Info 0

stödstrumpor

Stödstrumpor från Vårdväskan uttrycker glädje och omtanke

Som kund hos oss på Vårdväskan har du tillgång till nordens största sortiment av produkter för vårdpersonal. Bland dessa produkter så finns våra unika stödstrumpor. Pigga upp dig själv och din omgivning med ett par snygga stödstrumpor som visar vem du är. 

Hos oss hittar du en mängd stödstrumpor i olika färger och mönster. Vårat sortiment är ständigt under utveckling för att kunna erbjuda dig som kund hos Vårdväskan ett så stort sortiment av unika och färgglada stödstrumpor som möjligt.

Vårdväskans stödstrumpor håller hög kvalitet och har maximal komfort och passar perfekt får långa arbetspass när du är på fötterna större delen av tiden. De passar även utmärkt för till exempel flygresor. 

Som kund hos oss har du inte bara tillgång till nordens största sortiment av produkter för vårdpersonal, vi erbjuder också den bästa kundservicen och jobbar ständigt för att göra det så kul och enkelt som möjligt för dig som kund att handla hos oss.Nyttig information om stödstrumpor

Våra stödstrumpor har ett standardtryck på 16-18 mmHg och passar till alla fötter. 

Har du medicinska besvär rekommenderas att du går till en specialist och använder en stödstrumpa med högre mmHg.

Stödstrumpor är designade för att stimulera cirkulationen i ben och fötter. Detta kan vara väldigt viktigt då den delen av blodomloppet är långt ifrån hjärtat och långa dagar i upprätt position kan göra det svårt för kroppen att växla syrefattigt blod mot nytt i benen. Med stimulansen från stödstrumpan får kroppen en extra skjuts i rätt riktning. Till en början har stödstrumpor varit en mer eller mindre strikt medicinsk rekommendation till människor med lågt blodtryck, så som äldre, och till exempelvis gravida. Men nyttan av stödstrumpor visar sig vara bra för i stort sett vem som helst, när som helst. Stödstrumpor ska vara snygga också

Stödstrumpor behöver inte vara tråkiga. Bara för att de känns igen som beige, svarta, och vita så behöver det inte betyda att du vill ha dom färgerna. Vi på Vårdväskan vill ändra sättet folk ser på vården. Det kan kännas som en kall och klinisk miljö, vilket inte alltid känns så välkomnande. Visa dina patienter att vårdpersonal inte är lika grå och opersonlig som vården vanligtvis kan kännas med hjälp av ett par färgsprakande stödstrumpor.

Stödstrumpor är har idag blivit ett väldigt populärt plagg, inte bara inom vård och omsorg utan som funktionsplagg i allmänhet. I takt med att efterfrågan på stödstrumpor ökar och stiger i popularitet så ökar också efterfrågan om annorlunda stödstrumpor. Vi på Vårdväskan vet att en färgklick kan göra stor skillnad på både självförtroendet och stämningen. 

De flesta vet om nyttan av att bära stödstrumpor. Därmed har även kraven och förväntningarna på kvalitet och personlig smak och stil ökat. Någon som förstått det är Vårdväskan som redan från början velat visa att man kan blanda funktion med stil. Med en slogan som "Vi sätter färg på vården!" är det ju oundvikligt att lansera marknadens snyggaste och mest personliga stödstrumpor.

Så varför dra på sig en generisk hudfärgad stödstrumpa från apotekaren när du kan se snygg ut i helt personliga och högkvalitativa stödstrumpor i färger som passar både din stil och humör? Är du i behov av ett par snygga stödstrumpor finns de att köpa här...Ta hand om dina stödstrumpor

Nu när du har fått hem dina snygga, färgglada och otroligt sköna stödstrumpor så vill du ju såklart att dom ska hålla sitt nya utseende och den sköna komfort så länge det bara går. Här är några tips på hur du tar hand om dina stödstrumpor för att de ska vara lika sköna en lång tid framöver.

Tvättråd

Följ alltid tvättråden på förpackningen för att försäkra dig om att bibehålla kvalitén på strumpan så länge som möjligt. Storlekar

Det kan vara svårt att lista ut vilken storlek man ska ha på sina stödstrumpor om man inte har köpt några tidigare. Dom sitter lite annorlunda på foten än vanliga strumpor och har det där trycket som gör att benen känns pigga hela dagen. Det är viktigt att hitta rätt storlek för att få ut det mesta av stödstrumporna. 

Med våran storlekstabell kan du enkelt mäta dina ben och hitta rätt storlek direkt.

Vi vill göra det så enkelt och roligt som möjligt att shoppa hos oss, därför har vi tagit fram en tydlig storlekstabell för att göra det så smidigt som möjligt för dig att handla hos oss på Vårdväskan.