Info 0

Miniräknare, svart

Art. nr. 0000322-0076-00000
4.5 / 5
Läs omdömen
Produkten är slut på lagret.
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

5 andra färger

 
Beskrivning

Miniräknare i visitkortsformat

En färgglad miniräknare för en färgglad personlighet.

Nu ingår färgglada miniräknare i vårt sortiment. Denna miniräknare är gjord i ett smart kreditkortsformat så att du kan få plats med den nästan överallt. Miniräknaren är gjord för att lätt kunna fiskas upp ur

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (2)

Gina 05/25/18
Gullig miniräknare
Perfekt att ha i pennfickan
Siri 10/26/17
Miniminiräknare
Jättesöt liten miniräknare, smidig att ha med sig bara i fickan om man snabbt ska räkna ut något. Behöver dock ljus direkt på ibland för att visa ”texten” på men annars jättebra.

Upptäck fler liknande produkter!