Info 0

Birkenstock Fotbädd Normal Sula

Art. nr. 0001247-0082-00000

314 Kr

349 Kr

-10%

View size chart
5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

100% instämmer att strl är som väntat .

  • Små:
  • Lagom:
    2
  • Stora:
"Avlastar hälsporre och lyfter melkanfoten"
Anette | Storlek: Lagom
 
Beskrivning
  • Normal läst
  • Passar i alla skor
  • Optimal passform
  • ¾ längd 

Den som inte vill avstå från Birkenstock-komforten kan även använda deras fotbädd i andra skomodeller. Eftersom det är vanligt att människor med samma skostorlek har olika långa tår har den flexibla blå fotbädden ¾-längd. Det garanterar en

Läs mer
 
Om Birkenstock

Snygga och bekväma Birkenstock sandaler

Vi på Vårdväskan vet att det är viktigt med bekväma skor när man jobbar inom vården då man ofta står och går väldigt mycket. För att fötterna ska orka hela dagen krävs det en sko med en bra sula och som är gjort av ett bekvämt och hållbart material vilket är precis det som Birkenstock ser till att leverera. Det är viktigt att foten kan röra sig på rätt sätt och inte fixeras, vilket ofta var vanligt förr i tiden när skorna inte var lika bra som de är nu för tiden. Vi ser till att du får arbetssandaler som är sköna för dina fötter och som sprider glädje, färg och omtanke inom vården. I vårt breda sortiment av arbetsskor hittar du flera olika modeller och färger av sandaler och skor från Birkenstock – så att du kan hitta ett par som passar både dina fötter och din stil.

 

Varför du ska välja Birkenstock sandaler

I ett par Birkenstock vilar hela foten i skon tack vare att fotens tomrum fylls upp med hjälp av sulan vilket ger foten ett jämt underlag hela tiden. Det är framförallt sulorna och fotbädden som gör att Birkenstocks skor är helt unika. De har en anatomisk uppbyggnad som ger foten stöd och kroppen rätt avlastning. Det ger en bra blodcirkulation och en naturligt bra hållning. Fotbädden på Birkenstocks sandaler är alltid tillverkad av ren naturkork och slitsulan av etylvinylacetat vilket är ett slitstarkt, lätt och flexibelt material. Deras sandaler finns i flera olika modeller och färger så att just du kan hitta dina favoriter. De har ett snyggt och traditionellt utseende som gör att dom håller lika länge både utseendemässigt som på hållbarheten. Med Birkenstock sandaler kan vi garantera dig en snygg och bekväm sandal av hög kvalité. Birkenstock är därför utmärkt för dig som alltid är på språng och behöver något extra stabilt och bekvämt för dina fötter. För att skon ska sitta som bäst rekommenderar Birkenstock att du har ungefär en halv centimeter kvar från tårna till framkanten av skon.

 

Birkenstock – det självklara valet för att få glada fötter

Birkenstock tillverkar skor och sandaler med hög kvalité och en komfort långt över många andra skor. Företaget grundades för över 200 år sedan av Johann Adam Birkenstock i Langenberg. Företaget växte och förvaltades inom familjen i flera generatingen. Det var dock först på 1900-talet som ryktet spred sig runt om i världen om deras högkvalitativa skor. Birkenstock vill alltid använda naturen som guide för att främja och bevara fotens naturliga roll och ge er kunder den bästa möjliga sandalen för just dina fötter. I allt från korken i sulan till limmet de använder fokuserar det alltid på att vara så ödmjuka som möjligt mot naturen och dina fötter. Så vill du ge dina fötter de absolut bästa förutsättningarna att orka hela dagen och samtidigt kunna bära dina skor med gott samvete ska du välja ett par Birkenstock sandaler – då du alltid vet att de är anatomiska och gjorda av bra naturmaterial.

 
Tvättråd & Material

Material:

  • Fotbädd: Kork

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (2)

Anette 05/07/19
Hälsporre
Avlastar hälsporre och lyfter melkanfoten
Annelie 06/16/18
Fotbädd
Perfekta!

Upptäck fler liknande produkter!