Info 0

Svart digital vårdklocka

Art. nr. 0025052-0000-00000
4.3 / 5
Läs omdömen
Produkten är slut på lagret.
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning

En trevlig vårdklocka med digital tidvisning! Vårdklockan har ett silikonskal som lätt går att ta av vid rengöring eller om man vill byta till en annan färg. Fästes lätt i arbetsbussargongen med hjälp av en säkerhetsnål. Smidiga funktioner som datum, veckodagsvisning, 12/24 timmars inställning, sekundvisning, alarm och stoppur.

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Recensioner (6)

Jenny 08/17/18
Klocka
Tog en halv nått att komma på hur man skulle ställa in tid å datum mm. Men när man väl fick igång den så är den kanon! Ser i mörka korridorer när man jobbar nattetid.
Hej Jenny. Vilken bortkastad tid! Vi har en manual som går att hämta under fliken "ladda ner". Hoppas du är nöjd med din klocka. Ha en bra dag! =) / Lina på Vårdväskan.
Chatarina 06/18/18
Klocka
Svår att ställa in trots utskriven beskrivning men med hjälp av sonen gick det. Mycket nöjd nu!
Melinda 02/11/18
Vårdklocka
Har fungaret utmärkt, snabb leverans
Sandra 03/17/17
Klocka Piper en gång varje timme. Vet inte hur man får bort det! Annars en bra klocka
Nina 08/12/16
Superfin klockan Superfin klocka som syns & fyller en bra funktion!
Malin 05/18/16
Jobbigt pip Bra klocka men min piper varje gång det blir en heltimme, lite drygt men hittar inte hur man stänger av detta.
Hej! För att få bort pipet varje hel timme så håll inne R2 tryck sedan en gång på L2. När du sedan trycker in bara R2 så är inte veckodagarna markerade längre. Då slutar pipet. Mvh Vårdväskan