Info 0

Smila Tank Top stretch, Havsblå

Art. nr. 0000746-0043-00000

75 Kr

149 Kr

-50%

View size chart
4.1 / 5
Läs omdömen

- +

Obs: Sista varan i lager!
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

79% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
  3
 • Lagom:
  11
 • Stora:
"Lång som en kortklänning. Skönt att det täcker rumpan med!"
Anna | Storlek: Lagom

Egenskaper

 • Rund hals
 • Lång längd
 • Dam
 • Textil
 
Beskrivning

Detta figurnära linne är tänkt att bäras under ett tyngre plagg och har därför en extra generös längd. Plaggen från Smila görs i superkomfortabla 180-grams singeljersey med stretch. Här kan du därför gå ner en storlek om du vill att kläderna skall sitta tight. Undvik torktumling och tvätta i 60C. Plagget är

Läs mer
 
Om Smila

Smila arbetskläder för vårdpersonal

När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Smila för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Smila är ett välkänt företag som fokuserar på att göra moderna arbetskläder med bra passform, rätt material som klarar en tuff vardag och med en möjlighet att välja ekologiska arbetskläder. Vill du ha kläder som är både bekväma, tåliga och snygga så ska du köpa dina arbetskläder från Smila.

Varför ska man välja Smila arbetskläder?

Smila är ett känt varumärke som tar fram kläder för att du ska kunna känna dig bekväm i dina arbetskläder. De fokuserar på att ta fram snygga vårdkläder som följer modet för att alla ska ha möjligheten att vara snyggt klädda även på jobbet. Men trots att de fokuserar mycket på mode, så är det mist lika viktigt att Smila arbetskläder håller hög komfort och att passformen känns bra under hela arbetsdagen. En annan viktig del är att Smila arbetskläder ska vara slitstarka och tåla att användas ofta och i tuffa situationer. Inom vården behöver kläderna kunna tvättas i höga grader om och om igen för att möta kraven för hygien, men samtidigt ha en lång livslängd. Därför görs Smila arbetskläder endast i material som klarar dessa krav.

I 25 år har nyfikenhet och mod präglat Smilas verksamhet. De har hela tiden arbetat mycket på att utveckla sitt sortiment, men fokus har alltid varit att göra det under ansvarsfulla former. De lägger energin på att ta fram väldesignade, smarta arbetskläder med hög kvalitet för att ni som jobbar inom vården ska kunna få ha er egen stil även på jobbet med hållbara och bekväma arbetskläder. Smila har alltid slutkundens upplevelse i sikte och vill göra vägen dit så smart och hållbar som möjligt.

Smila arbetskläder är de enda arbetskläderna för vård med GOTS-certifiering

Smila fokuserar framförallt att sätta miljön i fokus och har därför tagit fram en hel kollektion certifierad enligt GOTS, som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. GOTS är en standard som innebär att varje steg i tillverkningskedjan inspekteras och certifieras av en oberoende part enligt strikta kriterier för en miljöpåverkan, arbetsvillkor och kvalitetskrav. Smila är faktiskt det enda varumärket inom arbetskläder för vård och hälsa som har just den certifieringen, vilket självklart gör att vi är väldigt stolta att kunna sälja deras produkter hos oss på Vårdväskan. 

 
Tvättråd & Material
Max 60 °C
Bomull
Lycra
Strykning 100°
Tål torktumling

Egenskaper

 • Rund hals
 • Lång längd
 • Dam
 • Textil

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (12)

Anna 09/20/18
Långt linne
Lång som en kortklänning. Skönt att det täcker rumpan med!
Sara 09/07/18
Underbar!
Älskar dom. Härligt tyg som känns slitstarkt och bra kvalitet.
Jag kommer absolut beställa fler. Rekommenderas!
Hajen 09/03/18
Smila Tank Top
Såååå liten tyvärr.... fick ge bort dem...
Magdalena 08/09/18
Användbar och fin Skönaste långa linnet under arbetsklänningen.
Magdalena 08/09/18
Perfekt! Helt perfekt under arbetsklännibg.
Carina 06/27/18
Toppen linne Jättefint linne, var tvungen att ta xxxl brukar annars ha L/XL
Carina 06/27/18
Härligt linne Underbar färg men linnet var litet i storlek
Åa 06/15/18
Linne Bra kvalite
Åsa 06/15/18
Linne Passar bra och en bra kvalite
Karina 04/24/18
Mjukt och skönt Ett perfekt linne att ha under bussarongen. Fin röd färg, precis vad jag ville ha.
Theres 09/12/17
Skön kvalitet Jätteskönt linne!
Känns kvalité.
Minus på alla loggor o etiketter "smila" som sticker ut o "prasslar"
Malin 06/02/17
Linne Liten i strl men funkar då den är under.

Upptäck fler liknande produkter!