Info 0

Arbetsskor Fleur, matt Svart Prickar

Art. nr. 0000045-0147-00000

595 Kr

View size chart
4.4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

70% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
  8
 • Lagom:
  21
 • Stora:
  1
"Jättefina skor! Piggar upp. Lite hårda att gå i kanske och framförallt lite besviken eftersom jag såg att de var små i storleken, beställde en storlek större än jag brukar ha och ändå går tån i framtill. En storlek större skulle bli för breda känner jag."
Gabriella | Storlek: Små

Egenskaper

 • Dam
 
Beskrivning

 • Liten i storlek
 • Matt yta
 • Handgjord i Sverige
 • Lättrengjord yta
 • Nickelfritt spänne
 • Justerbar rem
 • Hälrem

Vårdväskans arbetssskor tillverkas för hand i Sverige och är utformade för vårdyrket. Ovandelen är tillverkad i äkta läder med ett skyddande överdrag av matt PU.. En beläggning av PU innebär att du kan rengöra ytan med mild tvål och vatten. Skons rem har ett nickelfritt spänne och kan

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Egenskaper

 • Dam

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (24)

Gabriella 12/07/18
Fina men tyvärr små
Jättefina skor! Piggar upp. Lite hårda att gå i kanske och framförallt lite besviken eftersom jag såg att de var små i storleken, beställde en storlek större än jag brukar ha och ändå går tån i framtill. En storlek större skulle bli för breda känner jag.
Tes 08/29/18
Nöjd
Väldigt nöjd
Ullaj 04/19/18
Träskor
Snygga både på Jobbet och Privat
Elin 02/14/18
Söta skor Supersköna skor! Tog en storlek större än jag brukar och de sitter perfekt.
Nathaly 02/08/18
Mina svenska träskor Hej!
Jag bekänner att mina träskor, förutom estetik, ger tröst en mycket viktig roll för mig. Jag gillar att mina små fötter inte lider, jag hade ont i hälen och med dessa skor underbart försvann lidandet. Du var där utsatt av dig Vårdväskan !!! med din medelhälge, varken för hög eller för låg och dina färger och design är fängslade av dem!
Annica 12/18/17
Blå arbetsskor Sköna arbetsskor. Tog en storlek större än jag brukar ha och de blev perfekta. Fått mycket beröm för de fina skorna.
Eva 10/19/17
Skön sko Härlig antihalk sko.
Anna 09/03/17
Jätte bra! Sköna direkt, inga skavsår. Rymliga.
Malin 07/28/17
Jättefina! Sköna, rejäla och jättefina skor!
Kattis 05/14/17
Sko Mycket sköna och luftiga. Som nattarbetare värdesätter jag att sulan är ljudlös.Mycket bra att man kan tvätta av dom med fuktig trasa och sedan sprita dom.
Julia 05/06/17
Supernöjd!! Supernöjd med dessa skor. Både snygga och sköna. Dock väldigt små i storleken, brukar ha 38-39 i skor, tog storlek 40 men de är precis på gränsen
Sara 05/02/17
Snygga skor Jättefina och sköna skor, dock lite hårda efter en hel arbetsdag, har köpt till en sula som jag varvar med, går riktigt bra. Arbetsplatsens snyggaste skor, uppskattas av både kollegor och patienter.
Ninne 04/20/17
Skor Snygga o sköna dock små i storlek
Elle 03/21/17
Fina skor! Jättefina och sköna! Men små som det står i beskrivningen, så tur att jag beställde 1 stl större!
Köptenyaskor 05/13/16
Sköna! Mjuka & sköna. Fina!
Petra 05/09/16
Jättefina Jättesköna och jättefina skor + att den röda färgen är så klar och fin. Tycker nog att de är lite små i storleken, men visste om det och tog en storlek större.
Jannica 05/08/16
Kanonfina skor Fina, sköna skor som älskas av både barn och vuxna! Rekommenderas varmt!
Mari 04/28/16
Superfina! Brukar köpa 36 eller 37 och tog 37 på dessa och det blev perfekt.
eva 03/24/16
sköna jag har bara använt mina skor några dagar, men det känns som de verkligen gör skillnad.
Elsa Achurra Lastra 03/08/16
Prickiga arbetsskor Mycket bekväma och fina arbetsskor för långa och aktiva arbetdagar på förskolan.
Jag beställde en större storlek och de sitter perfekt.
USK /US 03/07/16
Snygga arbetsskor De är snygga och sköna
Emilie 02/10/16
Fina! Jättefina! Gnisslar dock illa när jag går. Jag har även för breda fötter så fick skavsår. Tyvärr får jag gå i mina gamla skor.
Kakan 01/30/16
Fina och sköna Fina och sköna
Pernilla 01/30/16
Dålig kvalitet! Köpte ett par som bara höll i 5 månader. Därefter sprack fanersulan. Frågade kundtjänst om byte men fick till svar att sitter man mycket på huk eller "böjer" foten ofta så blir det såhär. Då kan den personen som skrev att detta passar sig för arbete inom vården INTE ha jobbat inom just detta!!
Kasserade skorna och tänker köpa lite mer hållbara skor!

Upptäck fler liknande produkter!