Info 0

Accessoarer

Visa / Göm

Underkategorier

 • Pennhållare
 • Smycken
 • Vårdbrosch

  En vårdbrosch är en vanligt förekommande accessoar inom vården

  En vårdbrosch kanske många inte tycker är något som är speciellt på något sätt. Jobbar du inom vården som vårdgivare eller sjuksköterska, så vet du dock att denna accessoar har anor sedan många år tillbaka. En vårdbrosch är något mycket traditionellt inom vården, och kan sitta på allt från läkare, sjuksköterskor, undersköterskor eller andra vårdgivare. Alla kan använda den trevliga broschen. En vårdbrosch kan säga mycket. Den kan exempelvis tala om vem du är, eller vad du gör. Hur som helst så har dessa trevliga broscher fått ett uppsving, och nu kan du hitta dem i varianter som sprider glädje, färg och omtanke hos oss på Vårdväskan. Vi sätter färg på vården med ett mycket stort och kvalitativt sortiment av arbetskläder, arbetsredskap och trevliga accessoarer inom vården. Välkommen att se runt bland alla våra fina produkter. Vi hoppas du får mycket glädje och nöje, samt att vi kan hjälpa till att öka trivseln på ditt arbete varje dag året runt.

  Vad är nu en vårdbrosch, vad kan den användas till?

  En vårdbrosch är som den alltid har varit. Den fästs på din fina bussarong eller tunika, alternativt på ett annat ytterplagg på överkroppen. Denna lilla tingest har länge varit en representant för alla som arbetar inom vården som vårdgivare eller sjuksköterska. Broschen visar egentligen att du är kvalificerad att utföra dina arbetssysslor och ska inge lugn och säkerhet för alla som du vårdar. Detta har fungerat och vårdbroschen har fyllt sitt syfte under alla år den har funnits. Vi på Vårdväskan tyckte att det var dags att göra den trevligare, och har utvecklat den till ett redskap som sätter färg på vården. Våra fina och eleganta varianter av denna accessoar sprider numera glädje, färg och omtanke på ett högre plan. Genom att välja en vårdbrosch hos oss så sätter du också en personlig prägel på din uniform, som gör din utstrålning och personliga identitet starkare. Hos oss på Vårdväskan är det inte nog med denna lilla detalj, utan här hittar du allt för vårdgivare och sjuksköterskor som verkligen vill pigga upp stämningen på jobbet.

  Du hittar allt från vårdbrosch till kompletta uniformer hos oss på Vårdväskan

  Genom att tänka på vad olika färger och kombinationer av dessa kan göra för kropp och själ, så har vi skapat en webbutik där du hittar många trevliga arbetskläder och arbetsredskap. I vår trevliga och användarvänliga webbutik hittar du som är gravid och fortfarande jobbar de viktiga stödstrumporna som ger dig det stöd du behöver. Dessa finner du i många trevliga och glada färger och mönster. När det gäller vårdbrosch så ska denna fästas på din bussarong eller tunika, och dessa hittar du också genom att se över vårt sortiment. Utöver detta så hittar du allt från arbetsskor till de vanligaste arbetsredskapen för alla vårdgivare och sjuksköterskor som vill sätta färg på vården. Välj oss på Vårdväskan så får du en alldeles egen identitet på jobbet.

 • Vårdpins

  Vårdpins är ett trevligt inslag som sprider glädje, färg och omtanke inom vården

  Pins med olika budskap har funnit under många år. Bland de första som blev populära var förmodligen ”Kärnkraft? Nej, Tack”. Sedan dess så har dessa utvecklats i många former och haft stor inverkan på människors val. Idag finns även dessa pins som vårdpins med en mängd olika inskriptioner. Många gillar att samla på olika pins, men den reella meningen är ofta att sprida budskap. När det gäller att sprida ett budskap inom vård och omsorg så ska detta göras med glädje, färg och omsorg. Vi på Vårdväskan har samlat ett utbud av vårdpins som kommer att ge dig och dina patienter ett budskap som verkligen består av glädje. Våra vårdpins skapar inte bara glädje för alla som ser dem utan de sätter även färg på vården med sina glada kulörer. Följ vågen, glöm kärnkraften och satsa på vården.

  Sätt färg på vården med vårdpins i regnbågens färger

  Genom att skapa en stort sortiment av roliga, smarta och charmiga vårdpins så har vi på Vårdväskan skapat en alldeles ny trend. Vi har återupplivat de gamla bortglömda pinsen, men det är ju det som är det fina med sjukvården. Ibland så tror dina patienter att de inte har någon chans, men helt plötslig så är det någon som för dem tillbaka till livet. Det är just det som Vårdväskan handlar om. Att handla innan det är försent och detta kan göras med en enkel vårdpin. Dessa vårdpins finns i härliga färger och budskap. Här är det fritt fram att välja för alla vårdgivare och sjuksköterskor som vill visa vägen till ett glädjefyllt liv för alla i er omgivning. Att skapa detta sätt att se på vården har blivit ett varumärke för oss på Vårdväskan. Vi ser alltid till att ha det bästa av det mesta när det gäller kvalitativa produkter. Det är arbetskläder och arbetsredskap som ger en trivsam arbetsmiljö. De sprider glädje, färg och omsorg till såväl dig som dina kollegor och de patienter du dagligen berör.

  Välj Vårdväskan när du vill skapa en komplett profil som sätter färg på vården

  Vårt val av namn, Vårdväskan, bottnar i ett djupt inrotat arbetsredskap som följt med inom vård och omsorg under många år. Detta är den traditionella vårdväskan i en ny tappning och den har blivit ett redskap för studenter inom vården. Nu kan du med denna traditionella väska i en ny färgdesign återuppliva detta trevliga koncept. I detta fall behövs det inte ens hjärt- och lungräddning eller elektriska chocker. Här behöver du bara vara nyfiken och titta runt här i vår webbutik. Förutom vårdpins hittar du bland annat följsamma underkläder, komfortabla arbetsskor och sköna bussaronger. Det finns även kvalitativa arbetsredskap i uppiggande färgsättningar. Vad sägs om ett nytt stetoskop eller blodtrycksmätare i en spännande färg? Nu kan även du vara med i det eminenta gäng som varje dag sätter färg på vården runt om på alla sjukhus.

 • Väskor
 • Glasögon

  SeeMe by Vårdväskan är glasögon för dig som vill ha ett par riktigt snygga och bekväma skärm- eller läsglasögon. Vi har tagit fram flera olika modeller och färger för att dom ska passa efter stil och tillfälle. Kanske vill du ha ett par på jobbet, ett annat par hemma i tv-soffan, och kanske ett par att glömma på pannan.

  Våra glasögon finns i modeller som passar både dam och herr. Skärmglasögon är glasögon utan styrka, men med ett varmt ljus som reducerar det farliga blå ljuset som kommer från skärmar. Våra läsglasögon finns med styrka från +1 till +3. De är gjorda i ett mjukt och behagligt nickel- och blyfritt material vilket gör dem bekväma att bära även längre stunder, som under ett långt arbetspass.

  Läsglasögon

  Har du svårt att läsa denna texten? Då kan du vara i behov av läsglasögon.

  Förr eller senare börjar din syn förändras. Alla drabbas av ålderssynthet mer eller mindre, vilket innebär att linsens förmåga att anpassa sig från längre till kortare avstånd försämras. Detta leder till att det blir svårare att se tydligt på nära håll och att behovet av läsglasögon ökar.

  Ålderssynthet är ingenting som går att träna bort utan är en naturlig del av åldrandet som man får lära sig att acceptera. Vad du enkelt kan göra är att skaffa dig ett par bra läsglasögon som hjälper dig att kunna läsa obehindrat och leva livet som du alltid har gjort.

  Våra läckra och stilrena läsglasögon finns i en rad olika färger och modeller för att passa in till just ditt ansikte och stil.

  Om det är första gången du skall köpa läsglasögon så brukar det vara bra att starta med styrka + 1,00. Var också uppmärksam på att plusstyrka är för ålderssynta och minusstyrka för närsynta.

  Skärmglasögon

  Visste du att vi spenderar i genomsnitt 50 timmar i veckan på telefoner och surfplattor, framför tv och datorskärmar eller tv-spel?

  I vårt sortiment finner du läckra och stilrena skärmglasögon i en rad olika färger och modeller. Våra skärmglasögon är gjorda av ett mjukt, nickel- och blyfritt material vilket gör de väldigt sköna. Glaset i skärmglasögonen reducerar blått ljus med 38-50% och ger ett behagligt och varmt ljus.

  Varför ska jag använda skärmglasögon?

  Att vi blir pigga och får svårare att somna efter att vi spelat dataspel eller nåt liknande på telefoner eller andra skärmar är inte så svårt att förstå. Men att även själva ljuset som de flesta skärmar strålar ut har en egen direkt negativ inverkan på vår sömn och också vårt minne är det färre som känner till. De senaste generationens skärmar har ett blått led ljus som påverkar oss mer än vi tror. Skärmar strålar ut blått ljus på en frekvens som lurar kroppen att tro att det är dag. Blått ljus är nästan lika farligt som UV-ljus och kan kortsiktigt orsaka huvudvärk och ömma ögon och långsiktigt orsaka ögonskadan AMD. Risken för dessa problem minskar du genom att använda ett par skärmglasögon som reducerar det blå ljuset.