Info 0

Magnetfäste Silikonklocka

Art. nr. 0001354-0000-00000
4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

Egenskaper

  • Magnet
 
Beskrivning

Vill du inte göra hål i dina kläder kan du köpa till detta magnetfäste till våra sjukskösterskeklockor med silikon som vanligtvis fästs med säkerhetsnål. Du byter enkelt ut säkerthetsnålen mot magnetfästet på baksidan av silikonskalet. Fästet har en stark magnet som gör att du kan fästa din klocka på

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Egenskaper

  • Magnet

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (4)

Lina 12/17/18
Magnet
Jätte bra. Förstör ej kläderna som nålar gör
victoria 10/15/18
Silikonklocka
Toppen bra
Minna 09/10/18
Magnetfäste
Funkar tyvärr inte med tjockare tyg.Så kan ej använda
Pia 07/17/18
Bästa på länge!!!! Ännu bättre hade det förstås varit med en klämma som man hankar fast i pennfodralet - men så länge är detta den bästa lösningen!!

Upptäck fler liknande produkter!