deras fokus är helt enkelt kvalitet, funktion och lyhörd service, men de arbetar också hela tiden målmedvetet med att ta ansvar för både sociala frågor och miljöskydd vilket vi tycker är väldigt viktigt.

 • Hummel
 • Littmann

  Littmann Stetoskop - Bäst på marknaden

  Littmann har i mer än 45 år erbjudit vårdpersonal högkvalitativa stetoskop. Deras produktsortiment är brett och det finns stetoskop som passar alla. Dom har under lång tid uppmärksammats som en av de bästa stetoskopproducenter och bevisar ständigt att det stämmer. Littmanns produkter är bland dom bästa på marknaden och har högst kvalitet och ljudåtergivning. Ta hjälp av vår guide för att hitta det stetoskop som möter dina behov och förväntningar. Kvaliteten på Littmanns stetoskop kan du lita på. Stetoskopen är tillverkade i USA och produceras under strikta riktlinjer och noggranna kvalitetskontroller för att kunna leverera de bästa stetoskopen på marknaden.

  Hitta din stil med ett stetoskop från Littmann

  Med sitt breda sortiment och höga kvalitet har Littmann snabbt blivit en av världens största leverantörer av professionella stetoskop för att yrken inom vårdbranschen där man kan behöva stetoskop. Stetoskopen finns i många modeller och färger, så att du ska kunna hitta det som passar just dig, ditt yrke och din personlighet. Med det stora urvalet kan du också lätt hitta ett stetoskop som matchar din arbetsuniform.

  Något för alla

  I Littmanns sortiment finns både stetoskop i standardutförande och specialdesignade med avancerad teknik för att kunna uppfatta svåridentifierade ljud och utesluta brus och andra störande ljud. De nya elektroniska stetoskopen i sortimentet har inbyggt brusreducering och ljudförstärkning vilket gör att du får en klar och tydlig ljudåtergivning. Du kan också spela in ljuden och sedan överföra till dator och få en visuell bild av ljudet genom ett diagram som produceras i samband med inspelningen. Detta är en värdefull funktion för både diagnostisering och i utbildningssyfte. Du kan välja att spela upp ljuden långsammare för att få en ännu tydligare ljudbild. Det finns även stetoskop från Littmann för barn, som till exempel Littmann Paediatric. Det är speciellt anpassat för auskultation av barn och de mindre patienterna.


  Vi på Vårdväskan är en av fyra auktoriserade återförsäljare i Sverige av Littmanns produkter. Detta betyder att du som kund hos oss har tillgång till ett av världens bästa stetoskoptillverkares sortiment. Hos oss på Vårdväskan hittar du alla modeller av Littmanns stetoskop och tillbehör. För oss är det väldigt viktigt att du som jobbar inom vårdyrket ska ha tillgång till riktigt bra utrustning och det är just därför vi är så stolta över att vara återförsäljare för Littmann. Ett varumärke som du kan lita på. Stetoskopen kommer i flera färger och du kan matcha dom med många av våra andra färgglada och personliga produkter. Köp ditt nya stetoskop från Littmann hos Vårdväskan idag. Garantitiden är mellan 2-7 år beroende på modell. Se PDF för att få hjälp att välja det stetoskop som passar just dig.

  Se alltid till att köpa ett Littmann stetoskop från en auktoriserad svensk återförsäljare då det finns många kopior på marknaden. Vårdväskan är auktoriserad återförsäljare av 3M™ Littmann® stetoskop. Du som i din profession kräver det bästa av instrumenten du använder kan lita på att 3M™ Littmann® stetoskop ger tillförlitlig ljudreproduktion av både låga och höga frekvenser.

 • MDF
 • Merrell
 • NEXA
 • Northern Well
 • Nytello

  Arbetskläder för vårdpersonal från Nytello

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att du som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Nytello för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Oavsett om du är ute efter en bussarong, klänning, bekväma arbetsbyxor eller en skjorta så hittar du det i vårt sortiment med kläder från Nytello.

   

  Nytello ger dig möjlighet att bära både snygga och bekväma arbetskläder

  Hos oss hittar du ett brett sortiment med högkvalitativa arbetskläder från Nytello som trots mycket fokus på kvalitet och bekvämlighet ändå ger dig möjligt att bära riktigt snygga kläder på jobbet. Oavsett vilket stil du gillar så garanterar vi dig att du kan hitta något plagg som du gillar hos oss. Inom vården behöver kläderna kunna tvättas i höga grader om och om igen för att möta kraven för hygien, men samtidigt ha en lång livslängd. Därför använder Nytello bara material som klarar dessa krav. Med en rad olika färger att välja mellan från Nytellos sortiment kan du enkelt matcha både kläder, skor och tillbehör från oss på Vårdväskan. Så se till att sätta din egen stil även på arbetskläderna och sprida lite extra glädje i korridorerna.  

   

  Nytello lyssnar alltid till vad kunden söker

  I över 75 års tid har Nytello designat och tillverkat yrkeskläder som är sköna och funktionella till ett bra pris. Det alltid kunden och kundens behov som står i fokus för Nytello. De lyssnar alltid på vad kunden söker och försöker utifrån utveckla sina kollektioner - allt för att du ska kunna få de arbetskläderna du önskar. De är alltid noga med valet av material, för att skapa vårdkläder som ger arbetsglädje och bekvämlighet på arbetet. I vårt sortiment av vårdkläder från Nytello hittar du allt du behöver så som bussaronger, klänningar, tröjor och byxor i flera olika modeller, färger och olika tygkvalitéer.

 • Scholl

  Scholl - Det bekväma valet

  Scholl grundades år 1904 och har därmed över 100 års erfarenhet. Grundaren William Mathias Scholl strävade efter att förstå relationen från våra fötter till resten av kroppen, och hans värderingar är det som Scholl utgår ifrån även idag. Scholl specialiserar sig på att ta fram bekväma skor som har optimal passform, stöd och stabilitet samt med lång hållbarhet.

  Arbetsskor från Scholl

  I många yrken inom vården går och står man mycket under ett arbetspass vilket gör det extra viktigt att ha ett par bekväma arbetsskor som är anpassade efter just dina behov. Hos oss hittar du arbetsskor från Scholl som är anpassade för att minska påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för. I Scholls breda sortiment hittar du allt från sandaler och tofflor till bekväma sneakers.

  Scholl använder sig utav en unik Bioprint-teknologi som gör att sulorna bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå, vilket i sin tur hjälper till att förhindra eller lindra knäsmärta som orsakas av en felaktig fotställning. Skorna ger också ett bra stöd för hålfot och främre fotvalv och håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning.

  Sneakers från Scholl

  I vårt sortiment hittar du bekväma och snygga Sneakers från Scholl som fungerar lika bra både som arbetsskor och promenad- och fritidsskor. Tack vare deras sulor, som är tillverkade med Biomechanics-teknologin, får dina fötter alltid en korrekt och naturlig position. Detta minskar risken för smärta i häl, fotled, knä samt nedre delen av ryggen som är orsakad av överpronation. Sneakers från Scholl är inte bara bekväma och anatomiska, utan också väldigt snygga då det har ett sportigt och stilrent utseende. Har du problem med överpronation är ett par sneakers från Scholl det perfekta valet. Scholl har sneakers som ger extra bra stöd och hjälper dig med överpronation att räta upp foten till en naturlig position vilket minskar smärta och obehag.

 • Segers

  Arbetskläder för vårdpersonal från Segers

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi tycker också det är viktigt att ni ska kunna känna er  Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Segers för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav.

  Segers skapar hållbara kläder med en skandinavisk känsla

  Segers är ett svenskt företag som vill få fram den skandinaviska känslan i sina plagg vilket vi såklart blir lite extra stolta över. De blandar både mode och funktion där vissa har en klassisk, tidlös stil och andra följer säsongens trender och mode. De fokuserar på att ta fram snygga kläder som antingen följer modet just nu eller som har en klassisk stil, så att alla ska ha möjligheten att välja den stil som passar en själv bäst. Men trots att de fokuserar mycket på mode och utseendet så är det mist lika viktigt att kläderna från Segers håller hög komfort och kvalité så att arbetskläderna håller tvätt efter tvätt. Segers har full kontroll från första stygn till färdigt plats och garanterar där med dig som kund bästa möjliga produkt.

  1943 startades familjeföretaget Segers med en filosofi som än idag är densamma – att utveckla och skapa snygga och funktionella arbetskläder för bland annat er som jobbar inom vården. Det ställs höga krav på vad kläderna behöver klara av inom vården och Segers ser till att pricka in alla dom kraven. Bekvämlighet för att man ska trivas i sina arbetskläder hela dagen, hållbarhet för att de ska kunna tvättas ofta och i höga grader så att de klarar hygienkraven som ställs inom vårdyrket samt att du ska kunna känna dig snygg och bekväm i dina kläder även när du är på jobbet.

  Segers tar sitt ansvar i Världen

  Segers fokuserar inte bara på att ta fram snygga och hållbara kläder utan de jobbar även väldigt mycket på att ta sitt ansvar i världen. Deras anställda ska kunna leva ett bra och värdigt liv oavsett vilket land de jobbar i. De arbetar aktivt med minska belastningen på miljön genom att ge alla deras anställda utbildning och kunskap för att kunna styra kunderna till mer miljövänliga mål. Segers jobbar också mycket med att följa med i utvecklingen för miljön gällande textilier och att se till att det inte finns några dåliga kemikalier som påverkar oss eller miljön negativt. Du kan alltså känna dig helt trygg när du handlar arbetskläder från Segers och bära kläderna med gott samvete varje dag. 

 • Segreta
 • SmellWell
 • Smila

  Arbetskläder för vårdpersonal från Smila

  När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Smila för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Smila är ett välkänt företag som fokuserar på att göra moderna arbetskläder med bra passform, rätt material som klarar en tuff vardag och med en möjlighet att välja ekologiska arbetskläder. Vill du ha kläder som är både bekväma, tåliga och snygga så ska du köpa dina arbetskläder från Smila.

  Varför ska man välja vårdkläder från Smila?

  Smila är ett känt varumärke som tar fram kläder för att du ska kunna känna dig bekväm i dina arbetskläder. De fokuserar på att ta fram snygga kläder som följer modet för att alla ska ha möjligheten att vara snyggt klädda även på jobbet. Men trots att de fokuserar mycket på mode, så är det mist lika viktigt att kläderna från Smila håller hög komfort och att passformen känns bra under hela arbetsdagen. En annan viktig del för Smila är att kläderna ska vara slitstarka och tåla att användas ofta och i tuffa situationer. Inom vården behöver kläderna kunna tvättas i höga grader om och om igen för att möta kraven för hygien, men samtidigt ha en lång livslängd. Därför använder Smila bara material som klarar dessa krav.

  I 25 år har nyfikenhet och mod präglat Smilas verksamhet. De har hela tiden arbetat mycket på att utveckla sitt sortiment, men fokus har alltid varit att göra det under ansvarsfulla former. De lägger energin på att ta fram väldesignade, smarta arbetskläder med hög kvalitet för att ni som jobbar inom vården ska kunna få ha er egen stil även på jobbet med hållbara och bekväma arbetskläder. Smila har alltid slutkundens upplevelse i sikte och vill göra vägen dit så smart och hållbar som möjligt.

  Smila – det enda varumärket inom arbetskläder för vård med GOTS-certifiering

  Smila fokuserar framförallt att sätta miljön i fokus och har därför tagit fram en hel kollektion certifierad enligt GOTS, som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. GOTS är en standard som innebär att varje steg i tillverkningskedjan inspekteras och certifieras av en oberoende part enligt strikta kriterier för en miljöpåverkan, arbetsvillkor och kvalitetskrav. Smila är faktiskt det enda varumärket inom arbetskläder för vård och hälsa som har just den certifieringen, vilket självklart gör att vi är väldigt stolta att kunna sälja deras produkter hos oss på Vårdväskan. 

 • Snapit
 • Sneaker Lab
 • South West

  Vi utökar nu vårt sortiment med ett helt nytt märke, South West, ett märke med fokus på kläder för människor med en aktiv livsstil. De fokuserar på att ta fram kläder som Ni gillar att använda, för att de är snygga, praktiska och välsydda. Vi har valt att ta in dessa kläder för att ni ska kunna hitta fler kläder hos oss som inte bara är användbara på ett jobb inom vården, utan även till och från jobbet och på fritiden när man är ute och går med hunden till exempel. Nu hittar ni bland annat bekväma basplagg, jackor, fritidsbyxor och träningskläder av hög kvalité hos oss.

  South West driver hela tiden frågor  om vad som är sunt och riktigt ifråga om material och tillverkning, vilket också vi tycker är väldigt viktigt. Många av plaggen är precis som en del av våra plagg från Smila märkta med både GOTS och Fairtrade. 

  Baskläderna går att använda på jobbet under arbetskläderna, vilket är perfekt då de är gjorda av bomull som andas bra under en hektisk dag inom vården. Men de går självklart också bra att använda på fritiden när man vill ha något extra bekvämt, snyggt och praktiskt.

  Både deras jackor och fritidsbyxor passar perfekt för dig som vill bära ett bekvämt och lätt plagg till och från jobbet, som tål både vatten och vind. Byxar har ett slitstakt, skönt material som torkar snabbt. Den har flera fickor med dragkedjor vilket ger god förvaring för till exempel nycklar, mobil och plånbok. I sortimentet hittar du även lättare och mer rejäla vind- och vattenavvisande jackor med reflexer, perfekt för dig om behöver använda ytterplagg även i jobbet, som till exempel i hemtjänsten. Du kan även kombinera vissa av jackorna tillsammans med en lättviktsväst eller fleecetröja som fästs som foder inuti jackan. Det finns alltså någonting för alla.

 • Sprox
 • Vårdväskan
 • Wock
 • Wundies
 • Yes Nurse
 • memobottle
 • Hands-On Science
 • Walking
 • Barbo Toys
 • Doktorn Rekomenderar
 • Larsen
 • Tachion Tape
Visa fler kategorierVisa färre kategorier