Info 0

Bandagesax röd

Art. nr. 0000079-0078-00000

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

6 andra färger

 
Beskrivning

En standard bandagesax har alldeles för länge sett neutral ut. Därför kan Vårdväskan nu erbjuda dig en bandagesax i färg. En stark och tålig bandagesax att hänga, alternativt att ha i fickan under arbetsdagen.

Den är lätt att bära med sig och du kan ha din egen personliga färg på saxen. Nu kan du köpa din egen sax och alltid ha koll på var den befinner sig.

Många patienter

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Inga recensioner för den här produkten.

Upptäck fler liknande produkter!