Info 0

Grå Blodtrycksmanschett

Art. nr. 0000098-0001-00000
5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

5 andra färger

 
Beskrivning

Manuell blodtrycksmanschett med matchande förvaringsväska. Blodtrycksmätaren använder ett två i ett slangsystem vilket gör det lättare och tydligare att avläsa och arbeta med. Blodtrycksmätarna använder en knappfunktion för att släppa ut luft med jämt flöde, istället för med en skruv, vilket gör att blodtrycket

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (1)

Hanna Jonsson 01/09/19
Snygg
Superduper nöjd med färgen!! ser ut som på bild. Passar mig som inte gillar så mycket färg, men inte heller helt svart. Funktionsmässigt gör den sitt jobb.

Upptäck fler liknande produkter!