Info 0

Littmann Classic III, Choklad

Art. nr. 0000293-0029-00000
4.8 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning
  • Flytande membran på både vuxen och pediatriksidan av bröstsstycket.
  • Möjlighet till öppen klocka på pediatriksidan genom att byta ut membranet till en icke-kylande ring.
  • Allt-i-ett membranet är enkelt att sätta fast och rengöra.
  • Hög akustisk känslighet vid allmännmedicinska undersökningar.
  • Längre livstid tack vare
Läs mer
 
Om Littmann

Littmann Stetoskop - Bäst på marknaden

Littmann har i mer än 45 år erbjudit vårdpersonal högkvalitativa stetoskop. Deras produktsortiment är brett och det finns stetoskop som passar alla. Dom har under lång tid uppmärksammats som en av de bästa stetoskopproducenter och bevisar ständigt att det stämmer. Littmanns produkter är bland dom bästa på marknaden och har högst kvalitet och ljudåtergivning. Ta hjälp av vår guide för att hitta det stetoskop som möter dina behov och förväntningar. Kvaliteten på Littmanns stetoskop kan du lita på. Stetoskopen är tillverkade i USA och produceras under strikta riktlinjer och noggranna kvalitetskontroller för att kunna leverera de bästa stetoskopen på marknaden.

Hitta din stil med ett stetoskop från Littmann

Med sitt breda sortiment och höga kvalitet har Littmann snabbt blivit en av världens största leverantörer av professionella stetoskop för att yrken inom vårdbranschen där man kan behöva stetoskop. Stetoskopen finns i många modeller och färger, så att du ska kunna hitta det som passar just dig, ditt yrke och din personlighet. Med det stora urvalet kan du också lätt hitta ett stetoskop som matchar din arbetsuniform.

Något för alla

I Littmanns sortiment finns både stetoskop i standardutförande och specialdesignade med avancerad teknik för att kunna uppfatta svåridentifierade ljud och utesluta brus och andra störande ljud. De nya elektroniska stetoskopen i sortimentet har inbyggt brusreducering och ljudförstärkning vilket gör att du får en klar och tydlig ljudåtergivning. Du kan också spela in ljuden och sedan överföra till dator och få en visuell bild av ljudet genom ett diagram som produceras i samband med inspelningen. Detta är en värdefull funktion för både diagnostisering och i utbildningssyfte. Du kan välja att spela upp ljuden långsammare för att få en ännu tydligare ljudbild. Det finns även stetoskop från Littmann för barn, som till exempel Littmann Paediatric. Det är speciellt anpassat för auskultation av barn och de mindre patienterna.


Vi på Vårdväskan är en av fyra auktoriserade återförsäljare i Sverige av Littmanns produkter. Detta betyder att du som kund hos oss har tillgång till ett av världens bästa stetoskoptillverkares sortiment. Hos oss på Vårdväskan hittar du alla modeller av Littmanns stetoskop och tillbehör. För oss är det väldigt viktigt att du som jobbar inom vårdyrket ska ha tillgång till riktigt bra utrustning och det är just därför vi är så stolta över att vara återförsäljare för Littmann. Ett varumärke som du kan lita på. Stetoskopen kommer i flera färger och du kan matcha dom med många av våra andra färgglada och personliga produkter. Köp ditt nya stetoskop från Littmann hos Vårdväskan idag. Garantitiden är mellan 2-7 år beroende på modell. Se PDF för att få hjälp att välja det stetoskop som passar just dig.

Se alltid till att köpa ett Littmann stetoskop från en auktoriserad svensk återförsäljare då det finns många kopior på marknaden. Vårdväskan är auktoriserad återförsäljare av 3M™ Littmann® stetoskop. Du som i din profession kräver det bästa av instrumenten du använder kan lita på att 3M™ Littmann® stetoskop ger tillförlitlig ljudreproduktion av både låga och höga frekvenser.

 
EAN
EAN: 707387771720
Leverantörens art.nr.: 5809

Recensioner (12)

Brita 02/01/19
Stetoskop
Mycket nöjd med mitt nya stetoskop både tekniskt och utseende mässigt!
Elisabet 01/09/19
Väldigt bra för den som arbetar inom vår
Väldigt lätt att hitta och beställa det man letar efter.
Rekommenderas varmt.
Mohamed 01/01/19
Awesome!
Väldigt snygga och bekväma. Men sen så är jag inte förvånad det är Littmann, alltså hög kvalite
LäkarkanD 10/30/18
Världens snyggaste Så snygga, så.
Ewa 06/18/18
Mycket b ra stetoskop Kanonljud och mycket fint stetoskop
Chatarina 06/18/18
Examenspresent Så nöjd med dotterns examenspresent. Supersnyggt o hon blev så glad!
Syster Magda 06/12/18
Alltid Littmann! Jag har haft ett Littmann Select innan men det finns inga reservdelar att få tag på det så jag köpte ett nytt stetoskop istället. Man måste unna sig. Jag skulle välja ett eget stetoskop alla dagar i veckan framför de billiga, oergonomiska och ohygieniska som sjukhusen/avdelningarna tillhandahåller. Stetoskopet är ett arbetsredskap som jag finner vara en god investering. Detta stetoskop är perfekt.

+ Lagom tyngd, snyggt utformat, bra aukustik för pengarna.
- Jag tycker ofta att örontuberna är spretiga på Littmann.
Anna 06/09/18
Stetoskop Nöjd!
Erik S 06/03/18
Littmann classic 3 Mycket nöjd, bra kvalitet!
RS 12/15/17
Littmann Precis så bra som jag hoppats på.
Perfekt prehospitalt.
Helena 06/18/17
Perfekt Mycket bra o användbart i ambulansen!
B 10/14/16
Bra ljud. Funkar jättebra. Dock något mörkare färg än på bilden.