Info 0

Digital vårdklocka, Karbinhake Svart

Art. nr. 0000702-0076-00000
4.6 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning

Våra unika sjuksköterskeklockor ger ett stänk av färg och tillfredsställer behoven för en hektisk arbetsdag. Du håller lätt koll på tid och pulsmätning med våra praktiska sjuksköterskeklockor. Urverket är även lätt att avläsa i mörker tack vare självlysande visare. 

Sjuksköterskeklockan

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Recensioner (7)

Andreas 02/08/19
Nöjd
Fyller sin funktion. Känns gedigen. Lite för svag bakgrundsbelysning.
Nichlas 01/26/19
Trevlig klocka
Gör det man önskar av ett systerur.
Nilla 01/19/19
Digital vårdklocka
Denna diskreta klocka är heĺt perfekt! Karbinhaken gör så att den kan sättas fast på ett tippelitoppen-sätt!
Definitivt ett bra köp, rekommenderas direkt!
Anonym 02/26/18
Praktiskt Bra kvalitet på material, tydlig display med digital tid, sekundvisning, datum m.m. Otroligt praktiskt med karbinhake, går att fästa i byxornas bälteshållare.

Förslag på förbättringar:
Bakgrundsbelyst display
Aningen längre karbinhake så att det blir lättare att hålla och vända klockan för att se tiden.
Vattentäthet
A-L 01/26/18
Klocka Älskar den. Lite gnissel i hacken men löste det med lite tejp!!!
Aylin 06/24/17
Super nöjd Jobbar i ambulansen så har den hängande superbra och så fin. Många har frågat vart jag har köpt den.
Jessica 05/09/17
Mycket bra produkt Klockan är lätt att använda och väldigt bra storlek - ryms bra i fickan, men går också att hänga i exempelvis ett bälte och är då inte alls tung att bära. Urtavlan har tydliga siffror och det går att välja mellan 12/24 h-visning. Dessutom visas sekunder, vilket i många situationer kan vara av nytta. Positivt är också den extra karbinhaken i annan färg, som man kan byta till om man så önskar. Väldigt prisvärd och fin klocka.