Info 0

Halsband Stetoskop, Rosé

Art. nr. 0000202-0129-00000
4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

2 andra färger

 
Beskrivning

Ett elegant smycke med vårdinspirerat motiv för dig som jobbar inom vården och är stolt över ditt fantastiska yrke. Detta smycke är det perfekta tillbehöret för dig inom vården som vill klä dig mer personligt och unikt. Smycket är utformat som ett stetoskop i rostfritt stål med ett hjärta i mitten av designen.

  • Stilren
Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Recensioner (5)

Birgitta 06/17/18
Snyggt halsband
Snyggt.
Tessi 05/21/18
Examenspresent
Köpte halsband som kom i en söt liten ask.
Mikota 01/09/18
Fint men långt
Väldigt fint, dock väldigt lång kedja som ej är justerbar, men med lite verktyg fixade jag det ändå ☺️
Maria 02/23/17
Jättefint Underbart halsband, så himla fint motiv
Agnes 02/22/17
Fin MEN Fint halsband som kommer i en fin liten rosa ask. Tyvärr så är kedjan på tok för lång och går ej att justera vilket har gjort att halsbandet tyvärr inte blivit använt.