Info 0

Flerfunktionspenna

Art. nr. 0000701-0000-00000
4.5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning

Flerfunktionspenna med kulspets i de tre färgerna röd, blå, svart samt blyerts 0,5 mm. Denna flerfunktionspenna är det perfekta tillbehöret för dig som jobbar olika skift och behöver kunna anteckna i olika färger vid behov eller om du helt enkelt bara vill kunna variera dig. Med denna penna blir du garanterat mer effektiv då du har en komplett

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (8)

Pernilla 06/04/19
Bra
Fint att slippa hålla kolla på flera olika pennor
Annette 05/18/19
Penna
Bra
Petra 12/15/18
Perfekt
Jättebra penna! Men tappat spännet ibland
Kristin 12/09/18
Penna är bra! Bra penna och färgerna är bra speciellt för att skriva ner viktiga punkter om vårdtagaren och signera... Behöver inte ha så många pennor i fickan.
Britta 07/19/18
Mycket bra penna Hittade först inte stiftpennan och blev lite besviken. Men nu är den en trogen följeslagare
Maj 03/16/18
Bra med olika funktioner Jätte nöjd
Kerstin 03/03/18
Penna Bra stift lätt att skriva med
Maria 08/30/17
Suverän Skön att hålla med fina färger - köpte en till!

Upptäck fler liknande produkter!