Info 0
I vår skofabrik
Vårt uppdrag

För dig som jobbar i vården och vill visa glädje, färg och omtanke inom vårdens korridorer så är ditt val av skor otroligt viktigt. Oavsett vilket yrke du arbetar inom så är valet av skor en nödvändig del av din kropps välbefinnande. Då är det viktigt att finna de rätta skorna. Hos oss på Vårdväskan finner du allt från bekväma sandaler till andra traditionella skor inom vården. Dessutom så sätter du färg på vården med våra färgglada arbetsskor och hygienskor. Hela din uniform får en personlig prägel som utstrålar glädje, färg och omtanke på alla platser du sätter ned dina fötter. Med trötta fötter blir glädjen förstörd därför hittar du bara arbetsskor och hygienskor med perfekt stöd hos oss. När du vill ha något riktigt härligt på dina fötter som gör dina steg lätta på jobbet så väljer du som vårdgivare skor från oss på Vårdväskan.

I vår skofabrik
I vår skofabrik

Vårt mål var att skapa skor i hög kvalitet till vårdpersonal som spenderar en stor del av sin dag på benen. Idag är vi mycket stolta över vårt handgjorda sortiment av arbetsskor där själva tillverkningsprocessen görs med omsorg och en hel del historia bakom sig. Våra arbetsskor är designade med hög integritet och anpassade efter att uppnå de förväntningar man i vården har på sina arbetsskor. Dessutom så passar de perfekt för dig som vill sätta färg på vården genom att bära färgglada och unika arbetsskor. Nu vill vi visa dig runt i skofabriken som tillverkar våra färgglada och unika skor. En skofabrik med stor kompetens inom kvalitet och design där varje sko görs för hand.

 

Material
Material
Material
Läderhantverk

Designen på våra arbetsskor är anpassade för att uppfylla just dina krav. Du kan välja mellan arbetsskor med lite högre klack, skor med lite lägre klack, med eller utan vristremmar och massor med fler olika variationer. Sulan är anpassad för att ge dig maximal komfort och en stötdämpande effekt. Arbetsskorna är luftiga, bekväma och är gjorda av äkta läder med ett överdrag av PU, vilket gör skorna tåliga och avtorkningsbara. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra arbetsskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag. Vårt genuina arbete kring kombinationen bekväma och snygga arbetsskor är det som särskiljer våra skor från många andras. Nu kan du visa upp din personlighet med skor som verkligen lever upp till dina förväntningar. Föredrar du kanske matt skinn över lackat? Sandaler över traditionella modeller? Mer neutrala färgskalor över färgsprakande? Valet är nu helt upp till dig!

 

Läderhantverk
Läderhantverk
Läderhantverk
Läderhantverk
Kombinerar stil & funktion i ett Kombinerar stil & funktion i ett


Kombinerar stil & funktion i ett