logo
FavoriterFavoriter

Namnskyltar

Designa en personlig namnskylt hos oss på Vårdväskan och sätt din egen prägel på arbetsuniformen. Med en egendesignad namnskylt kan du som undersköterska, sjuksköterska, läkare eller annan vårdgivare ge ett tryggt och personligt intryck till de du möter i ditt yrke inom vård och omsorg.

Designa din egen namnbricka hos Vårdväskan

Vi erbjuder snygga och billiga namnskyltar med gravyr eller tryck, och i vårt designverktyg är det endast din egen fantasi som sätter gränser. Här kan du välja bland flera olika bakgrunder, typsnitt och färger och skapa en namnbricka som speglar din personlighet och stil. Hos oss kan du beställa namnskylt för vårdpersonal som fästs med plastklämma, magnet eller militärklämma och som sitter säkert på plats under hela arbetsdagen, utan att göra hål i kläderna.

Personlig namnskylt i plast

I vårt sortiment hittar du namnskylt i plast som fästs med en smidig plastklämma. Du fäster enkelt din namnbricka på en kant, såsom på din bussarong eller pennficka, där den sitter säkert på plats genom hela arbetspasset. Våra snygga namnskyltar med plastklämma är UV-beständiga och framsidan täcks av ett tåligt lager akryl, för att ge din namnbricka i plast lång hållbarhet och göra det möjligt för dig att använda den vid arbete både inomhus och utomhus. Om du letar efter en namnskylt för ditt arbete inom vård och omsorg, har vi på Vårdväskan det du är ute efter!

Snygg namnskylt med magnet

Hos oss på Vårdväskan kan du designa din egen namnskylt med magnet, som fästs på dina kläder utan att lämna märken eller hål efter sig. Med våra snygga namnskyltar för undersköterska, sjuksköterska, läkare och annan personal inom vård, kan du sätta din egen prägel på jobblooken och uttrycka din personliga stil även på arbetet. Vårdväskans namnbricka med magnet finns i två olika former och fästs med en dubbla magneter, som säkerställer att skylten sitter på plats under långa arbetsdagar.

Namnskylt med militärklämma för vårdpersonal

Vi erbjuder även billiga namnskyltar med militärklämma, som finns med både gravyr och tryck. Denna namnskylt i metall fästs enkelt på en kant på dina kläder, exempelvis på din bussarong eller vårdklänning, där den sitter säkert på plats utan att riskera att försvinna. Välj en namnbricka med gravyr för ett mer elegant och stilrent intryck eller en namnskylt med tryck som sprider färg och glädje till patienter och kollegor. Beställ tryckt eller graverad namnskylt med militärklämma hos Vårdväskan idag!

Observera att du inte har returrätt på namnskyltar eftersom de görs speciellt till dig. Var därför noga med stavningen och att texten är läsbar mot bakgrunden på din namnbricka. Välj inte en vit text mot ljus bakgrund eller svart text mot mörk bakgrund, då det kan bli svårt att läsa.

Alla namnskyltar
Traditionella namnskyltar
Kreativa namnskyltar

Du har tittat på 24 av 30 produkter