Info 0

Kanylpennor röd, gul, vit

Art. nr. 0000732-0000-00000
4.3 / 5
Läs omdömen
Produkten är slut på lagret.
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning

För er med sinne för humor har vi den perfekta pennan! Tuffa kanylpennor med olika färger på vätskan! Ett nytt och minst sagt, annorlunda sätt att göra det ännu roligare att anteckna! Finns i sex färger. Pennan skriver med svart bläck. Priset är för 3 stycken.

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (8)

Karin Carlström 05/18/18
Kanylpennor
Likaroliga som effektiva
Andreas 03/31/18
Barnens favorit
Jobbar som usk på barnavd och mina pennor brukar gå hem hos barnen . Brukar gå och visa hur man sätter nålar i armen på ett roligt sätt.
Nellie 07/15/17
Super nöjd
Lätta bläckpennor som får plats överallt utan att bli bortslarvade. Fin svart bläck som är mjuk och följsam, vätskan i pennorna är flytande och ger ett verkligt intryck. Mycket nöjd!
Lina 05/24/17
Stor uppmärksamhet! Patienterna älskar dessa pennor, barn som äldre.
Systerbella 03/07/17
Läskiga pennir Söta men lite läskiga pennor som uppskattas av mina lite yngre patienter
Vården 01/10/17
Fina pennor Precis som förväntat
Cecilia 04/17/16
Kollegerna lät bli mina pennor Hehe tuffa och många tyckte de var läskiga. Och jag fick ha dem i fred. Super även för oss underbara uskor
Linnéa 03/10/16
Kul! Roliga pennor som ser sjukt coola ut!

Upptäck fler liknande produkter!