Info 0

Körsbärshjärtan Nyckelband

Art. nr. 0001588-0000-00000
4.7 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

Egenskaper

  • Knäppe
 
Beskrivning

Ett bra sätt att hålla reda på nycklarna är att använda nyckelband. Nyckelbandet kan bäras runt halsen eller fästas i byxorna. Knäppspänne bak i nacken och metallspänne nertill för koppling av nycklar eller id-kortshållare.

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Egenskaper

  • Knäppe

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (3)

Jessica 03/24/19
Nyckelband
Fint band! Bra qualität! Snabb leverans
Sara 03/18/19
Superfint!
Klara fina färger. :)
Ann 03/07/19
Nyckelband
Mycket fin gillar den skarpt. Om man nu ska klaga på något så är det väl att bandet ska alltid vara tvinnat som man inte kan rätta till detta.

Upptäck fler liknande produkter!