Info 0

Wock Clog White/Navy w/ Strap Hygiensko

Art. nr. 0000617-0067-00000

639 Kr

View size chart
4.2 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

7 andra färger

75% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
  1
 • Lagom:
  6
 • Stora:
  1
"Superbra sko om man står och går mycket samt gärna vill skydda strumporna. Enda negativa är att man blir lite varm."
Maria | Storlek: Lagom
 
Beskrivning
 • Antistatisk
 • Halksäker
 • Tvättmaskin 90°
 • Autoklav 134°
 • Justerbar hälrem
 • Ventilerande hål i sidor
 • Uttagbar innersula
 • Citrondoft

Wock CLOG är idealisk för aktiviteter där det tillbringas många timmar stående och har en tendens att drabbas av obehag i foten. Skon klarar av höga hygienkrav och tuffa miljöer utan att

Läs mer
 
Om Wock

WOCK hygienskor för vårdpersonal

Vi på Vårdväskan vet hur viktigt det är med ett par bekväma och funktionella arbetsskor när man jobbar inom vården och det är precis vad WOCK erbjuder, dessutom så sätter du färg på vården med våra färgglada arbetsskor och hygienskor. Vi erbjuder hygienskor som klarar av hygienkraven utan att göra avkall på komforten. Arbetsskon sitter lätt på foten och är anpassad för maximal komfort under hela dagen. WOCK är lätta, stötdämpande och antistatiska hygienskor av högsta kvalité. Konstruktionen, materialet och tekniken som används för att skapa WOCK resulterar i en sko som skyddar dig från elektriska stötar, negativ påverkan på dina leder, flytande brännskador, farliga ämnen och bakteriella infektioner. En annan fantastisk egenskap som gör att WOCK sticker ut från mängden hygienskor är dess citronlukt i PVC, hur coolt och fräscht är inte det? 

WOCK hygienskor är lämpliga för både arbete och fritid. Våra hygienskor kombinerar tekniska och terapeutiska funktioner. Skon ger avslappning för benens muskulatur och är antistatisk. De är tvättbara i tvätt/diskmaskin, rekommenderat i 50° och rengörs enkelt med en handduk. Skorna kan även utstå sterilisering.

WOCK hos Vårdväskan

WOCK har funnits på marknaden i lite mer än 20 år och grundades av José Pinto som har arbetet hårt för att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Det hårda arbetet har resulterat i en produkt som är lekfull och sprider glädje. WOCK har ägnat många timmar åt att undersöka material, design och teknik som resulterat i en oöverträffad komfort. Eftersom innovation är nyckeln till alla förbättringar, undersöks ständigt nya lösningar och tekniker för att förbättra varje modell med förmågor såsom fuktkontroll, temperaturstabilitet, snabbtorkning och luktkontroll, fötterna är hålls fräscha och bekväma hela dagen.

Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av skor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. Med WOCK hygienskor kommer dina fötter kännas pigga och fräscha hela dagen. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetskläder, hygienskor och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra hygienskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag.

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (5)

Maria 07/02/19
Hygiensko
Superbra sko om man står och går mycket samt gärna vill skydda strumporna. Enda negativa är att man blir lite varm.
Åsa 10/26/18
Mycket bra!
Sköna. Doftar citron! Vet dock inte hur LÄNGE till...
Sara 09/05/18
Kanon
Jätte nöjd med skorna! Dom är sköna att gå i och mitt knä känns bättre efter jag andvänt dom skorna.
meti 07/30/18
Missvisande produktinfo Går ej att använda skon utan innersula, då det blir stora piggar rakt upp i foten. Blir mycket varma kring tårna.
Emma 05/24/17
Bra! Med den extra iläggssulan man kan köpa till blir det en riktigt skön toffel!