Info 0

Segers Domestik Svart Byxa Unisex

Art. nr. 0001431-0076-00000

- +

Just nu är leveranstiden på denna vara något längre än vanligt!
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

3 andra färger

Egenskaper

  • Dragsko
  • Normal längd
  • Unisex
  • Textil
  • 3 fickor
 
Beskrivning

Unisexbyxor från Segers kollektion Domestik. Resårlinning med dragsko. Snedställda sidfickor. Snedställd ficka med lock höger ben, nedstickning för pennor. Raka ben. 

Material:
50/50% polyester/bomull

Tvättråd: 
85°

Tygvikt:
180g/m2

Läs mer
 
Om Segers

Arbetskläder för vårdpersonal från Segers

När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi tycker också det är viktigt att ni ska kunna känna er  Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Segers för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav.

Segers skapar hållbara kläder med en skandinavisk känsla

Segers är ett svenskt företag som vill få fram den skandinaviska känslan i sina plagg vilket vi såklart blir lite extra stolta över. De blandar både mode och funktion där vissa har en klassisk, tidlös stil och andra följer säsongens trender och mode. De fokuserar på att ta fram snygga kläder som antingen följer modet just nu eller som har en klassisk stil, så att alla ska ha möjligheten att välja den stil som passar en själv bäst. Men trots att de fokuserar mycket på mode och utseendet så är det mist lika viktigt att kläderna från Segers håller hög komfort och kvalité så att arbetskläderna håller tvätt efter tvätt. Segers har full kontroll från första stygn till färdigt plats och garanterar där med dig som kund bästa möjliga produkt.

1943 startades familjeföretaget Segers med en filosofi som än idag är densamma – att utveckla och skapa snygga och funktionella arbetskläder för bland annat er som jobbar inom vården. Det ställs höga krav på vad kläderna behöver klara av inom vården och Segers ser till att pricka in alla dom kraven. Bekvämlighet för att man ska trivas i sina arbetskläder hela dagen, hållbarhet för att de ska kunna tvättas ofta och i höga grader så att de klarar hygienkraven som ställs inom vårdyrket samt att du ska kunna känna dig snygg och bekväm i dina kläder även när du är på jobbet.

Segers tar sitt ansvar i Världen

Segers fokuserar inte bara på att ta fram snygga och hållbara kläder utan de jobbar även väldigt mycket på att ta sitt ansvar i världen. Deras anställda ska kunna leva ett bra och värdigt liv oavsett vilket land de jobbar i. De arbetar aktivt med minska belastningen på miljön genom att ge alla deras anställda utbildning och kunskap för att kunna styra kunderna till mer miljövänliga mål. Segers jobbar också mycket med att följa med i utvecklingen för miljön gällande textilier och att se till att det inte finns några dåliga kemikalier som påverkar oss eller miljön negativt. Du kan alltså känna dig helt trygg när du handlar arbetskläder från Segers och bära kläderna med gott samvete varje dag. 

 
Tvättråd & Material
Max 85 °C
Bomull
Polyester
Strykning 150°
Tål torktumling

Egenskaper

  • Dragsko
  • Normal längd
  • Unisex
  • Textil
  • 3 fickor

Upptäck fler liknande produkter!

Inga recensioner för den här produkten.

Upptäck fler liknande produkter!