Info 0

Svart med vita prickar Pennficka

Art. nr. 0000389-0076-00000
4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

2 andra färger

 
Beskrivning

En färgglatt mönstrad pennficka i plast som ser till att dina pennor inte försvinner samtidigt som du skyddar dina plagg mot bläckläckage. Ett snyggt sätt att alltid ha en penna nära till hands. På framsidan av pennfickan finns en ficka för namnskylt. Matcha gärna med övriga produkter i vårt sortiment som är

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (2)

Grem408 10/23/17
Snyggaste pennfickan!
En praktisk och bra pennficka i snyggt mönster. Håller grejerna på plats och matchar självklar mina stödstrumpor. Pennfickan har en transparant del framtill där namn lapp kan sättas! Kanonbra enligt mig som är student och har diverse studentskyltar hängandes lite här och där.
Jenny 07/04/17
Fickan
Fickan uppfyller sitt syfte. Roligt med lite mönster och färg i designen.

Upptäck fler liknande produkter!