Info 0

Arbetsskor Vård

Arbetsskor för vården som sätter dina fötters glädje i centrum

När du ska vara den vårdgivare som visar glädje, färg och omtanke inom vårdens korridorer så är ditt val av vårdskor A och O. Oavsett vilket yrke du jobbar inom så är valet av arbetsskor en viktig del av din kropps välbefinnande. Därför är det viktigt att välja rätt arbetsskor oavse...

Mer

Visa / Göm

Underkategorier

 • Arbetssandaler

  Arbetssandaler för sköna fötter som sprider glädje, färg och omtanke inom vården

  När vi talar om sandaler går många människors tankar till de välkända flip-flopsen. Däremot har de egentligen inte något med sandaler att göra. Du som arbetar inom sjukvården som vårdgivare eller sjuksköterska vet dock precis vad detta är och hur viktiga de är för dina fötter. Du kanske använder arbetssandaler varje dag på jobbet när du går igenom sjukhuskorridorerna, då måste dessa hålla hög kvalité och ge en komfort som dina fötter gillar. Att hitta dessa i en vanlig butik kan vara svårt och vill du dessutom, precis som vi på Vårdväskan, sätta färg på vården så är det nästan omöjligt. När du söker efter vårdskor med kvalitet så ska du därför välja någon av våra trevliga och färgglada arbetsskor. När du gör detta val av arbetssandaler så ger du din kropp de rätta signalerna för att ha kraft att orka med varje arbetspass, vilket ger dig större glädje på jobbet.

  Sjuksköterskor, undersköterskor och andra vårdgivare behöver bra arbetsskor

  Alla som jobbar inom vården vet hur viktigt det är att ha bra arbetsskor. Oavsett om du vill ha traditionella modeller av den gamla träskon eller moderna arbetssandaler, så hittar du alltid fina skor hos oss på Vårdväskan. I vårt breda sortiment så hittar alla sjuksköterskor, undersköterskor och andra vårdgivare alltid ett par trevliga och fotriktiga arbetssandaler. Våra arbetssandaler för vården är av hög kvalitet och finns dessutom i moderna mönster och färger som du bara hittar hos oss. Bra arbetssandaler i vården ger glada fötter och en helt ny uniform med personlig stil ger en enorm utstrålning. Allt detta kan vi på Vårdväskan hjälpa till med. Låt oss bli ditt redskap när du vill skapa en trivsam atmosfär inom vården som smittar av sig på både patienter och kollegor. Det finns ingen bot för våra makalösa produkter och ingen medicin behövs heller. När det handlar om en smittorisk av glädje, färg och omtanke så ska denna bevaras väl så att den sprider sig som en epidemi i alla korridorer.

  Vårdväskan – En epidemi av smittsam glädje, färg och omtanke

  När det gäller arbetssandaler i vården och andra arbetsskor så finner du ett stort urval hos oss. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och din personlighet. När du sedan bestämmer dig för att ge din övriga kropp samma kärlek så finns allt du behöver hos oss på Vårdväskan. Med vår hjälp kan du para ihop en arbetsgarderob som saknar motstycke. När du går igenom vårt livfulla sortiment av bussaronger, tunikor, arbetssandaler och underkläder så hittar du många favoriter. Vårt sortiment av kvalitetsprodukter för alla vårdgivare och sjuksköterskor sprider värme och glädje till alla. Hos oss kan du även skapa dig en personlig namnskylt, som passar väl in med resten av din nya arbetsgarderob. Vi har även en REA-sektion i vår butik, där du kan göra fina fynd på många olika produkter.

   

 • Arbetsskor

  Bekväma, färgglada arbetsskor för vårdpersonal

  För att orka stå och gå under hela arbetspasset krävs det ett par riktigt bekväma arbetsskor av hög kvalité. Vilket vårdyrke du jobbar inom så är det viktigt att välja rätt arbetsskor, oavsett om du är sjuksköterska, läkare, undersköterska, tandsköterska eller om du har något annat yrke inom vården. Hos oss hittar du flera olika modeller av bekväma arbetsskor speciellt anpassade för vårdpersonal. Vi har sneakers, hygienskor, sandaler, klassiska träskor för vården och andra traditionella vårdskor i alla möjliga färger och mönster för att du ska kunna hitta just dina favoriter. 

  Välj arbetsskor som är anpassade efter dina behov

  Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av vårdskor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta, du kan få ont i knäna eller ryggen och få onödiga skavsår. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. Vi har arbetsskor som är anpassade efter dina behov, oavsett om du har problem med överpronation, ryggproblem, smärta i knä, fotled eller hälar. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetsskor för vården, arbetskläder och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Våra arbetsskor finns i flera olika modeller så att du kan hitta just dina favoriter. Vi har flera modeller med en feminin liten klack och justerbara remmar för bästa passform. I sortimentet hittar du också sandaler i alla möjliga färger och mönster, även dom med justerbara remmar för bästa passform. Träskor i vården är också väldigt populärt vilket vi självklart haft i åtanke när vi tagit fram vårt soriment. Genom att välja några av våra vårdskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag. Välj mellan ett stort utbud av sneakers, hygienskor och övriga arbetsskor för vården!

  Vårdväskan – När hela din kropp talar om att det är dags att byta arbetskläder och arbetsskor

  När du lyssnat på dina fötter och äntligen gjort ditt val av arbetsskor så är det naturligt att hela din kropp talar till dig. Då är det dags att ge alla delar av dig den kärlek som du förtjänar. I vårt stora sortiment hittar du allt från underkläder och bussaronger till alla de arbetsredskap som du dagligen behöver i ditt arbete. Bara för att de produkter du hittar i vårt sortiment har en glad och positiv stil, så betyder inte det att vi tullat på kvaliteten. Hos oss på Vårdväskan hittar du bara vårdskor och andra produkter av den allra högsta kvaliteten. När du gjort dina val så kan du också skapa en personlig namnskylt som kommer att bidra till att alla minns ditt namn.

 • Hygienskor

  Hygienskor vården - för sköna fötter som sprider glädje, färg och omtanke inom vården!

  Vårdväskan erbjuder hygienskor för vården som klarar av hygienkraven utan att göra avkall på komfort och utseende. Arbetsskon sitter lätt på foten och är anpassad för maximal komfort under hela dagen, dessutom så sätter du färg på vården med våra färgglada arbetsskor och hygienskor. Hygiensskor som är lämpliga för både arbete och fritid. Våra hygienskor för vården kombinerar tekniska och terapeutiska funktioner, vilket gör att dina fötter känns pigga hela dagen. Skon ger avslappning för benens muskulatur och är antistatisk. De är tvättbara i tvätt/diskmaskin i rekommenderade grader, och kan autoklaveras. På vissa hygienskor kan hälremmen vikas upp över vristen om den inte behövs. Innersulan på vissa hygienskor är även uttagbar och kan bytas ut mot komfortsula. Att hitta hygienskor för vården i en vanlig butik kan vara svårt och vill du dessutom, precis som vi på Vårdväskan, sätta färg på vården så är det nästan omöjligt. När du söker efter skor med kvalitet så ska du därför välja någon av våra trevliga och färgglada hygienskor för vården. Du kanske använder hygienskor i vården varje dag när du går igenom sjukhuskorridorerna, då måste dessa hålla hög kvalité och ge en komfort som dina fötter gillar.

  Sjuksköterskor, undersköterskor och andra vårdgivare behöver bra arbetsskor

  Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av skor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. Våra hygienskor har en antistatisk sula och är halkskyddade. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetskläder, hygienskor och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra hygienskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag. Välj mellan ett stort utbud av sneakers, hygienskor och övriga arbetsskor!

  Vårdväskan – En epidemi av smittsam glädje, färg och omtanke

  När det gäller hygienskor vården och andra arbetsskor så finner du ett stort urval hos oss. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och din personlighet. När du sedan bestämmer dig för att ge din övriga kropp samma kärlek så finns allt du behöver hos oss på Vårdväskan. Med vår hjälp kan du para ihop en arbetsgarderob som saknar motstycke. När du går igenom vårt livfulla sortiment av bussaronger, tunikor, arbetssandaler och underkläder så hittar du många favoriter. Vårt sortiment av kvalitetsprodukter för alla vårdgivare och sjuksköterskor sprider värme och glädje till alla. Hos oss kan du även skapa dig en personlig namnskylt, som passar väl in med resten av din nya arbetsgarderob.

 • Skotillbehör

  Skovård gör så att dina skor håller längre och kan ge dina gamla skor nytt liv. Vårt sortiment av skovård består utav skovårdsprodukter som rengör, vårdar och skyddar dina skor efter dina arbetspass i vården. Skovård är viktigt eftersom det gör så att dina skor fortsätter håller sig fräscha och fina. Hos oss på Vårdväskan hittar du skovårdsprodukter som förlänger dina skors livslängd med bland annat rengöringsprodukter, impregnering och praktiska skovårdskit för rengöring och putsning.

  Att använda sig av skovårdsprodukter av riktigt fin kvalitet ger inte bara som regel en bättre finish utan gör även själva hantverket betydligt mer angenämt. Vi på Vårdväskan erbjuder skovårdsprodukter från Smellwell och Sneakerlab för allra högsta kvalitet för att förlänga dina arbetsskors livslängd i vården.

  Beroende på vilka slags skor du än har så är det viktigt att upprätthålla skovården. Det kan du göra genom att alltid använda rekommenderande skovårdsprodukter för en specifik skotyp, exempelvis som vi har nämnt ovan. Tänk på att dina skor blir extra utsatta vid hårt väder som regn, vind och snö. Genom att använda regelbunden användning av impregneringsmedel så hjälper du till med att skydda mot fläckar och mot att vatten tränger in i dina skor. Därför är det också extra viktigt att impregnera nya skor. För att behålla din skos form så rekommenderar vi att gärna ta på dem med hjälp utav ett skohorn. Genom att använda skohorn minskar risken att du förstör skornas bakkappa. Om man pressar fötterna i ett par skor utan att använda skohorn så kan det lätt hända att hälkappan viks eller knäcks. Vilket i sin tur gör att hälkappan bryts och skon blir snabbt sladdrig och ostadig.

 • Sneakers

  Sportiga arbetsskor för både jobb och vardag

  Vi har inte bara klassiska arbetsskor i vårt sortiment, vi kan även presentera ett sortiment av sportiga och bekväma sneakers som passar perfekt för arbetsdagen i vårdyrket. Vi på Vårdväskan vill kunna erbjuda dig som jobbar inom vården sneakers som funkar att använda under arbetsdagen, på fritiden eller i stort sett vilket sammanhang som helst. Här hittar du arbetsskor med dämpning och som är extra luftiga så att dina fötter får så bra förutsättningar som möjligt under långa arbetssdagar.   

  Alla skomodellerna vi valt ut kan du använda i alla sorters sammanhang, till och från jobbet, under arbetsdagen, eller helt enkelt på din fritid. Våra sneakers till vården håller hög kvalitet och komfort för dig som är på benen mycket under dagen.

  Var som helst, när som helst

  Komfort och flexibilitet är något som vi på Vårdväskan tycker är viktigt att ha som vårdanställd. Våra sneakers upplever de förväntningar du som jobbar i vården har på dina arbetsskor. Att bära bekväma sneakers på jobbet gör att du kan sätta en personlig prägel på dina arbetsskor.

  Vårt utbud av sneakers har vi valt för att du som jobbar inom vårdyrket ska kunna ha en allroundsko som funkar för både jobb och vardag. Du kan använda dom vägen till och från jobbet, under arbetstiden och kanske vill du ha ett par lätta snygga träningsskor. I sortimentet har vi olika snygga modeller som passar för de flesta tillfällen.

  Vi på Vårdväskan vill kunna pigga upp din arbetsdag i vården med härliga färger och bra produkter. Matcha våra sneakers med våra andra produkter i sortimentet och lek med färger och stilar. Ditt jobb är viktigt och då ska du också kunna visa din personlighet. Du piggar upp både dig själv och dina patienter med färgglada produkter från vårat sortiment.

  Visa din unika stil

  Dina sneakers kommer garanterat att få dig känna dig bekväm, fräsch och snygg under din arbetsdag. Välj mellan olika modeller och märken av sneakers hos Vårdväskan. När du lyssnat på dina fötter och äntligen gjort ditt val av arbetsskor så är det naturligt att hela din kropp talar till dig. Då är det dags att ge alla delar av dig den kärlek som du förtjänar. I vårt stora sortiment hittar du allt från underkläder och bussaronger till alla de arbetsredskap som du dagligen behöver i ditt arbete. Bara för att de produkter du hittar i vårt sortiment har en glad och positiv stil, så betyder inte det att vi tullat på kvaliteten. Hos oss på Vårdväskan hittar du bara produkter av den allra högsta kvaliteten.

  Shoppa dina nya arbetsskor och arbetskläder hos oss på Vårdväskan redan idag!

 • Skyddsskor
Visa / dölj filter

Autoklaverbar

ESD

Ok