Info 0

Stressboll, hjärta

Art. nr. 0000503-0000-00000
4.2 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning

Har du det stressigt på jobbet? Många anser att stressbollar har en lugnande effekt, och har därför blivit en internationell storsäljare. Grip tag i Vårdväskans stressbollar och känn lugnet komma närmre för varje tryck. Stressbollar kan även användas för att träna upp handstyrkan, eller förebygga problem om du jobbar mycket vid dator.

Vårdväskans stressbollar kommer i tre olika

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (5)

Jonat Uska 07/05/19
Stress på jobbet? Näärå
Gillar anatomiska formen av hjärta så denna blev en kul grej i samlingen och faktiskt avkopplande att sitta och leka med den under snacket på lokalen innan man ska ut på jobb!
Lina 12/18/17
Stressboll
Toppen
Lotta 02/23/17
Träna
Bra att träna pumpen
mia 02/17/16
stressboll hjärta Va lite hård, annars helt okej
Terry 02/10/16
toppen Jätte fin och kul. Kanske lite hård men trevlig att ha