Info 0

Crocs Swiftwater Webbing Black Sandal Women

Art. nr. 0001764-0076-00000

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

1 andra färger

Egenskaper

 • Vatten-
  avvisande
 • Dam
 
Beskrivning
 • Damsandal

 • Andningsbar

 • Vattentålig

Swiftwater ™ Webbing Sandal från Crocs är en bekväm och lätt damsandal. Den formgjutna, lätt knottriga fotbädden i Iconic Crocs Comfort ™-gummi är mjuk, lätt och ger en massageliknande känsla samt ger ett bra stöd hela dagen. Hälskål för extra komfort. Hälrem och

Läs mer
 
Om Crocs

Crocs skor hos Vårdväskan

Crocs skor är bekväma hygienskor som är framtagna för att ge dig bästa möjliga komfort hela dagen. Alla Crocs skor är framtagna i ett material som heter Croslite™ vilket är ett gummimaterial med slutna celler som ger just Crocs skor sina unika egenskaper. Skorna från Crocs är lätta, stötdämpande och ergonomiska vilket gör dem väldigt bekväma. De är även antibakteriella, luktmotverkade, återvinningsbara och många av dom är också halksäkra - vilket gör dem till perfekta arbetsskor för dig som jobbar inom vården.

Crocs vill hylla allas olikheter

Crocs skor är något som de flesta någon gång har sett eller hört talas om. De har blivit oerhört populära runt om i världen som avslappnande, färgglada gummiskor. Crocs slog igenom 2002 men började i Colorado i USA och var i början tänkt som en sko som skulle användas på båtar. Det är just därför som Crocs skor är både halksäkra och ger stabilitet på glatta och hala golv. De ville ta fram en smart sko som inte var för komplicerad, men som ändå ger dig still, bekvämlighet och glädje - och visst lyckades de! Med hjälp av sina färgglada skor vill Crocs hylla allas olikheter och uppmanar dig att alltid vara dig själv och komma som du är.

Hygienskor från Crocs på Vårdväskan

Hygienskor är lämpliga för både arbete och fritid. Crocs skor kombinerar tekniska och terapeutiska funktioner. Skon ger avslappning för benens muskulatur och är antistatisk. De är lätta att rengöra vilket är viktigt för dig som jobbar inom vården så att de klarar hygienkraven. På Crocs skor med hälrem kan remmen vikas upp över vristen om du inte önskar ha den bakom hälen.
Vårdväskan erbjuder hygienskor som klarar av hygienkraven utan att göra avkall på komforten. Arbetsskon sitter lätt på foten och är anpassad för maximal komfort under hela dagen, dessutom så sätter du färg på vården med färgglada hygienskor från Crocs.

Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

Att tala med sina fötter är något som kan ses som omöjligt, men att dina fötter talar till dig är en helt naturlig företeelse. Du känner alltid när du gjort fel val av skor för ditt arbete. Detta visar sig av att dina fötter blir ömma och trötta. Det är inte bara detta som påverkar din sinnesstämning på jobbet utan allt annat som du bär under varje arbetspass påverkar dig positivt eller negativt. På Vårdväskan har vi samlat ett sortiment av det bästa inom arbetskläder, hygienskor och arbetsredskap för alla inom vårdyrket. Dessutom får du allt i en modern och trevligt stil som sprider glädje, färg och omtanke både till dina patienter och till dig själv. Genom att välja några av våra hygienskor och arbetskläder så vet du att du alltid får kvalitet och komfort. Detta gör att du varje dag kan utföra ditt arbete med positiv energi och glatt sinnelag.

 
Tvättråd & Material

Skon är enkel att rengöra med tvål och vatten.
Material: Iconic Crocs Comfort ™

Egenskaper

 • Vatten-
  avvisande
 • Dam

Upptäck fler liknande produkter!

Inga recensioner för den här produkten.

Upptäck fler liknande produkter!