Info 0

Smila arbetsbyxa med resår GOTS, unisex, Vit

Art. nr. 0000789-0077-00000

499 Kr

View size chart
4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

2 andra färger

55% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
 • Lagom:
  6
 • Stora:
  5
"Är 169cm lång med breda lår har 48 i vanlig klädstorlek tog xxl (blåa) och de satt kanoners. Lite linnebyxa känsla över dem men de stank nått vidrigt så det blir att tvätta innan användning. Mer än nöjd valde denna modell för att ha resår även i benen då stora storlekar oftast betyder långa ben har sett ut som en clown många gånger i jobbets egna kläder då byxben har fått sättas in i stumporna för att inte trampa på dem, därav mitt val att köpa egna kläder"
Magda | Storlek: Lagom

Egenskaper

 • Normal längd
 • Unisex
 • Textil
 • 2 fickor
 
Beskrivning

Smilas unisexbyxa passar bra till både dam och herr. Rymlig och skön modell med resår och utanpå liggande dragsko i midjan. Rymliga passpoalfickor fram. Resår i benslutet gör att byxan går att justera i längd. Plagget från Smila består av bomull och bör tvättas i 85C.

Läs mer
 
Om Smila

Smila arbetskläder för vårdpersonal

När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Smila för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Smila är ett välkänt företag som fokuserar på att göra moderna arbetskläder med bra passform, rätt material som klarar en tuff vardag och med en möjlighet att välja ekologiska arbetskläder. Vill du ha kläder som är både bekväma, tåliga och snygga så ska du köpa dina arbetskläder från Smila.

Varför ska man välja Smila arbetskläder?

Smila är ett känt varumärke som tar fram kläder för att du ska kunna känna dig bekväm i dina arbetskläder. De fokuserar på att ta fram snygga vårdkläder som följer modet för att alla ska ha möjligheten att vara snyggt klädda även på jobbet. Men trots att de fokuserar mycket på mode, så är det mist lika viktigt att Smila arbetskläder håller hög komfort och att passformen känns bra under hela arbetsdagen. En annan viktig del är att Smila arbetskläder ska vara slitstarka och tåla att användas ofta och i tuffa situationer. Inom vården behöver kläderna kunna tvättas i höga grader om och om igen för att möta kraven för hygien, men samtidigt ha en lång livslängd. Därför görs Smila arbetskläder endast i material som klarar dessa krav.

I 25 år har nyfikenhet och mod präglat Smilas verksamhet. De har hela tiden arbetat mycket på att utveckla sitt sortiment, men fokus har alltid varit att göra det under ansvarsfulla former. De lägger energin på att ta fram väldesignade, smarta arbetskläder med hög kvalitet för att ni som jobbar inom vården ska kunna få ha er egen stil även på jobbet med hållbara och bekväma arbetskläder. Smila har alltid slutkundens upplevelse i sikte och vill göra vägen dit så smart och hållbar som möjligt.

Smila arbetskläder är de enda arbetskläderna för vård med GOTS-certifiering

Smila fokuserar framförallt att sätta miljön i fokus och har därför tagit fram en hel kollektion certifierad enligt GOTS, som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. GOTS är en standard som innebär att varje steg i tillverkningskedjan inspekteras och certifieras av en oberoende part enligt strikta kriterier för en miljöpåverkan, arbetsvillkor och kvalitetskrav. Smila är faktiskt det enda varumärket inom arbetskläder för vård och hälsa som har just den certifieringen, vilket självklart gör att vi är väldigt stolta att kunna sälja deras produkter hos oss på Vårdväskan. 

 
Tvättråd & Material
Max 85 °C
Bomull
Ej strykning
Tål torktumling

Egenskaper

 • Normal längd
 • Unisex
 • Textil
 • 2 fickor

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (2)

Magda 06/11/17
En favorit
Är 169cm lång med breda lår har 48 i vanlig klädstorlek tog xxl (blåa) och de satt kanoners. Lite linnebyxa känsla över dem men de stank nått vidrigt så det blir att tvätta innan användning. Mer än nöjd valde denna modell för att ha resår även i benen då stora storlekar oftast betyder långa ben har sett ut som en clown många gånger i jobbets egna kläder då byxben har fått sättas in i stumporna för att inte trampa på dem, därav mitt val att köpa egna kläder
Magda 05/08/17
En favorit
Är 169cm lång med breda lår har 48 i vanlig klädstorlek tog xxl (blåa) och de satt kanoners. Lite linnebyxa känsla över dem men de stank nått vidrigt så det blir att tvätta innan användning. Mer än nöjd valde denna modell för att ha resår även i benen då stora storlekar oftast betyder långa ben har sett ut som en clown många gånger i jobbets egna kläder då byxben har fått sättas in i stumporna för att inte trampa på dem, därav mitt val att köpa egna kläder.

Upptäck fler liknande produkter!