Info 0

Valencia Pride Randig Sjuksköterskeklocka

Art. nr. 0025144-0000-00000
4.5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

Egenskaper

  • Säkerhetsnål
 
Beskrivning

Visa ditt stöd till Pride-rörelsens budskap om allas rätt till lika värde och bemötande. Detta oberoende av bakgrund eller läggning. Var gärna med och sprid budskapet att alla är en del av vården och fira Pride med oss och gå loss i ett hav av fantastiskt färgsprakande nyanser.

Våra unika sjuksköterskeklockor ger ett stänk

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Egenskaper

  • Säkerhetsnål

Recensioner (8)

Therese 05/26/19
Bra köp
Fin och funktionell!
Ulrica 04/05/19
Mångfald
Eftersom scouterna står för mångfald och allas lika värde tyckte jag en prideklocka blev perfekt. Dessutom kan jag enkelt meddela mina scouter vad klockan är på ett enkelt sätt utan att använda mobilen, den sitter på den andra fickan :)
Ellen 12/07/18
Wear with pride
Mycket fin, lätt att sprita av och göra rent. Bra lås som gör att den hänger säkert i bröstfickan. Rekommenderar starkt!
Anna 09/20/18
Snygg pridekocka Hoppas själva uret och batteriet håller längre och bättre än föregående klockor i samma serie bara...
Linda 09/06/18
Klocka Super nöjd
Sofia 09/02/18
Fin! Fin klocka!
Annika 08/29/18
Klocka Utmärkt. Precis som förväntat
Rebecka 08/19/18
Uppskattad färgklick Härliga, klara färger som är uppseendeväckande hos patienter.
Bra material. Uret är lagom tydligt.