Info 0

Leopard Vit Pennficka

Art. nr. 0001661-0052-00000
4.5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

3 andra färger

 
Beskrivning

En färgglad pennficka i plast som ser till att dina pennor inte försvinner samtidigt som du skyddar dina plagg mot bläckläckage. Ett snyggt sätt att alltid ha en penna nära till hands. På framsidan av pennfickan finns en ficka för namnskylt.

Storlek:
Hela: 9 x 16,3 cm
Flärp: 7,5 x 9,5 cm

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (4)

Josefine 07/01/19
Snygg
Levde upp till förväntningarna. Matchar med leopard stödstrumporna. Älskar att matcha och detta set tillsammans med min guldklocka är supersnyggt!
Fjellpinglan 05/07/19
Grrr
Snygg och funktionell hållare till pennor etc.
Noni 04/20/19
Pennficka
Jag Är nöjd..
AK 03/27/19
5/5 Helt klart ny favorit! Bättre än förväntan.

Upptäck fler liknande produkter!