Info 0

Arbetsredskap

Arbetsredskap för vården som sätter glädje och färg på arbetet

Att ha bra och pålitliga arbetsredskap när du jobbar som sjuksköterska, läkare eller vårdare är något som är det viktigaste som finns. För den sakens skull så behöver dessa redskap för vården inte vara sterila och färglösa, utan här finns det verkligen möjligheter att skapa trevliga...

Mer

Visa / Göm

Underkategorier

 • Ampullöppnare

  Att ha bra och pålitliga arbetsredskap när du jobbar som sjuksköterska, läkare eller vårdare är något som är det viktigaste som finns. För den sakens skull så behöver dessa redskap för vården inte vara sterila och färglösa, utan här finns det verkligen möjligheter att skapa trevliga arbetsredskap som har färg. Inom vården så är det så mycket som är arbetsamt och ibland tråkigt och sorgligt, så det kan vara skönt att se något som lockar till skratt men samtidigt ger den omsorg som det är avsett att göra. På Vårdväskan har vi insett hur viktigt det är med färg och glädje inom vården, och erbjuder kvalitativa och trevliga arbetsredskap där det alltid finns något trevligt och färgglatt för alla smaker. När du beställer dina produkter för vården från oss så får du också alltid snabba leveranser och billig frakt.

  Snap-it ampullöppnare Denna smarta lösning togs fram av en australiensisk sjuksköterska och har vunnit pris för sin funktion. Vården använde miljontals ampuller varje år. Splittrat glas, skärår och förstört innehåll har alltid varit ett ämne för diskussion gällande säkerhetsfrågor och obrukbart material. Snap-it råder bot på detta och hjälper dig att hålla fingrarna borta från vassa kanter och splittrat glas. Snap-it är gjord i anodiserad aluminium och designad för flergågsbruk.

 • Blodtrycksmätare

  Vårdväskan vill sätta färg på vården, så varför inte införskaffa en billig blodtrycksmätare i färg? Blodtrycksmätarna finns i olika färger och går att matcha med din övriga utrustning du beställer hos Vårdväskan. Blodtrycksmätarna är manuella med ett praktiskt två-i-ett slangsystem. Två-i-ett-slangsystemet gör att de blir lättare och tydligare att avläsa och arbeta med. Ibland vill man ha en blodtrycksmätare även i hemmet, och då är det bra med en billig blodtrycksmätare vilket du hittar hos oss.  

 • ID- korthållare

  Alternativa ID-korthållare med glada färger sätter en personlig prägel på uniformen

  Inom vården så är det viktigt att visa vem du är, och detta gör du oftast genom att bära en namnskylt eller ID-korthållare. Alternativt så bär du bägge. I vilket fall så var dessa korthållare tidigare vita, svarta eller tillverkade i krom-färgad metall. Detta gav inte uttryck för mycket fantasi men var tidigare standard, och så var också de färglösa arbetskläderna som du som vårdgivare och sjuksköterska utförde ditt dagliga arbete i. I den moderna tid vi lever i så är det mycket som förändras. Denna förändring har även nått både ID-korthållare och alla andra arbetsredskap och arbetskläder inom vården. Nu finns vi på Vårdväskan och tillsammans med dig så sprider vi glädje, färg och omtanke inom vårdyrket. Hos oss hittar du allt du behöver inom trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för alla vårdgivare och sjuksköterskor. Dessutom så kan du och alla kollegor gå samman och skapa era personliga namnskyltar hos oss på Vårdväskan. En klar favorit bland alla i vårdyrket.

  Nya färgglada ID-korthållare är bara en av de många produkter du hittar i vårt sortiment

  Naturligtvis så ska du byta ut din gamla korthållare mot en ny trevlig ID-korthållare i modernt snitt och spännande färg. En av dessa ID-korthållare är heller inte dyr så du har möjligheten att kosta på dig ett par stycken om du tycker att ombyte förnöjer. Dessa hållare levereras med matchande halsrem samt hållare för att kunna fästas på bröstfickan. Allt för att du ska kunna variera och samtidigt känna bekvämlighet i alla situationer. Nu kanske du tycker att en ID-korthållare kanske inte gör någon större förändring, men då ska du verkligen prova så får du själv se hur lite som kan göra så mycket. Om du inte vill stanna vid denna lilla förändring så har vi skapat en webbutik som har allt du kan önska. Hos oss på Vårdväskan behöver du aldrig sakna valmöjligheter när det gäller kvalitativa och komfortabla arbetskläder och arbetsredskap. I vårt breda sortiment finns det alltid något som passar alla och som kommer att sätta färg på vården.

  Vårdväskan – Ett tätt samarbete med glädje, färg och omtanke tillsammans med dig

  På Vårdväskan har vi bestämt oss för att skapa glädje och personliga identiteter inom vården. Detta gör vi genom att ha ett tätt samarbete med glädje, färg och omsorg men vi klarar det inte utan dig. Alla som jobbar inom vården, som vårdgivare eller sjuksköterska är med och bidrar till att skapa denna trevliga atmosfär på alla vårdavdelningar och sjukhus runt om i landet. Valet är ditt och möjligheterna oändliga. Genom att kika igenom vårt sortiment så hittar du förutom ID-korthållare många andra produkter. Vare sig du söker nya arbetskläder eller övriga arbetsredskap så finns det mängder av valmöjligheter. Hos oss på Vårdväskan så kan du vara dig själv för en stund, och kombinera en helt ny och ofattbart trevlig och färgglad garderob av nya häftiga arbetskläder. Dessutom så skapar du glädje på jobbet.

 • Mät & Räkna
 • Pennficka

  Sätt glädje, färg och omtanke på vården med en pennficka från oss på Vårdväskan

  Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för alla vårdgivare. Nu kan du också hitta detta i något så litet som en pennficka, vilket alltid har varit en essentiell detalj inom vårdyrket. Nu har dessa kommit i en modern tappning som vi gärna sprider ut till alla som vill skapa en egen profil på jobbet med våra kvalitativa produkter. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Det kan även en liten detalj såsom en färgrik pennficka hjälpa till med.

  Att färg sprider glädje är känt och kanske en pennficka kan göra mer än tror

  Att jobba inom vården kan vara påfrestande både fysiskt och psykiskt. Många gånger så hjälper det att bara fixa lite färg på jobbet och glädjen börjar genast spridas. Att det kan vara påfrestande och att man i vissa fall kan behöva något uppiggande gäller inte bara dig som vårdgivare och sjuksköterska. Detta gäller i högsta bemärkelse också patienter och deras närstående på olika vårdavdelningar. De kan verkligen behöva något som kan pigga upp och göra dem glada för en liten stund. Även om nu inte en pennficka med färgglatt yttre kan räknas som en medicin, så kanske den ändå kan fungera som en liten mineraltablett som hjälper för stunden. På Vårdväskan jobbar vi hårt för att skapa kvalitativa produkter som sprider glädje, färg och omtanke på alla avdelningar. Detta ser du bäst när du går igenom hela vårt sortiment som består av unika och essentiella arbetskläder och arbetsredskap. Skapa din personliga stil på Vårdväskan och bli medlem i familjen som bidrar till en trevligare arbetsmiljö.

  Vårdväskan – Ditt personliga ”medicinförråd” när det gäller arbetskläder och arbetsredskap

  Det behövs inte mycket för att göra en människa glad. Ibland är det en pennficka och andra gånger krävs det mer. Vi på Vårdväskan säger inte att en pennficka gör dig till en friskare människa, men den lilla detaljen kan vara en bidragande faktor till ett större välbefinnande. Förutom pennficka så hittar du arbetsskor, strumpor och bussaronger med härliga färgsättningar. Därtill finner du ett stort sortiment av underkläder med god passform och rätt stödfunktion. När du är i behov av matchande arbetsredskap till dina nya arbetskläder så behöver du inte leta längre. Här i vår webbutik hittar du även ett stort sortiment av de vanligaste redskapen som behövs i ditt vårdarbete. Det finns allt från stetoskop och blodtrycksmätare till sjuksköterskeklockor och pennfickor i nytänkande färgsättning. Var med tillsammans med oss på Vårdväskan och sprid glädje, färg och omsorg i vården. Det är något som både du och dina patienter har nytta av.

 • Pennlampa

  En pennlampa kan vara bra när du ska läsa något smått inom vården

  Många av oss vet hur bekvämt det kan vara att ha en ficklampa tillhands. Speciellt när det är mörkt och du bara ska göra något litet. Den är inte heller helt fel när du ska hitta något där det inte finns tillräckligt med belysning. Även inom vård och omsorg fyller dessa lampor en bra funktion för alla vårdgivare och sjuksköterskor. Dessa finns i form av en pennlampa så att den också ska vara lätt att ha med hela tiden. Tanken är att den ska finnas tillhands när behovet uppkommer. När du vill ha en riktigt fin pennlampa som sätter färg på vården så hittar du dessa hos oss på Vårdväskan. På Vårdväskan har vi koncentrerat oss på att skapa ett sortiment av produkter som sprider glädje, färg och omtanke. Detta koncept genomsyrar hela vårt stora sortiment av arbetskläder och arbetsredskap för alla vårdgivare och sjuksköterskor. När du behöver en pennlampa så hittar du dessa i många trevliga färger till bra priser och i hög kvalitet.

  Kombinera din pennlampa med andra produkter

  Denna mindre typ av ficklampa fungerar precis som alla andra ficklampor. Trots sitt lilla format så ger en pennlampa, precis som sina syskon; ficklamporna, en bra belysning. En pennlampa är inte bara en hjälp i mörkret utan kan användas vid till exempel ögonundersökningar. När du går igenom vårt sortiment av pennlampor så kommer du även att stöta på andra arbetsredskap som kan kombineras med dessa. En pennlampa kan exempelvis bäras i en av våra färgglada pennfickor. Samtidigt upptäcker du kanske att du även vill komplettera med en av våra kvalitativa pennor. Hos oss på Vårdväskan hittar du oändliga möjligheter att sätt en personlig prägel på uniformen. När du ser över hela vårt sortiment så kanske du hittar andra saker som du även vill förändra. Genom att skapa en färgglad attityd så kan du vara med att sprida glädje, färg och omtanke inom vården. Detta kommer att uppskattas både av dina kollegor och patienter.

  Allt från pennlampor till kompletta uniformer

  Att skapa glädje och trivsel inom vården är enkelt och ett välbehövligt inslag. Vad kan vara trevligare än att byta ut din traditionella uniform till en färgrik uniform som uttrycker din personlighet? De håller fortfarande samma fina kvalitet och samtidigt blir det roligare att jobba. Det är inte bara roligt att jobba, utan när du beställer dina arbetskläder och arbetsredskap hos oss på Vårdväskan så får du också en trevlig stund. Här hittar du kvalitativa bussaronger, tunikor, arbetsskor, underkläder och stödstrumpor med nytänkande design. När det gäller arbetsredskap så hittar du alltid ett vasst och färgglatt sortiment av saxar, stetoskop och andra vanliga redskap inom vården. Som vårdgivare och sjuksköterska kan du även beställa din alldeles egna personliga namnskylt hos oss. Detta gör du genom några enkla klick och kan göras på en enkel kafferast på jobbet. Skulle du ha några frågor kring våra produkter här på Vårdväskan finns vår kundtjänst här för dig.

 • Nyckelring
 • Pennor
 • Saxar

  Bra saxar har ett stort användningsområde för vårdgivare

  Att saxar har ett stort användningsområde är det nog många som vet. Att det däremot finns så många olika saxar att välja på inom vård och omsorg är det kanske inte så många som känner till. Du som är vårdgivare eller sjuksköterska känner naturligtvis till detta. Du vet precis hur viktigt det är att ha rätt verktyg vid rätt tillfälle. Normalt sett är det ju inte saxar som hamnar i blickfånget då designerna ofta saknar personlighet. Det behöver dock inte längre vara på det viset. Med vår hjälp på Vårdväskan kan du sätta färg på vården och saxarna. Numera finner du även bandagesax, peang och andra saxar med designrika utformningar i vårt sortiment. Detta gör att du kan vara med och hjälpa oss att sätta glädje, färg och omtanke som ett centralt begrepp inom vårdyrket. När du går igenom vår webbutik hittar du allt inom arbetskläder och arbetsredskap för att skapa en ny stil på din traditionella uniform.

  Sätt en personlig prägel på dina saxar och din uniform

  När du vill göra en förändring i livet så kan detta gå långsamt. Speciellt när det gäller arbete och traditioner som har funnits länge på denna plats. Inom vården har enfärgade arbetsredskap och vita och blåa kläder länge dominerat. Så behöver det inte längre vara då vi på Vårdväskan ”tänker utanför boxen” när det gäller design av saxar och andra redskap. Nu kan du vara en färgklick som vårdgivare och sjuksköterska alla dagar om året. Oavsett om du bara vill göra en liten förändring eller skapa en helt ny profil så finns det något för alla. Med vår devis att sätta färg på vården så har vi på Vårdväskan skapat ett sortiment av peang och saxar som ger en trevligare atmosfär på jobbet. Nu kan alla vårdgivare skaffa sig en helt ny garderob med fantastisk kvalitet genom att göra din beställning hos oss på Vårdväskan.

  Hitta intressanta arbetsredskap och arbetskläder hos oss på Vårdväskan

  Tillsammans med oss på Vårdväskan kan du enkelt sätta färg på vården och en personlig prägel på din uniform. Genom att gå igenom sortimentet här i vår trevliga webbutik får du direkt en klar bild av de oändliga möjligheterna. Här hittar du fina arbetskläder och arbetsskor. Utformningen och färgsättningen berör verkligen på ett positivt och varmt sätt. Dessutom tänker vi alltid på att du ska få rätt stöd för fötterna och komfort för hela kroppen. Våra kläder är alltid gjorda av material som är skonsamma för huden. Genom att noga välja ut de perfekta arbetskläderna, från komfortabla underkläder till följsamma bussaronger, så är du redan på rätt väg. Att sedan komplettera dessa fantastiska kläder med ett kvalitativt systerur eller en personlig namnskylt sätter pricken över i:et. Samla gärna dina kollegor och gör er beställning tillsammans. När alla sprider glädje tillsammans blir effekten mycket större.

  Peang

  I vårt sortiment hittar du inte bara saxar, du kan också köpa en fin och färgglad peang att matcha med dina tillbehör. En peang är ett saxliknande medicinskt instrument med en låsanordning som gör att den kan spärras när den är i ihopklämt läge. En peang används helt enkelt för att klämma ihop och hålla saker på plats, som till exempel inom vården för att klämma slangar eller för att stoppa blödningar genom att klämma ihop blodkärl.

  Bandagesax

  Köp en snygg bandagesax i din favoritfärg och matcha med dina övriga arbetsredksap och detaljer på jobbet. En bandagesax används framförallt för att klippa bandage till rätt storlek eller för att skära igenom gasväv och kläder. En bandagesax är oftast gjord av rostfritt stål och har tandade blad med en vinlad spets som är trubbig i kanterna. Våra bandagesaxar finns i flera olika färger som matchar med våra övriga saxar och arbetsredskap så att du lätt ska kunna matcha dina tillbehör och sätta lite extra färg på vården.

 • Sjuksköterskeklocka & skal

  Håll tiden inom vården med en sjuksköterskeklocka

  Att hålla tiden är något som genom tiderna har varit viktigt inom många olika yrkesgrupper. Speciellt när det gäller dig som är vårdgivare så kan detta vara något som verkligen är ett måste. Inom vården har det sedan länge använts något som kallas sjuksköterskeklocka. Denna klocka har haft formen av ett fickur och burits runt halsen eller i uniformens bröstficka. Sjuksköterskeklockan, även kallad systerur eller vårdklocka, har använts som ett vanligt ur och även som hjälp vid de gånger som det har varit viktigt att ta en viss tid på olika procedurer inom vården. Nu finns denna sjuksköterskeklocka hos oss på Vårdväskan. Som med alla våra produkter så sätter den färg på vården och sprider glädje, färg och omtanke för dina patienter och andra vårdgivare. Hos oss på Vårdväskan hittar du många olika modeller av sjuksköterskeklocka.

  Sjuksköterskeklocka hittar du i flera modeller i vårt breda sortiment

  När det kommer till vårt stora sortiment av vårdklockor så finns det inte längre några gränser för vad du kan hitta. I vårt utbud hittar du bland annat en elegant och klassisk sjuksköterskeklocka som alltid varit en symbol i vården. I övrigt så finner du alla de speciella systerur som utmärker vår ställning som färgsättare inom vårdyrket. Numera hittar du även digitala och analoga vårdklockor med färgglada urtavlor och boetter som inramas i skyddande silikonplast. Dessa systerur finns att fästa både som halssmycke och utanpå bröstfickan för att ge en visuell trivsel för både patienter och kollegor inom vården. Som specialitet har vi även skapat en ”glow in the dark”-klocka som sprider stämning för de patienter du besöker under nattetid. Vi har skapat ett brett sortiment av kvalitativa arbetsredskap för vårdgivare och satt färg på dessa. Som resultat av detta kan alla vårdgivare och sjuksköterskor sätta en personlig prägel på uniformen genom färgglada accessoarer. Här på Vårdväskan tycker vi att arbetet blir roligare med lite färg och personlighet.

  Vårdväskan är ett koncept för arbetskläder och arbetsredskap inom vården

  Genom att skapa ett komplett sortiment inom arbetskläder och arbetsredskap för alla vårdgivare och sätta färg på dessa så skapas unika personliga profiler. På så sätt har vi gett dig möjligheterna att påverka ditt arbetsliv. Hos oss på Vårdväskan kan du enkelt sätta en färgklick på uniformen genom en fin och elegant sjuksköterskeklocka. Du kan även kombinera detta på ett spektakulärt och varmt sätt med att även beställa arbetskläder. En kombination av våra trevliga och kvalitativa arbetskläder såsom stödstrumpor, arbetsskor och tunikor tillsammans med en sjuksköterskeklocka eller något annat arbetsredskap för vårdgivare är alltid uppskattat. Det kommer att ge dig ett helt nytt utseende som kommer att uppmärksammas av både kollegor och patienter. Passa även på att prova en av våra trevliga och personliga namnskyltar som kommer att lysa upp både dig och dina arbetskläder. Detta är en av de speciella produkter som beskriver hela vårt koncept när det gäller att skapa personliga och unika stilar inom vården.

  Varför systerur i silikon?

  Inom vården är det viktig med hygienen vilket också ställer krav på att redskap och tillbehör tål att tvättas. Våra systerur i silikon är utmärkta för vården då skalet snabbt och smidigt går att ta av från klockan för att renögras ordentligt. Men att det går snabbt och smidigt att ta bort skalet gör också att du enkelt kan byta mellan olika skal för att kunna variera och matcha med dina kläder och övriga detaljer och arbetsredskap. Våra systerur i silikon finns i alla möjliga färger och mönster för att du ska kunna hitta just dina favoriter. 

 • Stasband
 • Stetoskop

  Färgglada stetoskop hos Vårdväskan

  När man först uppmärksammade vikten av att läkare lyssnade efter sjukdomar eller nedsatta funktioner i patientens kropp under antiken, så gjordes detta först genom det som brukar kallas direkt auskultation. Detta innebar helt enkelt att läkaren lade sitt öra mot exempelvis patientens rygg eller bröst för att lyssna på lungornas funktion. Metoden att använda denna typ av lyssnande var den vanligaste ända fram till den viktorianska perioden i England, då tidens mer pryda ideal mer eller mindre tvingade fram ett instrument för att hålla ett fysiskt avstånd mellan läkare och patient. I och med detta så fick världen se ett första stetoskop börja användas inom medicinen. Denna tidiga version av dagens stetoskop liknade mest en lur eller tratt och hade ingen rörlig del så som den slang som finns på dagens instrument, genom vilken ljud fortplantar sig väl för att höras ännu tydligare i läkarens öron.

  Littmann stetoskop – bäst i branschen

  David Littmann var en amerikansk hjärtläkare som under mitten av förra seklet utvecklade den typ av stetoskop som idag anses vara de bästa inom medicin och vård. Stetoskop från Littmann används sedan många decennier på sjukhus och vårdcentraler världen över av både läkare och sjuksköterskor dagligen för att diagnostisera patienter. Dessa är ovärderliga verktyg i yrkesutövningen och många sköterskor och doktorer skulle skriva under på hur mycket svårare deras arbete skulle vara utan dessa viktiga hjälpmedel. Littmann stetoskop är också kända för sin sina perfekt anpassade hörsnäckor som sitter bra i alla öron och stänger ute andra eventuellt störande ljud för en mer exakt auskultation och diagnostik. På Vårdväskan så tycker vi att kvalitet är lika viktigt som våra ledord: glädje, färg och omtanke, och det är därför som vi erbjuder klassiska Littmann stetoskop i en rad glada färger. Det gör att de passar perfekt att köpa till dig själv om du arbetar inom vården, eller varför inte att ge bort till någon som du känner som är på väg att ta examen som till exempel sjuksköterska eller läkare? En bättre present som en glad start på ett yrkesliv inom vården är svår att hitta.

  I vårt sortiment av Littmann stetoskop hittar du också det omtalade stetoskopet Littmann Electronic 3200 som är ett elektroniskt stetoskop med bluetooth. Du kan spela in ljudet och föra över det på din dator och se en visuell bild av ljudet genom ett diagram som produceras i samband med inspelningen. Ett elektroniskt stetoskop med många finesser där du enkelt väljer i en meny uppe på stetoskopet om du vill spela in ljud, spela upp ljud, använda bluetooth elller höja och sänka ljudet.

  Allt du behöver för att göra ditt arbete inom vården roligare och mer färgglatt

  Under våra ledord färg, glädje och omtanke så har vi samlat allt det som alla de som är verksamma inom vården kan tänkas behöva för att göra sitt arbete och sin vardag lite trevligare, och du hittar långt mer än stetoskop i glada färger hos oss. Vad sägs till exempel om bussaronger i olika storlekar och färger för att uttrycka lite mer av din personliga stil på jobbet? Du kommer att upptäcka att när du trivs i det du har på dig så kommer du kunna ge dina patienter ett bättre och trevligare bemötande. På tal om bemötande så har vi också en rad namnskyltar som kan anpassas så att du även där kan presentera dig och din titel på ett lite roligare sätt än det vanliga. Vi skickar normalt sett din beställning inom ett dygn, så du behöver aldrig vänta länge på din order från oss.

 • Pillerbox
Visa fler kategorierVisa färre kategorier