Info 0

smila arbetsbyxa med dubbla benfickor, unisex, Marin

Art. nr. 0000787-0067-00000

200 Kr

399 Kr

-50%

View size chart
3.5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

27% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
  2
 • Lagom:
  4
 • Stora:
  9
"Var väldigt stora, tog m vilket jag normalt har men tappar nästan dessa. "
Elin | Storlek: Stora

Egenskaper

 • Knappar
 • Normal längd
 • Unisex
 • Textil
 • 5 fickor
 
Beskrivning

Modellen från Smila passar både Dam och Herr. Linningen ar resår baktill. 2 stycken rymliga snedskurna fickor fram. 2 dubbla benfickor med dubbla pennfickor och knapp på vardera. Bakficka med knapp. Knappgylf och linning med hällor. Plagget från Smila består av bomull och bör tvättas i 85C.

Läs mer
 
Om Smila

Smila arbetskläder för vårdpersonal

När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå kläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården. Vi tycker det är viktigt att ni som jobbar inom vården ger ett sken av glädje, lugn, ro och omsorg vilket delvis kan komma ifrån er klädsel. Vi har i vårt sortiment valt att ta in pålitliga, högkvalitativa märken som Smila för att du ska kunna ha möjligheten att bära de vårdkläder som uppfyller dina krav. Smila är ett välkänt företag som fokuserar på att göra moderna arbetskläder med bra passform, rätt material som klarar en tuff vardag och med en möjlighet att välja ekologiska arbetskläder. Vill du ha kläder som är både bekväma, tåliga och snygga så ska du köpa dina arbetskläder från Smila.

Varför ska man välja Smila arbetskläder?

Smila är ett känt varumärke som tar fram kläder för att du ska kunna känna dig bekväm i dina arbetskläder. De fokuserar på att ta fram snygga vårdkläder som följer modet för att alla ska ha möjligheten att vara snyggt klädda även på jobbet. Men trots att de fokuserar mycket på mode, så är det mist lika viktigt att Smila arbetskläder håller hög komfort och att passformen känns bra under hela arbetsdagen. En annan viktig del är att Smila arbetskläder ska vara slitstarka och tåla att användas ofta och i tuffa situationer. Inom vården behöver kläderna kunna tvättas i höga grader om och om igen för att möta kraven för hygien, men samtidigt ha en lång livslängd. Därför görs Smila arbetskläder endast i material som klarar dessa krav.

I 25 år har nyfikenhet och mod präglat Smilas verksamhet. De har hela tiden arbetat mycket på att utveckla sitt sortiment, men fokus har alltid varit att göra det under ansvarsfulla former. De lägger energin på att ta fram väldesignade, smarta arbetskläder med hög kvalitet för att ni som jobbar inom vården ska kunna få ha er egen stil även på jobbet med hållbara och bekväma arbetskläder. Smila har alltid slutkundens upplevelse i sikte och vill göra vägen dit så smart och hållbar som möjligt.

Smila arbetskläder är de enda arbetskläderna för vård med GOTS-certifiering

Smila fokuserar framförallt att sätta miljön i fokus och har därför tagit fram en hel kollektion certifierad enligt GOTS, som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. GOTS är en standard som innebär att varje steg i tillverkningskedjan inspekteras och certifieras av en oberoende part enligt strikta kriterier för en miljöpåverkan, arbetsvillkor och kvalitetskrav. Smila är faktiskt det enda varumärket inom arbetskläder för vård och hälsa som har just den certifieringen, vilket självklart gör att vi är väldigt stolta att kunna sälja deras produkter hos oss på Vårdväskan. 

 
Tvättråd & Material
Max 85 °C
Bomull
Polyester
Strykning 150°
Tål torktumling

Egenskaper

 • Knappar
 • Normal längd
 • Unisex
 • Textil
 • 5 fickor

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (10)

Elin 04/16/19
Stora
Var väldigt stora, tog m vilket jag normalt har men tappar nästan dessa.
Kristin 12/09/18
För stora i storleken.
Tyvärr storleken stämmer inte med min vanliga klädsel storlek, alldeles för stor och lång!
Flo 11/11/18
Fina prisvärda byxor !
Jättebekväma byxor men väääldig långa :)
Emma 10/04/18
Jättefina Byxor värda sitt pris. Dock är de stora i stl. Köpte en stl mindre än normalt. Kolla storleksguiden. De är även väldigt långa tom för mig som är över 170cm.
Emma 10/04/18
Jättefina Byxor värda sitt pris. Dock är de stora i stl. Köpte en stl mindre än normalt. Kolla storleksguiden. De är även väldigt långa tom för mig som är över 170cm.
Josefhine 09/06/18
Små i storleken Tycker att dom är små i storlekarna och byxben är väldigt långa.
Katt 08/16/18
Byxan var så där Jag köpte xxs och är fortfarande så stora i storleken...
Malin 07/27/18
Bra Sköna byxor som sitter bra, dock är dom väldigt långa i benen, så man får vika upp dom om man är kortare.
Carina 06/04/18
Smila Sköna arbetsbyxor
Carina 05/28/18
Smila Sköna byxor lite stor i storleken

Upptäck fler liknande produkter!