Info 0

Magnetfäste Silikonklocka

Art. nr. 0001354-0000-00000
4.2 / 5
Läs omdömen
Produkten är slut på lagret.
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

Egenskaper

  • Magnet
 
Beskrivning

Våra unika sjuksköterskeklockor ger ett stänk av färg och tillfredsställer behoven för en hektisk arbetsdag. Du håller lätt koll på tid och pulsmätning med våra praktiska sjuksköterskeklockor. Urverket är även lätt att avläsa i mörker tack vare självlysande visare. 

Sjuksköterskeklockan

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Egenskaper

  • Magnet

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (6)

Jenny 03/26/19
Supernöjd!
Är sjukt nöjd med klockorna. Har beställt ett skal i varje färg så växlar jag efter humör och årstid. Snabb fäste med magnet funkar toppen. Var rädd att det inte skulle orka genom tyg och allt men det är inga problem.
Lill 01/07/19
Toppen
Perfekt istället för vanligt nålfäste, inga fula hål i kläderna och den sitter bra!
Lina 12/17/18
Magnet
Jätte bra. Förstör ej kläderna som nålar gör
victoria 10/15/18
Silikonklocka Toppen bra
Minna 09/10/18
Magnetfäste Funkar tyvärr inte med tjockare tyg.Så kan ej använda
Pia 07/17/18
Bästa på länge!!!! Ännu bättre hade det förstås varit med en klämma som man hankar fast i pennfodralet - men så länge är detta den bästa lösningen!!

Upptäck fler liknande produkter!