Info 0

Arbetskläder

Bra och passande arbetskläder skapar glädje inom vården

När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuk...

Mer

Visa / Göm

Underkategorier

 • Arbetsbyxor

  Färgglada vårdkläder och arbetsbyxor som sprider glädje, färg och omsorg

  Att ha samma arbete dag ut och dag in kan vara något som blir slentrian, och detta är ett faktum som händer i alla yrkesgrupper. Har du sedan ett arbete som innebär både psykiska och fysiska påfrestningar varje dag, så är risken för att humöret tappar kraften och det hela verkar som ett måste varje dag. Detta inträffar många gånger för de som jobbar inom vården, samt även för de patienter som ofta besöker sjukhus och vårdinrättningar eller är långtidsinskrivna på sjukhus eller äldreboende. Detta är något som går att ändra på som sjuksköterska eller vårdare genom att sätta en personlig prägel på din uniform genom bussaronger som utstrålar glädje, färg och omtanke. Idag finns det inte längre någon anledning att gå runt i trista och färglösa kläder bara för att du jobbar inom vården. Ett byte till moderna och färggladare kläder och arbetsredskap kan ge dig och dina patienter en trevligare syn på vårdyrket. Hos oss på Vårdväskan hittar du bekväma, slitstarka och billiga arbetsbyxor från kända varumärken, samt vårdkläderkläder och mycket annat för dig som vill sätta färg på vården.

  Arbetsbyxor och arbetskläder från Vårdväskan sätter färg på vården

  Hos oss hittar du allt för dig som vill vara en modern och trendig vårdare eller sjuksköterska och samtidigt ge stor glädje, färg och omtanke till dina patienter och besökare. Vi på Vårdväskan har specialiserat oss på att ge den bästa tänkbara kvalitet du kan hitta genom att tillhandahålla ett brett sortiment av moderna och färgglada bussaronger, övriga kläder och arbetsredskap för alla som jobbar inom vård och omsorg. Detta har vi gjort med kännedom och medvetenhet om hur lite som kan göra så mycket. Skillnaden mellan att vara färglös eller färgglad på jobbet är något som verkligen ger dig en egen identitet. Speciellt inom vården så behövs det något som piggar upp och skapar en varm känsla för alla som jobbar och vårdas på olika institutioner runt om i världen. När du väljer oss på Vårdväskan som din leverantör av arbetsbyxor vård, övriga kläder och dagliga redskap för ditt arbete inom vård och omsorg, så gör du ett medvetet val som kommer att förändra ditt och andras sätt att se dig på ett positivt och glädjande sätt i ditt dagliga arbete. I vårt breda sortiment hittar du både billiga arbetsbyxor för kvinnor och män samt arbetsbyxor för gravida med en bred mudd i midjan vilket gör byxorna perfekta för magen att växa i under gravidieteten. Vi har även billiga arbetsbyxor med stretch, leggings, jeans och mjuka byxor av material certifierade enligt GOTS.

  Vårdväskan – Ditt val när du vill sätta en personlig prägel på din uniform i vården

  Vi på Vårdväskan jobbar för att sätta en modern stil och en personlig färg på alla som jobbar inom vården. Detta har vi gjort utan att tulla på den viktiga kvalitet som behövs vid ett påfrestande arbete. Hos oss på Vårdväskan hittar du inte bara fina arbetskläder som bussaronger och arbetsbyxor, utan här får du tillgång till ett brett sortiment av allt som hör till ditt dagliga arbete som vårdare och sjuksköterska. När du letar nya bussaronger för ditt arbete så kan du även kika på våra mycket fina och kvalitativa stödstrumpor och de fina skor som får dina fötter och må bra under årets alla arbetsdagar. Allt detta och mycket mera hittar du hos oss på Vårdväskan.

 • Arbetströjor

  Hos oss på Vårdväskan hittar du många olika plagg för vården som sätter en personlig prägel på din uniform, vilket visat sig mycket uppskattat av de många patienter som dagligen besöker landets alla sjukhus och vårdinstitutioner. Hos Vårdväskan erbjuder vi allt från trevliga och bekväma underkläder till strumpor och bussaronger, som alla bringar glädje och färg till ditt arbete. Förutom detta så erbjuder vi även den absolut bästa kvalitet du kan tänka dig, där du får den ultimata komfort du själv behöver i ditt arbete. Genom detta så har vi skapat en ny trend inom vården och dess kläder. Du har fortfarande samma rörelsefrihet och komfort, men samtidigt en kraftigare utstrålning, vilket kan vara glädjande för alla de patienter som ser dig i ditt arbete. När det gäller strumpor och underkläder så har vi tänkt på att dessa ska ge dig den komfort, kvalitet och det stöd du verkligen behöver i ditt arbete som vårdare eller sjuksköterska. De bussaronger vi erbjuder är alltid av bra kvalitet och finns i många färger som bringar glädje till alla.

  Här finner du ett stort urval av olika typer av arbetskläder från olika varumärken. Hitta just dina arbetskläder som passar dig bäst bland de olika kategorierna. Vi på Vårdväskan har som främsta mål att erbjuda ett stort urval av arbetskläder av hög kvalité till ett lågt pris. Vårt stora utbud gör att du i vården kan välja bland flera olika varumärken i vårt sortiment, vare sig du söker efter väldigt enkla arbetskläder till mer exklusiva och funktionella arbetströjor. 

 • Baskläder

  Hos oss på Vårdväskan hittar du många olika arbetskläder för vården som sätter en personlig prägel på din klädsel, vilket visat sig mycket uppskattat av de många patienter som dagligen besöker landets alla sjukhus och vårdinstitutioner. Hos Vårdväskan erbjuder vi allt från trevliga och bekväma underkläder till strumpor och bussaronger, som alla bringar glädje och färg till ditt arbete. Förutom detta så erbjuder vi även den absolut bästa kvalitet du kan tänka dig, där du får den ultimata komfort du själv behöver i ditt arbete. Genom detta så har vi skapat en ny trend inom vården och dess kläder. Du har fortfarande samma rörelsefrihet och komfort, men samtidigt en kraftigare utstrålning, vilket kan vara glädjande för alla de patienter som ser dig i ditt arbete. När det gäller strumpor och underkläder så har vi tänkt på att dessa ska ge dig den komfort, kvalitet och det stöd du verkligen behöver i ditt arbete som vårdare eller sjuksköterska. De bussaronger vi erbjuder är alltid av bra kvalitet och finns i många färger som bringar glädje till alla.

  Här finner du ett stort urval av olika typer av baskläder som passar perfekt för dig som jobbar i vården. Hitta just dina favorit baskläder som passar dig bäst ur vårt utbud. Vi på Vårdväskan har som främsta mål att erbjuda ett stort urval av arbetskläder av hög kvalité till ett lågt pris. Vårt stora utbud gör att du i vården kan välja bland flera olika varumärken i vårt sortiment, vare sig du söker efter väldigt enkla arbetskläder till mer exklusiva och funktionella baskläder. 

  Baskläder är ett måste och bör finnas i varje garderob om man jobbar i vården. Det är ett plagg som går att använda som ett "från och till jobbet”- plagg eller till mysbyxorna när du kommer hem från ett arbetspass och finns i en mängd olika utseenden och modeller. En bra basgarderob har ett antal enfärgade basplagg i olika färger samt några mönstrade för de där tillfällena när du vill ha något extra. Hos på Vårdväskan finner du ett stort utbud av snygga baskläder som passar perfekt för dig som jobbar i vården och är stolt över dit yrke.

 • Bussarong

  Hitta din nya bussarong med hög kvalité i vårt breda sortiment

  Vi har tagit fram ett brett sortiment av bussaronger med hög kvalité och komfort i flera olika färger så att just du ska kunna hitta en bussarong som passar din stil och dina behov. Vi har valt ut högkvalitativa märken som sätter dig som kund i fokus och tar fram kläder som uppfyller de krav som vårdpersonal ställer på sina arbetskläder. Det är ofta långa dagar med mycket spring i vården och därför krävs det att man har bra kläder som håller tvätt efter tvätt och som är bekväma att bära hela dagarna. I vårt sortiment hittar du olika modeller för dam och herr i olika färger för att du ska kunna hitta just din favorit-bussarong och sätta färg på vården.

  Färgglada vårdkläder och bussaronger som sprider glädje, färg och omsorg

  Att ha samma arbete dag ut och dag in kan vara något som blir slentrian, och detta är ett faktum som händer i alla yrkesgrupper. Har du sedan ett arbete som innebär både psykiska och fysiska påfrestningar varje dag, så är risken för att humöret tappar kraften och det hela verkar som ett måste varje dag. Detta inträffar många gånger för de som jobbar inom vården, samt även för de patienter som ofta besöker sjukhus och vårdinrättningar eller är långtidsinskrivna på sjukhus eller äldreboende. Detta är något som går att ändra på som sjuksköterska eller vårdare genom att sätta en personlig prägel på din uniform genom bussaronger som utstrålar glädje, färg och omtanke. Idag finns det inte längre någon anledning att gå runt i trista och färglösa kläder bara för att du jobbar inom vården. Ett byte till moderna och färggladare kläder och arbetsredskap kan ge dig och dina patienter en trevligare syn på vårdyrket. Hos oss på Vårdväskan hittar du trevliga och färgglada bussaronger från bland annat Hejco, samt vårdkläderkläder och mycket annat för dig som vill sätta färg på vården.

  Bussaronger och arbetskläder från Vårdväskan sätter färg på vården

  Hos oss hittar du allt för dig som vill vara en modern och trendig vårdare eller sjuksköterska och samtidigt ge stor glädje, färg och omtanke till dina patienter och besökare. Vi på Vårdväskan har specialiserat oss på att ge den bästa tänkbara kvalitet du kan hitta genom att tillhandahålla ett brett sortiment av moderna och färgglada bussaronger, övriga kläder och arbetsredskap för alla som jobbar inom vård och omsorg. Detta har vi gjort med kännedom och medvetenhet om hur lite som kan göra så mycket. Skillnaden mellan att vara färglös eller färgglad på jobbet är något som verkligen ger dig en egen identitet. Speciellt inom vården så behövs det något som piggar upp och skapar en varm känsla för alla som jobbar och vårdas på olika institutioner runt om i världen. När du väljer oss på Vårdväskan som din leverantör av bussaronger, övriga kläder och dagliga redskap för ditt arbete inom vård och omsorg, så gör du ett medvetet val som kommer att förändra ditt och andras sätt att se dig på ett positivt och glädjande sätt i ditt dagliga arbete.

  Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken så som Hejco, Smila, Segers och Nytello för att du ska ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Det är välkända företag som specialiserar sig på kläder till bland annat vårdpersonal. Kläderna håller hög standard och har maximal komfort. Arbetskläderna i vårt sortiment är gjorda för att klara vardagens slitage och ger god komfort under arbetets gång.

  Vårdväskan – Ditt val när du vill sätta en personlig prägel på din uniform i vården

  Vi på Vårdväskan jobbar för att sätta ett modernt snitt och en personlig färg på alla som jobbar inom vården. Detta har vi gjort utan att tulla på den viktiga kvalitet som behövs vid ett påfrestande arbete. Hos oss på Vårdväskan hittar du inte bara fina bussaronger, utan här får du tillgång till ett brett sortiment av allt som hör till ditt dagliga arbete som vårdare och sjuksköterska. När du letar nya bussaronger för ditt arbete så kan du även kika på våra mycket fina och kvalitativa stödstrumpor och de fina skor som får dina fötter och må bra under årets alla arbetsdagar. Allt detta och mycket mera hittar du hos oss på Vårdväskan.

 • Jackor

  Det är inte alla jobb där det behövs ytterplagg under arbetsdagen, men alla behöver någon form av ytterplagg till och från jobbet för kunna starta arbetsdagen varm och torr. Vi har därför valt att ta in ytterplagg från South West i vårt sortiment, så att du ska kunna hitta kläder och produkter som funkar från att du lämnar hemmet tills du är hemma igen.

  Vi har både fleecejackor, collegejackor, lättare vindjackor och mer slitstarka jackor som är både vatten- och vindavvisande som passar perfekt för dig som jobbar inom exempelvis hemtjänsten. Vi har jackor för både dam och herr i flera olika färger för att du ska kunna hitta en som just du trivs i och som passar dina behov.

 • Piké

  Att ha rätt förutsättningar är viktigt för alla jobb, och arbetskläder för dig som jobbar inom vården är inget undantag. Att välja rätt kläder till ditt arbete är avgörande för att känna sig bekväm under hela arbetsdagen. Speciellt för dig som arbetar inom vården och hela tiden håller högt tempo på jobbet. Vi har därför noggrant valt ett sortiment av arbetskläder som passar perfekt för er som arbetar inom vård- och omsorg. Våra arbetskläder görs i mjukt stretchigt tyg som garanterar en bekväm passform. En bra kombination mellan stil och komfort, men som inte drar ner på kvalitén. 

  Vi har flera olika pikétröjor från kända märken som Hejco, Nytello, Smila och South West, i olika färger, modeller och material för att du ska kunna hitta just din favorit. Du kan välja mellan lite enklare pikéer och några med lite fler detaljer om du föredrar det, det finns helt enkelt en piké för alla hos oss på Vårdväskan.  

  För att få en perfekt outfit, matcha gärna med någon eller några av alla våra andra färgglada och personliga kläder och produkter.

  Vår vision på Vårdväskan är att kunna erbjuda unika och bra arbetskläder till vårdpersonal så att du kan hitta din personliga stil på dina arbetskläder. Att pigga upp arbetsuniformen med färg och personlighet gör att du kan känna dig bekväm och glad och samtidigt sprida glädje till de människor du möter i ditt yrke. Vare sig det är patienter eller kollegor så kommer du kunna sprida lite extra inspiration och glädje med dina snygga arbetskläder från Vårdväskan.

  Om du mår bra och är glad, så mår även de människor du möter bra.

 • Sport och Fritid
 • Strumpor

  Visa glädje, färg och omsorg med våra fina strumpor

  När du vill ha något extra som piffar upp stämningen för dig som vårdgivare inom vård och omsorg samt tillhörande yrken, så finns det idag mycket att välja på gällande vårdkläder, skor och andra arbetsredskap. Detta har vi på Vårdväskan fokuserat vår verksamhet på och erbjuder mycket professionella och kvalitativa kläder och produkter som sätter färg på vården. När det gäller strumpor så är detta en viktig del av din uniform i vårdyrket. Inte bara för att alla ser dem utan för att de finns i så många olika typer. Hos oss på Vårdväskan hittar du färgglada strumpor och stödstrumpor som ger dig komfort så att du får energi att sprida glädje, färg och omtanke varje dag. Att handla dina vårdkläder och arbetsredskap för vård och omsorg är enkelt hos oss på Vårdväskan och du får alltid snabb leverans av kvalitetsprodukter.

  På Vårdväskan vet vi hur mycket färgglada produkter kan påverka ditt arbete

  När det kommer till färger så är det något som talar till våra sinnen. Som alla säkert vet så brukar svart i vissa sammanhang betyda sorg och nedstämdhet, medan vitt står för liv och fred. Alla andra färger talar också till våra sinnen och ger olika reaktioner. Detta har vi på Vårdväskan tagit fasta på. Vi vill få fler att se vikten av vad så lite som ett par strumpor kan göra för att sätta färg på en grå vardag. När du jobbar som vårdare, sjuksköterska eller annan vårdgivare så kan detta vara något positivt både för dig och för de som träffar dig i ditt arbete. När du besöker oss på Vårdväskan så får du inte bara tillgång till färgglada strumpor utan här hittar du ett helt koncept av kvalitetsprodukter. De sätter en personlig prägel på din uniform och gör dig till en av de glada och lyckliga som sätter färg på vården. Genom att välja Vårdväskan som leverantör av dina strumpor och andra arbetskläder så tar du steget in i det moderna sättet att klä sig i vårdyrket.

  Strumpor och stödstrumpor är bara två av de produkter som finns hos Vårdväskan

  När du vill göra dig riktigt fin om fötterna och samtidigt få en komfortabel känsla i ditt dagliga arbete inom vården så har du kommit till rätt plats. Hos oss på Vårdväskan får du alltid en kvalitet som motsvarar dina förväntningar. Om något mot förmodan skulle kännas fel så har du alltid 30 dagars returrätt på alla dina köp av kläder och arbetsredskap. I vårt breda sortiment av färgglada kläder och redskap hittar du allt som gör din arbetsdag till ett sant nöje. Ett nöje där även andra kan vara med och glädjas tillsammans med dig. I vårt sortiment inom arbetskläder hittar du bland annat bussaronger, strumpor, underkläder och skor. Inom arbetsredskap hittar du därtill allt från de vanliga dagliga redskapen till trevliga och färgglada namnskyltar.

 • Stödstrumpor

  Stödstrumpor håller dig på fötterna under en aktiv arbetsdag

  Som modern sjuksköterska eller vårdare så gäller det att synas, och vad kan vara bättre än att sätta färg på vården. Detta kan du göra genom många olika saker. För det mesta så syns du inom vården genom de kläder som dina patienter ser dig i varje dag. Under lång period så var dessa kläder omoderna och tråkigt enfärgade. Idag kan du visa glädje, färg och omtanke med nya fräscha kläder och färgglada stödstrumpor i alla möjliga olika motiv och färgkombinationer. Genom att sätta en personlig prägel på din uniform, så livar du också upp sinnet hos de många patienter som du dagligen besöker på deras respektive rum. Fina och kvalitativa stödstrumpor för dig som vill ha komfort på jobbet. Vi erbjuder ett komplett sortiment för dig som jobbar inom vården.

  Effektiva och kvalitativa stödstrumpor som minskar risken för belastningsskador

  Stödstrumpor, som också kallas kompressionsstrumpor, är ett bra plagg och verktyg för alla som har ett jobb som innebär belastningar på benen och trötta fötter. Speciellt effektivt är detta inom vård och omsorg, där du som jobbar rör dig mycket och vid vissa tillfällen även gör tunga lyft. Stödstrumpor är inget nytt fenomen, utan har sedan länge varit ett hjälpmedel känt för sina bra och underlättande egenskaper. Detta har vi på Vårdväskan tagit fasta på och ser alltid till att ha ett brett sortiment av färgglada stödstrumpor av bästa design och kvalitet. Att du sedan även får en ny och färgglad identitet på jobbet, det får du på köpet när du väljer Vårdväskan som din leverantör av arbetskläder och arbetsredskap till ditt arbete i vården. Om du är vårdare, läkare eller sjuksköterska spelar ingen roll, utan hos oss hittar du alltid olika kläder, uniformer och arbetsredskap som alla inom vården kan ha glädje av. Genom att sätta färg på vården så har vi på Vårdväskan blivit ett naturligt val för många som vill ha en egen identitet. Prova du också så får du se vilken skillnad det kan göra för ditt dagliga arbete genom att visa glädje och färg på jobbet.

  Stödstrumpor av högsta kvalitet

  Den typ av stödstrumpa som du kan beställa hos Vårdväskan har ett tryck på 16-18 mmHg och är en produkt som kan bäras en hel dag utan att den känns besvärande eller trycker för hårt. Dessa strumpor utvecklades för att öka blodcirkulationen i fötter och ben. Strumpans tryck är högst på fötter och vrister och minskar gradvis längre upp på benen. På så vis stimuleras blodets återflöde till hjärtat. En stödstrumpa förebygger blodproppar och åderbråck, men ger även en skön massage medan du bär den. Om medicinska besvär föreligger kan en stödstrumpa med högre tryck vara att föredra och då bör eventuellt en specialist uppsökas. För att du ska hitta rätt bland Vårdväskans olika storlekar finns vad- och ankelmått angivna. Med hjälp av dessa väljer du utan problem rätt storlek och njuter av den perfekta passformen. Vårdväskans stödstrumpa är gjord av 74 % bomull, 23 % polyamid och 3 % lycra och kan tvättas i upp till 60°. Det här är en produkt avsedd att bäras på jobbet och den klarar hög belastning.

  Vårdväskan – Här hittar du mera än bara stöd- och kompressionsstrumpor

  På Vårdväskan hittar du inte bara frägglada stödstrumpor utan vi har koncentrerat oss på att hitta ett komplett sortiment av vårdkläder, skor och arbetsredskap för alla inom vården. Genom att söka efter bästa tänkbara design och kvalitet så har vi skapat ett brett register av essentiella produkter som alla sjuksköterskor och vårdare har behov av. Att sedan sätta trevliga och färglada mönster på detta har gjort oss till en favorit och ett naturligt val för många. Hos oss hittar du fina kläder såsom underkläder, bussaronger och stödstrumpor samt även kvalitativa och nödvändiga arbetsredskap som stetoskop, namnskyltar och andra accessoarer. Allt till bra pris hos Vårdväskan.

 • T-shirts

  Hos oss på Vårdväskan hittar du många olika plagg för vården som sätter en personlig prägel på din uniform, vilket visat sig mycket uppskattat av de många patienter som dagligen besöker landets alla sjukhus och vårdinstitutioner. Hos Vårdväskan erbjuder vi allt från trevliga och bekväma underkläder till strumpor och bussaronger, som alla bringar glädje och färg till ditt arbete. Förutom detta så erbjuder vi även den absolut bästa kvalitet du kan tänka dig, där du får den ultimata komfort du själv behöver i ditt arbete. Genom detta så har vi skapat en ny trend inom vården och dess kläder. Du har fortfarande samma rörelsefrihet och komfort, men samtidigt en kraftigare utstrålning, vilket kan vara glädjande för alla de patienter som ser dig i ditt arbete. När det gäller strumpor och underkläder så har vi tänkt på att dessa ska ge dig den komfort, kvalitet och det stöd du verkligen behöver i ditt arbete som vårdare eller sjuksköterska. De bussaronger vi erbjuder är alltid av bra kvalitet och finns i många färger som bringar glädje till alla.

  Här finner du ett stort urval av olika typer av t-shirts med vårdinspirerade motiv. Hitta just din favorit t-shirt som passar dig bäst ur vårt utbud. Vi på Vårdväskan har som främsta mål att erbjuda ett stort urval av arbetskläder av hög kvalité till ett lågt pris. Vårt stora utbud gör att du i vården kan välja bland flera olika varumärken i vårt sortiment, vare sig du söker efter väldigt enkla arbetskläder till mer exklusiva och funktionella arbetströjor. 

  T-shirten är ett måste finnas i varje garderob om man jobbar i vården. Det är ett plagg som går att använda som ett "från och till jobbet”- plagg eller till mysbyxorna när du kommer hem från ett arbetspass och finns i en mängd olika utseenden och modeller. En bra basgarderob har ett antal enfärgade T-shirts i olika färger samt några mönstrade för de där tillfällena när du vill ha något extra. Hos på Vårdväskan finner du ett stort utbud av snygga T-shirts som passar perfekt för dig som jobbar i vården och är stolt över dit yrke.

 • Underkläder

  Underkläder i många färger som ger dig bra känsla och god komfort

  Underkläder är nog inget som det talas så mycket om inom många yrken. Då dessa inte syns utåt anses de ofta vara mindre viktiga. Detta är definitivt inte sant utan dina underkläder är ett av de viktigaste plaggen du bär på kroppen. I och med att det är de kläder som du har närmast kroppen så är det i första hand dessa som måste vara komfortabla och trivsamma för att ditt arbete ska fungera. Om du sedan jobbar inom vården som vårdgivare och vill sprida glädje, färg och omtanke så vet du säkert hur viktigt det är med rörelsefrihet i ditt arbete. I detta fall är det speciellt viktigt att ha bekväma och kvalitativa underkläder som ger dig det rätta stödet och den mjuka komforten som du behöver. Varför inte välja ett par underkläder i bambu? Våra färgglada underkläder i dammodell har ett följsamt material som skapar en god passform och självklart sätter färg på vården. De är dessutom skonsamma för huden och ger dig rörelsefrihet. Alla kvinnor som jobbar inom vården kan hitta sina egna personliga favoriter hos oss på Vårdväskan. Du får dessutom alltid 30 dagars returrätt.

  Snygga underkläder från Vårdväskan sprider glädje, färg och omtanke inom vården

  Underkläder blir lätt bortglömda. Det är ju inte så att du går omkring och visar upp dig i dina underkläder. Däremot vet du själv och när det är rätt kan du känna att du har det behövliga stödet i de underplagg som du bär på jobbet. Rätt passform och material som andas kan bidra till ett leende och en positiv inställning på jobbet. Att du därtill får fler färgval när det kommer till underkläder och arbetskläder är positivt. Här hittar du alla möjliga färger, vilket gör att dina möjligheter att sätta färg och en personlig prägel på din uniform ökar när du väljer oss på Vårdväskan. Det är känt att färger påverkar våra sinnen och kan hjälpa att sprida glädje. Hos oss på Vårdväskan hittar du alltid det bästa av det mesta när det gäller färgglada kläder. 

  Välj mellan underkläder som är gjorda av bambu som odlas ekologiskt och utan konstgödning. Våra bambu underkläder är mjuka, följsamma och skonsamma mot huden. Bambu har naturliga egenskaper gör att tyget andas och håller kläderna fräschare längre vid både kalla och varma temperaturer. Bambu är 3-4 gånger mer absorberande än bomull som även torkar snabbare. Den bambu som används i våra underkläder hotar inte livsmiljöerna för pandor. I sortimentet hittar du även inkontinenstrosor i olika modeller och färger. Inkontinenstrosor från Wundies är diskreta och sitter bekvämt och det inbjuggda trosskyddet klarar upp till 30 ml och kapslar samtidigt in vätskan för en torr och behaglig känsla. Det mjuka materialet i inkontinenstrosor från Wundies formar sig efter kroppen så att du kan känna dig bekväm och säker hela dagen.

  Vårdväskan – Allt för dig som vill synas och sprida glädje inom vården

  När du vill ha riktigt fina och färgglada bambu underkläder av bästa kvalitet så är ditt naturliga val att välja oss på Vårdväskan. Detta gäller inte bara för underkläder utan även när du vill upptäcka en helt ny värld av personliga vårdkläder och arbetsredskap inom vården. Vi känner till hur viktigt det är för dig att känna dig trygg i ditt arbete med hjälp av komfortabla vårdkläder och väl fungerande redskap. Vi arbetar dagligen för att skapa ett brett sortiment som ger dig mer att välja på här i vår trevliga webbutik. Detta gör att du som vill skapa och framhäva din egna personliga attityd och utseende i vården har en perfekt plats på nätet för alla dina inköp. Vårdväskan skapar glädje i vårdyrket.

 • Västar
Visa fler kategorierVisa färre kategorier