Info 0

Hälsa och Hem

Visa / Göm

Underkategorier

 • Arbetshälsa
 • Examenspresenter

  Perfekta presenter för den nyblivna sjuksköterskan

  Söker du efter en present till sjuksköterska, läkare eller kanske barnmorska m.fl. då har du hittat rätt! Vi har paket och examenspresenter till vårdpersonal som kan uppfylla dina behov. Även om du inte är i behov av en examenspresent kan du köpa våra färdiga vårdpaket och samtidigt spara pengar.

  Med våra paket får du rabatt på produkterna och kan välja bland en mängd olika paketerbjudande.

  Vi har satt ihop paket som innehåller saker som är bra att ha i vårdyrket. För att du som kund ska ha så stor valmöjlighet som möjligt har vi tagit fram paket i olika storlekar och prisklasser.

  Paket för dig som studerar till sjuksköterska

  Om du studerar till sjuksköterska, undersköterska eller något annat vårdyrke, så har vi smarta studentpaket med allt du kan behöva under tid studieperiod. Du kan välja mellan olika färger och komplettera med våra andra produkter i sortimentet.

  Gör studietiden lite roligare med våra färgglada tillbehör och arbetsredskap för vårdpersonal och studenter. Med våra studentpaket får du allt du kan tänkas behöva för att notera, organisera, minnas och förvara dina anteckningar.

  I våra paket hittar du allt från pennor till världskända stetoskop. Allt du kan tänkas behöva både under och efter studietiden hittar du på Vårdväskan.

  Allt under samma ”tak”

  På Vårdväskan hittar du allt du kan tänkas behöva i ditt yrke som sjuksköterska, barnmorska, undersköterska m.fl. Vi har ett brett sortiment av tillbehör, redskap och roliga saker i alla möjliga härliga färger.

  Du som arbetar inom vården kanske vanligtvis vistas i en steril, tråkig miljö, Pigga upp dig själv och dom runt dig med härliga färger på kläder, namnbrickor, stetoskop, sjuksköterskeklockor och mycket mer!

  Vi har produkter i olika färger, storlekar och prisklasser för att kunna erbjuda dig som arbetar som sjuksköterska eller är verksam inom något annat vårdyrke, ett så brett sortiment som möjligt. 

 • Festtillbehör

  Festtillbehör i härliga färger

  Är det dags för sjuksköterskeexamen, personalfest eller temafest? Du hittar alla tillbehör du kan tänkas behöva här på Vårdväskan. Vi har fullt med produkter och inspiration till festen!

  Vi har produkterna och inspirationen för att du ska kunna bjuda på en fest med unikt tema för till exempel en nyexaminerad sjuksköterska eller läkare.

  Om du ska ha en fest med färgtema så hittar du de perfekta produkterna här. Med våra produkter kan du enkelt matcha ihop en snygg dukning med färgglada tillbehör. Med våra färgmatchade produkter kan du hålla en röd tråd i dukningen och dekorera med färger i olika toner. 

  Vi har noga valt ut produkter för fest och kalas i färger som är associerade med vården, och Vårdväskan såklart. Du som ska jobba/jobbar som sjuksköterska förtjänar en ordentlig fest med roliga prylar och festdekorationer. Vi har både färgglada och neutrala tillbehör för att du ska ha så stor valmöjlighet som möjligt när du väljer partyprylar till festen.

  Visa att du är en sjuksköterska

   Vi har tagit fram en serie med partyprylar speciellt valda för dig som ska börja arbeta/arbetar inom vården. Färger, motiv och tillbehör är noga utvalda för att du ska kunna ha den snyggaste och häftigaste festen på länge!

  Skoja till det på examensfesten, personalfesten eller en temafest med vårdinspirerade tillbehör och dekorationer. Du som arbetar på sjukhus, vårdcentral etc. kan med våra produkter skapa riktigt häftiga och roliga festdekorationer och dukningar.

  Planerar du examensfesten till en nybliven sjuksköterska så finns de perfekta tillbehören här. Vi har roliga tillbehör och festdekorationer med tema som passar sjuksköterskor och annan vårdpersonal. Gör dekorationerna ännu roligare genom att lägga till till exempel ett stetoskop, plåster och andra saker som har med vård och hälsa att göra. På så sätt skapar du personliga och unika festdekorationer som gästerna sent ska glömma. 

  Här är det bara fantasin som sätter stopp, med våra partyprylar har du den perfekta basen för att skapa en riktig fest med roligt och personligt tema. Vi har allt från vanliga festtillbehör så som tallrikar, glas, bestick etc. till roliga kakformer i former som associeras med vården och kroppen.

  Med våra produkter och inspirationsbilder kan du hitta en annorlunda stil och duka med roliga och färgglada dekorationer. Föredrar du en mer stilren presentation så finns det inga gränser för det heller. Ta hjälp av våra inspirationsbilder för att hitta stilen för just din fest.

  Inspiration och tips 

  Under produkterna hittar du inspirationsbilder för dukningar och användning av festtillbehören. Du hittar också tips på hur du kan matcha produkterna och skapa effektfulla och färgglada dekorationer. 

  Vi på Vårdväskan vill kunna erbjuda sjuksköterskor, läkare och alla andra som dagligen gör skillnad och hjälper människor i sitt yrke inom vård och omsorg personliga och färgglada produkter till bra priser. Produkterna i vårt sortiment är noggrant utvalda för att erbjuda dig just detta. Här hittar du som läkare, sjuksköterska eller vårdare allt du behöver inom arbetskläder, uniformer, namnskyltar och alla övriga mindre och effektiva arbetsredskap som du alltid bär med dig. Hos oss på Vårdväskan behöver du heller inte tänka på några öppettider, då du enkelt gör dina beställningar på nätet alla timmar på dygnet.

 • Första hjälpen
 • Gem
 • Giant Microbes

  Nu har den nya bakteriefloran spritt sig och sätter färg på vården med Giant microbes

  Att en del saker har stor smittorisk, det vet du som jobbar som vårdgivare eller sjuksköterska. Det är något som du träffar på varje dag, när du besöker dina patienter på olika sjukvårdsavdelningar. Att vi skulle få en helt ofarlig bakterie, som faktiskt även skapats av en människa, var nog inget som du hade kunnat drömma om. Dessutom så har denna bakterieflora som sprider sig på våra vårdavdelningar en positiv effekt på de som får en av dessa sjukdomar. Ja, du kanske har gissat det redan. Det gäller Giant microbes skapade av Drew Oliver. Det fantastiska mjukisdjuret sprider numera glädje, färg och omsorg inom vården och har skapat en hel epidemi av 40 olika bakterier som alla har sin positiva inverkan på det dagliga arbetslivet. Giant microbes hittar du nu i vårt sortiment på Vårdväskan tillsammans med massor av andra trevliga accessoarer och tillbehör till vården.

  Giant microbes – Ett fantastisk redskap som skapar harmoni i vården

  Att små saker kan göra mycket det vet alla som jobbar inom vården. Du har säkert träffat på många patienter som bara behövt att du tar dig lite tid. Du kanske bara har behövt sätta dig ned och lyssna på dem, eller prata med dem i några minuter. Bara detta har fått dessa patienter att leva upp, och verkligen känna att det finns sådana som du som sprider glädje, färg och omsorg varje dag på jobbet. Nu kan du även ta hjälp av Giant microbes som är en hel buffé av trevliga och inbjudande bakterier. Mjukisdjuret finns i 40 olika bakteriella varianter i vårt sortiment på Vårdväskan. Du handlar dessa enkelt direkt här i webbutiken. De är billiga, trevliga och fulla av glädje. Att en bakterie kan göra någon glad är ett enastående koncept vilket tagit Giant microbes till oanade höjder i popularitet. Gå igenom hela sortimentet och hitta din favorit bland alla bakterieprofiler som finns att ge till dig själv eller någon annan. Helt enkelt underbart att få ge bort lite bakterier ibland.

  Vårdväskan – Vi smittar hela världen med våra fantastiska produkter

  I vårt stora sortiment på Vårdväskan är smittorisken hög. Du hittar glädjande och färgstarka detaljer till din uniform. Pigga upp både dig själv och de omkring dig med hälsosamma glädjebakterier! Nu kan alla vårdgivare och sjuksköterskor som vill sätta färg på vården hitta det ni söker i vår trevliga webbutik, där glädjen smittar av sig med raketfart på alla våra arbetskläder och arbetsredskap. Här hittar du naturligtvis Giant microbes som kanske kan bli din bästa vän på jobbet. Tänk dig att ha en bakterie som sin bästa vän. Det är inte alla vårdgivare som har det så bra! Smittas av hela vårt sortiment med trevliga bakterier från Giant microbes, våra fina arbetskläder och arbetsredskap och bli sjukligt lycklig. Så lätt kan det vara att sätta färg på vården tillsammans med oss på Vårdväskan. Roligt att handla och roligt att dela med sig.

 • Hudvård
 • Inredning
 • Muggar
 • Presentkort
 • USB minne
 • Utbildning
Visa fler kategorierVisa färre kategorier