Info 0

Arbetsskor Très Chic, lack Modig

Art. nr. 0000056-0173-00000

595 Kr

View size chart
4.8 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

10 andra färger

25% instämmer att strl är som väntat .

  • Små:
    3
  • Lagom:
    1
  • Stora:
"Sååå snygga och känns bekväma, har inte hunnit använda dem än då jag hämta ut dem idag. Valde en storlek större då de är små i storlekarna, blev storlek 41 då eftersom jag normalt har 40, sitter perfekt! ♡"
Sandra | Storlek: Små

Egenskaper

  • Dam
 
Beskrivning

Vid köp av ett par arbetsskor ur vårt sortiment "Modig" skänker vi 50 kr till Barncancerfonden.

För att stödja Barncancerfonden har vi på Vårdväskan startat en kampanj där vi tagit fram egendesignade produkter för att sedan låta dig visa ditt stöd och sprida kunskap om cancer bland barn. Vi har gjort vårtyttersta för

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Egenskaper

  • Dam

Recensioner (4)

Sandra 02/20/19
Galet snygga!
Sååå snygga och känns bekväma, har inte hunnit använda dem än då jag hämta ut dem idag. Valde en storlek större då de är små i storlekarna, blev storlek 41 då eftersom jag normalt har 40, sitter perfekt! ♡
Noga 02/08/19
Arbetsskor
Väldigt bekväma skor av hög kvalite , har fått många kommentarer av mina kollegor .
Snabb leverans !
Hallonbollen 07/13/17
Jättenöjd
Mycket fina skor som är sköna att gå en hel arbetsdag med. Jag är jättenöjd!
Da Ber 02/26/17
Arbetsskor Sköna och bekväma arbetsskor i den fina, turkosa färgen som påminner om sommaren och havet. Ytterligare stödjer man Barncancerfonden. Mycket nöjd!