Info 0

Hygienskor, Clogs Blå

Art. nr. 0000239-0082-00000
4.5 / 5
Läs omdömen

- +

Obs: Sista varan i lager!
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

1 andra färger

69% instämmer att strl är som väntat .

  • Små:
    5
  • Lagom:
    11
  • Stora:
"Så väldigt lätta att tvätta av, torkade snabbt. "
Madde | Storlek: Lagom

Egenskaper

  • Autoklaverbar
 
Beskrivning

Har du behov av arbetsskor som klarar tuffa hygienkrav? Då kan du sluta leta nu. Vårdväskan har tagit fram en arbetssko som klarar av hygienkraven utan att göra avkall på komforten. Skorna är tvättbara i upp till 90 grader samt kan autoklaveras upp till 134 grader. För att kunna uppnå hygienkraven så är även innersulan avtagbar för enklare rengöring. Öppningarna på sidorna av

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Egenskaper

  • Autoklaverbar

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (13)

Madde 05/17/16
Skön och sitter bra på foten
Så väldigt lätta att tvätta av, torkade snabbt.
Vickan 05/04/16
Smarta och sköna!
Så bra att kunna tvätta av dom enkelt!
Linda 04/25/16
Lätta att tvätta och fin färg
Köpte de gröna och det är väldigt fin grön färg.
Melinda 03/22/16
Hygieniska och bekväma Små i storleken. Jag mätte helt enkelt min fot och valde den strl som var närmast. De är väldigt smala i tån. De töjer ut sig en del. Jättebra att de går att tvätta och autoklavera. Snygga! Funkar bra att gå en hel dag i.
Sara 02/13/16
Bra men hårda Skava på lilltån då de var så hårda
Julia 02/11/16
:) Gillar dom verkligen, trodde inte att de skulle passa så bra som dom gör :)
Helene 02/10/16
skor För små jätte trånga i tärna
Ulla Björkström 02/10/16
Sko Fick ju skicka tebax dom för remmen släppte ju hela tiden,värdelöst!!
Hej! Det låter ev som ett garantiärende. Här gärna av dig till vår kundtjänst på info@vardvaskan.se så kommer de hjälpa dig vidare. Ha en fin dag! Mvh Vårdväskan
Ewa 02/05/16
Varma och små i storlek Lite för varma. Man är alldeles fuktig om foten efter ha använt dom ett arbetspass på 8 timmar. Fick skoskav vid lilltån.
Olivia Pilfrost 09/20/15
Små! Små och smala i modellen, du behöver en - två storlekar större för att få in foten. Varma, känns som man går i ett par trånga stövlar efter ett litet tag.
Pia 09/02/15
Varm! Långsmal modell. Tabellen stämde inte för min del då jag enligt den skulle ha stl 37 men jag fick byta till min vanliga storlek (39).
VARM sko - det känns som att man har gummistövlar på sig efter nån timme...
Maria Tseva Bini 04/20/15
mycket bra skor! jag älskar dem! jag använder dem nu i min praktik och det känns mycket bra. Ingen ont och de är lätta! Jag är glad att jag köpte dem!
Sofie USKA 04/01/15
Såå snygga men små! Fick hem dessa idag och beställde i min vanliga storlek 38. Det var precis så att hälen fick plats, så blir tyvärr retur och ska beställa dessa i en större storlek och hoppas de sitter bättre på foten. Annars supernöjd! Rejäl toffel, inte alls tunna och lätta som crocksen.

Lite smala kanske. Jag har bredare fötter och fick kämpa lite för att få i foten, inte att de satt konstigt eller upplevdes trånga, men mer att materialet är lite "strävt", vilket i sig är kanon då de sitter bra på foten, med eller utan spänner bakpå hälen.

Upptäck fler liknande produkter!