Info 0

Halsband Tree Of Life

Art. nr. 0001051-0129-00000
4.3 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

2 andra färger

 
Beskrivning

Tree of life halsband

En vacker variant av Livets träd eller Tree of life som står för släktskap och gemenskap och ses som ett tecken på utveckling, hälsa och kraft! Perfekt för dig som är stolt över ditt fantastiska yrke. Detta snygga och unika smycket är det perfekta tillbehöret för dig i vårdsektorn till dagar då du

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Recensioner (3)

Sofia 04/10/19
Livets träd halsband guld
Snyggt och känns rejält. Ser tyvärr ganska fel ut bredvid guldsmycken men spelar inne mig så stor roll. Viktmässigt är det lätt att bära. När än så länge! Hoppas det håller färgen bra.
Linda 01/15/18
Ett smyckesträd
Fint halsband och ett otroligt lågt pris för något så vackert. Jag är 100% nöjd!
Gabriella 12/17/17
fint
Fint