Info 0

Hejco Unisexbussarong, Turkos

Art. nr. 0000232-0002-00000

399 Kr

View size chart
4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

4 andra färger

50% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
 • Lagom:
  3
 • Stora:
  3
"Har storlek 48 i vanliga kläder och tog xl kanske hade kunnat ha l men orkade inte skicka tillbaka för att testa för att ev. beställa samma storlek igen. Det enda jag inte gillar är att den är vid runt halsen jobbar gärna i sporttopp och halsens utformning gör att jag visar lite mer än jag hade önskat av toppen. Men bra material som andas lite då plagget inte sitter slimmat"
Magda | Storlek: Lagom

Egenskaper

 • Unisex
 
Beskrivning
 • Stor i storlek
 • Unisex
 • Rymlig
 • Kort ärm
 • Fickor

En bussarong i unisexmodell från Hejco. Hejco har använt sin fleråriga kunskap om kvalitet och funktion i framtagningen av dessa bussaronger. Arbetsplaggen är gjorda för att klara vardagens slitage och ger god komfort under arbetets gång. Denna modell av bussarong är av rymlig karaktär och har en

Läs mer
 
Om Hejco

Hejco arbetskläder

När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården som ger sken av glädje, lugn, ro och omsorg. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Hejco för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Hejco är ett välkänt företag som specialiserar sig på bland annat kläder till vårdpersonal. Hejco arbetskläder håller hög standard och har maximal komfort.

Hejco har använt sin fleråriga kunskap om kvalitet och funktion i framtagningen av deras arbetskläder. Arbetsplaggen är gjorda för att klara vardagens slitage och ger god komfort under arbetets gång. I drygt 60 år har Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla dem som arbetar med att ta hand om andra. Arbetskläder som helt enkelt kan hjälpa till att göra arbetet lite lättare för de som jobbar inom vård och omsorg.

Hos oss på Vårdväskan hittar du ett brett sortiment av bekväma, hållbara och snygga kläder för vården i flera olika modeller, färger och mönster, oavsett om du är man eller kvinna, från kända varumärken som Hejco. Det gör att du som jobbar inom vården kan ha din egen stil och synas både inför dina kollegor och dina patienter som du dagligen tar hand om. Genom ett besök hos oss på Vårdväskan kan du få ett nytt och trevligt set av arbetskläder för vården och matcha med sneakers, arbetsskor, färgglada arbetsredskap och tillbehör så som namnbrickor.


Varför ska man välja arbetskläder ifrån Hejco?

Sedan 1954 har Hejco designat, utvecklat och producerat arbetskläder för alla dem som jobbar med att bry sig om andra. Genom åren har deras plagg blivit favoriter bland yrkesgrupper inom vård, omsorg, dental och djursjukvård. Hejco vet vad som är viktigt för arbetskläder inom dessa yrken. Hur plaggen ska sitta, att man ska kunna röra sig väl i dem, att de är lätta att ta på och av och kanske framför allt att de håller tvätt efter tvätt. För just kvaliteten är något de verkligen kan stoltsera med och som ofta nämns av de i vården som testat deras arbetskläder. Oavsett om det är ett dressat plagg i stilren design eller en färgglad variant så har Hejco något som passar dig. De har kollektioner och material som håller över tid vilket gör att man enkelt kan komplettera och lägga till nya favoriter, modeller eller färger för att uppdatera sina arbetskläder. Precis som oss bryr sig alltså Hejco om dem som bryr sig om andra.

Hejcos kollektioner utvecklas i Sverige och deras fokus är helt enkelt kvalitet, funktion och lyhörd service, men de arbetar också hela tiden målmedvetet med att ta ansvar för både sociala frågor och miljöskydd vilket vi tycker är väldigt viktigt.

Egenskaper

 • Unisex

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (5)

Magda 05/08/17
Vid i halsen
Har storlek 48 i vanliga kläder och tog xl kanske hade kunnat ha l men orkade inte skicka tillbaka för att testa för att ev. beställa samma storlek igen. Det enda jag inte gillar är att den är vid runt halsen jobbar gärna i sporttopp och halsens utformning gör att jag visar lite mer än jag hade önskat av toppen. Men bra material som andas lite då plagget inte sitter slimmat
Filip 03/18/17
Unisexbussarong
Jag jobbar som sjuksköterska och i mitt yrke så passar denna produkt perfekt dock var den lite för stor.
L-syster 04/16/16
Snygg och diskret
Den var jätte stor i storleken men sjön att jobba i .. Jag är lite kraftig så tog en i XL men skulle nog passa bättre i en i L
Amanda 04/06/16
Unisexbussarong Otroligt fin färg på den turkosa. Köpte xl och den var lagom i storlek.
Fredrik 03/14/16
Fredrik är nöjd Jag köpte denna och grymt skön att ha på sig! dock skulle jag verkligen vilja ha andra färger av just denna som passar till oss herrar!
mycket nöjd kund!