✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Manual för Vårdväskans digitala klockor

Har du klickat hem en digital klocka och behöver hjälp med att enkelt och smidigt ställa in den efter dina önskemål? Läs igenom vår manual för att ta del av den digitala klockans alla smarta funktioner!

Manual för Vårdväskans digitala klockor

Knappar

Din digitala klocka har fyra knappar som vi kallar A, B, C och D.

För att se datum och månad, håll in knapp D när klockan är i grundläge.

För att se tid då alarm är inställt, håll in knapp C när klockan är i grundläge.

Bakgrundsljus

Tryck på knapp A en gång. Bakgrundsljuset lyser i fem sekunder.

Ställa in tid, datum och veckodag

Från grundläge, tryck tre gånger på knapp B. Sekunderna börjar nu blinka. För att sekundräknaren ska återgå till noll, tryck på knapp D. När sekunderna har nått önskat nummer, tryck på knapp C för att gå vidare till att ställa in minut, timme, datum och veckodag. Navigera mellan dessa genom att trycka på knapp C och tryck på knapp D för att ställa in minut, timme, datum och veckodag. Tryck på knapp B för att komma tillbaka till grundläge.

12/24 timmars klocka

Från grundläge, tryck tre gånger på knapp B. Tryck två gånger på knapp C. Håll in knapp D. När ett ”P” syns till vänster på skärmen är klockan inställd på 12-timmarvisning. Håll in knapp D. När ”P” försvinner från skärmen är klockan inställd på 24-timmarsvisning. Tryck på knapp B för att återgå till grundläge.

Tidtagarfunktion

Från grundläge, tryck en gång på knapp B. För att starta och stoppa tidtagning, tryck på knapp D. Tryck på knapp C för att nollställa tidtagningen. Tryck på knapp B för att återgå till grundläge.

Alarm

Från grundläge, tryck två gånger på knapp B. Tryck på knapp C och en alarmsymbol syns på skärmen. Tryck på knapp C för att navigera mellan timme och minut. Tryck på knapp D för att ställa in timme och minut. När du ställt in önskad tid för alarm, tryck på knapp B för att återgå till grundläge. En alarmsymbol visas nu på skärmen och klockan kommer att ringa den tid du har ställt in. Tryck på knapp C för att stänga av alarmet när det ringer.

För att stänga av alarmet innan det har ringt, tryck på knapp C och knapp D samtidigt. Alarmsymbolen försvinner då från skärmen. Vill du återigen aktivera alarmet på samma tid som tidigare, tryck på knapp C och knapp D samtidigt.

Om klockans alarm ringer varje timme kan du, från grundläge, trycka på knapp B och knapp C samtidigt för att stänga av detta.

Batteribyte

Om du behöver byta batteri på din digitala vårdklocka behöver du en boettkniv för att öppna klockans baksida. Du hittar både boettkniv och extra batteri i vårt sortiment.