Info 0

Smila klänning, rymlig, Marin

Art. nr. 0000756-0067-00000

349 Kr

View size chart
3.8 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

1 andra färger

65% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
  1
 • Lagom:
  11
 • Stora:
  5
"Underbart skön klänning att arbeta i. Prisvärd & dessutom snygg på!"
Therese  | Storlek: Stora

Egenskaper

 • Knäppe
 • V-hals
 • Lång längd
 • Dam
 • Textil
 • 5 fickor
 
Beskrivning

Denna klänning från Smila är ett plagg som har allt. Rymlig, bekväm modell med generös rörelsekomfort. Modellen har 2 rymliga snedskurna dubbelfickor, varav den ena med nyckelhållare. Bröstficka med ringknapp och korthållare. Hängband i nacken. Ringtryckknapp i V-ringningen. Tunikan från Smila är gjord av bomull och polyester och

Läs mer
 
Om Smila

Smila arbetskläder för vårdpersonal

När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Smila för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Smila är ett välkänt företag som fokuserar på att göra moderna arbetskläder med bra passform, rätt material som klarar en tuff vardag och med en möjlighet att välja ekologiska arbetskläder. Vill du ha kläder som är både bekväma, tåliga och snygga så ska du köpa dina arbetskläder från Smila.

Varför ska man välja Smila arbetskläder?

Smila är ett känt varumärke som tar fram kläder för att du ska kunna känna dig bekväm i dina arbetskläder. De fokuserar på att ta fram snygga vårdkläder som följer modet för att alla ska ha möjligheten att vara snyggt klädda även på jobbet. Men trots att de fokuserar mycket på mode, så är det mist lika viktigt att Smila arbetskläder håller hög komfort och att passformen känns bra under hela arbetsdagen. En annan viktig del är att Smila arbetskläder ska vara slitstarka och tåla att användas ofta och i tuffa situationer. Inom vården behöver kläderna kunna tvättas i höga grader om och om igen för att möta kraven för hygien, men samtidigt ha en lång livslängd. Därför görs Smila arbetskläder endast i material som klarar dessa krav.

I 25 år har nyfikenhet och mod präglat Smilas verksamhet. De har hela tiden arbetat mycket på att utveckla sitt sortiment, men fokus har alltid varit att göra det under ansvarsfulla former. De lägger energin på att ta fram väldesignade, smarta arbetskläder med hög kvalitet för att ni som jobbar inom vården ska kunna få ha er egen stil även på jobbet med hållbara och bekväma arbetskläder. Smila har alltid slutkundens upplevelse i sikte och vill göra vägen dit så smart och hållbar som möjligt.

Smila arbetskläder är de enda arbetskläderna för vård med GOTS-certifiering

Smila fokuserar framförallt att sätta miljön i fokus och har därför tagit fram en hel kollektion certifierad enligt GOTS, som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. GOTS är en standard som innebär att varje steg i tillverkningskedjan inspekteras och certifieras av en oberoende part enligt strikta kriterier för en miljöpåverkan, arbetsvillkor och kvalitetskrav. Smila är faktiskt det enda varumärket inom arbetskläder för vård och hälsa som har just den certifieringen, vilket självklart gör att vi är väldigt stolta att kunna sälja deras produkter hos oss på Vårdväskan. 

 
Tvättråd & Material
Max 85 °C
Bomull
Polyester
Strykning 150°
Tål torktumling

Egenskaper

 • Knäppe
 • V-hals
 • Lång längd
 • Dam
 • Textil
 • 5 fickor

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (17)

Therese 07/08/19
Smila Medium
Underbart skön klänning att arbeta i. Prisvärd & dessutom snygg på!
Hanna 06/05/19
Rymlig?
Tyvärr endast extra rymligt över höft och rumpa.
Jag hade uppskattat om den var rymlig över bysten med.
Rekommenderar därför att man går upp en storlek om man är storbystad.
Förövrigt var det fin färg på bussarongen och bekvämt material.
Miada 03/04/19
Kläning
Det så stor storlek som anpassar XXL storlek
Carina 11/10/18
Mjuk och skön kvalitet. Vid strl Köpte en strl större, ville inte att den skulle strama. Alldeles för stor och rymlig, skickade tillbaka den och beställde en strl mindre.
Carina Norberg 09/17/18
Perfekt Toppen
Jenny 08/17/18
Klänning Så skönt klänning att ha på sig! Rymliga fickor att ha nycklar å larm i samt papper å lite annat små plock som man har en tendens att få mig sig i fickorna när man jobbar inom vården
Ekaterina 03/30/18
Vård Bra
Maria 03/07/18
Bra! Slitstark klänning och rymlig. Lätt att röra sig i samt sittee snyggt på kroppen även för oss kurviga!
Michhagg 01/15/18
Nöjd Bästa köpet!
Åsa 12/16/17
Bra och rymlig Bra modell för oss i större storlek.
Natalya 10/04/17
Storlek 1 storlek större
Marie-Louise 09/19/17
Väldigt rymlig och skön klänning Väldigt rymlig modell över bysten när man kommer upp i storlek (jag sydde in min xxl ca 5-10 cm på sidorna upptill) och skön att ha på sig. Rekommenderas!
Julia 09/19/17
Fin Rymlig och bekväm! Lite lätt genomskinlig dock, men inget man inte fixar med ett linne under.
Linda 08/28/17
Skön klänning Rymlig och bra med många fickor
Anna-Karin 08/18/17
Mycket nöjd Mycket nöjd. Snabb leverans. Motsvarade förväntningarna helt.
Annki 07/03/17
Klänning Fin men lång
Lotta 05/14/17
Klänning Bra klänning