Info 0
Logga

Vårdväskan/Color4care grundades 2011 av Sofi & Phillip.

Sofi som studerade till sjuksköterska såg hur andra utbildningar hade väskor som representerade deras program. Bland annat hade Phillip som studerade vid polishögskolan en träningväska med polislogotyp på. Väskan visade vad han studerade och vilket yrke han hade valt. Detta skapade en gemenskap och en yrkesstolthet redan under utbildningstiden. Något liknande saknades för vårdstuderande. Därtill kom insikten ganska snart till Sofi vilket stort och tungt ansvar ett vårdyrke innebär och hur det ofta tas för givet. Känslan växte sig allt starkare... att på något vis uppmärksamma all vårdpersonal och stärka deras yrkesstolthet.

Tillsammans tog Sofi och Phillip fram en specialdesignad vårdväska som skulle passa blivande vårdpersonals behov. Det skulle finnas plats till böcker, pennor och annat som behövde tas med i farten. En väska som kunde följa med in i arbetslivet och vara en tydlig symbol för det fantastiska yrke bäraren valt.

Men behovet för egen utrustning är större än så och efterhand har funktionella, färgglada och roliga produkter kommit till. Produkter som hjälper dig, med ett vårdyrke, att sätta en personlig prägel på din arbetsuniform och som sätter lite färg på en annars grå och tråkig vård.

Vårdväskans ledord är Glädje, Färg och Omtanke.

Hjälp oss att sätta färg på vården och kom ihåg att varje dag på arbetet är du viktig för någon.

Kontakt information

Vårdväskan AB
Oktanvägen 17
311 32 Falkenberg

Org-nr 556880-1939
Momsreg-nr SE556880193901

Kundtjänst öppettider
Mån-Tor 8:00 - 16:00
Fre 8:00 - 15:30
(lunchstängt 12:00 - 13:00)


Tlf: 0346-122 12

E-post: support@vardvaskan.se 

Styrelse


Phillip Miller
VD/Grundare


Sofi Miller
Grundare


Håkan Hallbäck
Styrelseleordförande


Arne Andersson
Styrelseledamot


Johan Davidsson
Styrelseledamot


Prinsen
Benansvarig

 

Årets gasellföretag 2016 & 2017

 

Varumärken