Info 0

Merrell Around Town Buckle Slide Print, Fiery Red

Art. nr. 0000904-0078-00000

999 Kr

View size chart
4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

2 andra färger

100% instämmer att strl är som väntat .

  • Små:
  • Lagom:
    3
  • Stora:
"Jätte skön sko dessa varma dagar! Passar min fot perfekt!"
Almluk | Storlek: Lagom

Egenskaper

  • Dam
 
Beskrivning

Den sköna arbetsskon Merrell till vårdpersonal finns nu tillgängliga för att rädda trötta fötter efter många långa pass. Du som jobbar inom vården vet hur viktigt det är att känna sig bekväm under arbetsdagen. Merrell är en arbetssko med hög komfort som kan användas när som helst och har en

Läs mer
 
Om Merrell

Merrell arbetsskor för vårdpersonal

Merrell arbetsskor är framtagna för att ge dig bästa möjliga komfort och stabilitet för dina fötter. När du ska vara den vårdgivare som visar glädje, färg och omtanke inom vårdens korridorer så är ditt val av vårdskor A och O. Oavsett vilket yrke du jobbar inom så är valet av arbetsskor en viktig del av din kropps välbefinnande. Merrell är en arbetssko med hög komfort, ger skön stötdämpning, som kan användas när som helst och har en snygg, nätt design som passar i alla lägen. Merrell är experter på skor som klarar hårda påfrestningar och väta. Arbetsskorna från Merrell passar perfekt för att du som jobbar inom vården ska kunna ha en sko som fungerar för både jobb och till vardags. Välj ut dina nya favoriter i vårt sortiment med skor från Merell, oavsett om du vill ha sneakers eller sandaler.

En handgjord cowboystövel blev startskottet för Merrell

Merrell är ett amerikanskt skoföretag som grundades av Clark Matis, Randy Merrell och John Schweizer 1981. Allt började med att par handgjorda cowboy stövlar, där intresset för skotillverkning växte hos Randy Merrell. Han gjorde hoppet från den industriella skoskolan till att göra handgjorda stövlar. Så smånigom växte intresset för att tillverka vandringsskor och namnet Merrell spred sig som en löpeld. Hans mål var att tillverka den fulländade vandrings/promenadskon; bekväm, slitstark och som gjuten på foten. Randy slog sig samman med sina två kompanjoner Clark och John, tillsammans byggde de upp varumärket och började utforma en billigare modell av högpresterande vandringsskor. Med över trettio års erfarenhet på marknaden kan nu Merrell erbjuda högkvalitativa arbetsskor och arbetssandaler för dig som jobbar inom vården.

Arbetsskor från Merrell på Vårdväskan

Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika modeller från Merrell. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och din personlighet. Flera av Merrells sneakers och sandaler är även vattentåliga samtidigt som de ventilerar och låter foten andas skönt. Merrells högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra, kännas pigga och fräscha genom hela arbetsdagen.

Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av skor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. Med Merrell arbetsskor kommer dina fötter kännas pigga och fräscha hela dagen. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetskläder, arbetsskor och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra arbetsskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag.

Egenskaper

  • Dam

Recensioner (2)

Almluk 08/07/18
Perfekt
Jätte skön sko dessa varma dagar! Passar min fot perfekt!
Annol 07/29/17
Sköna
Perfekt storlek och sköna