Info 0

Första hjälpen

Visa / Göm

Underkategorier

  • HLR mask

    Att ha bra och pålitliga arbetsredskap när du jobbar som sjuksköterska, läkare eller vårdare är något som är det viktigaste som finns. För den sakens skull så behöver dessa redskap för vården inte vara sterila och färglösa, utan här finns det verkligen möjligheter att skapa trevliga arbetsredskap som har färg.

    Enkla andningsskydd som skyddar både livräddaren och patienten. Idealiska att bära med sig varje dag,  i första hjälpen-väskor eller att förvaras i anslutning till hjärtstartaren. En HLR mask använder man i situationer då man utför hjärt- och lungräddning, för att undvika utbyte av kroppsvätskor. 

    Masken är utrustad med en backventil, som förhindrar att något från personen som du utför HLR på ska komma tillbaka till dig. Vi på Vårdväskan erbjuder HLR masker som har har gummiband på båda sidorna av masken som du trär över öronen på din patient. Masken stannar på så vis på plats under processen. HLR masken kan bäras i nyckelknippan för akuta situationer. Den passar också perfekt att ha i bilen, hemma eller på en arbetsplats. 

Visa / dölj filter

Varumärke

Underkategorier

Ok