Info 0

Trés Chic i mikrofiber, Latte

Art. nr. 0000809-0049-00000

595 Kr

View size chart
4.2 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

6 andra färger

Egenskaper

  • Dam
 
Beskrivning
  • Liten i storlek
  • Handgjord i Sverige
  • Lättrengjord yta
  • Nickelfritt spänne
  • Justerbar rem
  • Hälrem i resår

Vårdväskans arbetssskor tillverkas för hand i Sverige och är utformade för vårdyrket. Ovandelen är tillverkad i äkta läder med ett skyddande överdrag av mikrofiber. Du kan rengöra ytan med mild tvål och

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

 
Tvättråd & Material

Material
Ovandel: äkta läder/mikrofiber
Fotbädd: träfanér
Slitsula: PU-gummi
Klack: 5cm

Egenskaper

  • Dam

Recensioner (6)

Garbie58 02/16/19
Rosa skor
Sköna. Köpte en storlek större än jag använder normalt efter att ha läst tidigare rescensioner. Det blev perfekt. Älskar färgen!
Anna 11/13/18
Arbetssko
Jättefin och skön! Tog en stl större än jag brukar använda.
Margareta 49 10/30/18
Träsko Très chic
Hälremmen, trots att den är elastisk, är lite för trång. Om man knäpper fotremmen lösare, känns de instabila. Har sett att någon skrivit, att de är så bra, för man kan bara dra på dem p g a hälremmen men detta funkar inte i mitt fall.
Tidigare har jag köpt ett par med vanlig hälrem men läste, att man skulle ta en storlek större av de senast inköpta men skillnaden i storleken var minimal så det var inte direkt något favoritköp för mig.
Molly 11/29/17
Sköna Väldigt sköna skor redan från första stunden. Blev dock förvånad över färgskillnaden jämfört med bilden, i verkligheten är dom bra mycket mörkare!
Lisa 10/28/17
Supersköna skor! Jättesnygga och sköna skor! Känns som jag går på luft, inget tryck på hälen. Rekommenderas!
Camilla 08/18/17
Bästa Fantastiskt sköna arbetsskor med bra svikt i sulan. Har haft ett par tidigare (höll i 4 år, bra kvalitet) och nu köpt ett par likadana igen