Info 0

Mugg "Quote"

Art. nr. 0000340-0000-00000

116 Kr

129 Kr

-10%

3 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning

Att kaffemuggarna på jobbet lätt tar slut är inget okänt fenomen, men oroa dig inte, vi har muggar med snygga och unika illustrationer som passar perfekt för dig som jobbar inom vården. Liva upp stämningen på arbetsplatsen med våra muggar.

Du som jobbar som sjuksköterska har ofta ett arbetstempo som kräver att du är alert och snabb

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (1)

Hanna 07/10/18
Mugg
Fin mugg! Stor och bra att ha te eller annat i. Fin text på, dock missfärgningar på texten och suddigt vid en bokstav.
Hej Hanna, det låter som ett produktionsfel. Hör av dig till vår kundtjänst support@vardvaskan.se så kan de hjälpa dig. Ha en bra dag =)

Upptäck fler liknande produkter!