Info 0

SmellWell Black Shadow 2 pack

Art. nr. 0000474-0000-00000
4.5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

Egenskaper

  • Unisex
 
Beskrivning

Slipp illaluktande skor och väskor, doftspray och tvättar som inte hjälper. SmellWell är den perfekta produkten för att få bort odörer. Påsarna döljer inte bara lukten utan eliminerar även orsaken till problemet.

Med smart teknologi tar SmellWell bort odörer och absorberar fukt. Produkten är fri från farliga kemikalier och

Läs mer
 
Om SmellWell

SmellWell - skovårdsprodukter för illaluktande utrustning

SmellWell är framtagna för att få bort illaluktande odörer och absorbera fukt. Slipp illaluktande skor och väskor, doftspray och tvättar som inte hjälper. SmellWell inlägg är två mjuka påsar med behaglig doft som kan användas i alla typer av skor, väskor med mera. Inläggen erbjuder en marknadsledande absorption av fukt och lukt genom en effektiv kombination av naturliga absorbenter och mineraler. Enda tillsatsen är en mild doft som förstärker den fräscha känslan. Lägg SmellWell i skorna över natten och upplev skillnaden! Produkten är fri från farliga kemikalier och är miljövänlig. SmellWell neutraliserar pH-balansen och motverkar förekomsten av bakterier. Produktens funktion är aktiv i upp till 6 månader och kan användas var som helst där det luktar lite sämre än det borde. Ta bort den dåliga lukten idag med SmellWells fräscha lukt och smarta funktion. Passar utmärkt för dig som jobbar inom vården, som står och går mycket, då ofta illaluktande odörer kan uppstå. SmellWell är det självklara valet för dig som har problem med illaluktande skor och annan utrustning.

Skovårdsprodukter från SmellWell på Vårdväskan

Hos oss på Vårdväskan hittar du flera utseenden med snygga mönster att välja bland från SmellWell. SmellWells doftpåsar är enkla och effektiva att använda som passar utmärkt för alla typer av skor och idrottsutrustningar. SmellWells högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra, kännas pigga och fräscha dagligen.

SmellWell för människor i rörelse

SmellWell är ett svenskt företag med placering på Västkusten som tillhandahåller inspirerande och innovativa produkter för människor i rörelse. SmellWell erbjuder en lekfull lösning för absorption av fukt och dålig lukt i alla typer av skor och idrottsutrustningar. Deras ambition är att utveckla produkter som konsumenter älskar och som är skonsamma mot miljön.

Behåll dina skor fräscha och snygga med skovårdsprodukter från Vårdväskan

Skovård gör så att dina skor håller längre och kan ge dina gamla skor nytt liv. Vårt sortiment av skovård består utav skovårdsprodukter som rengör, vårdar och skyddar dina skor efter dina arbetspass i vården. Skovård är viktigt eftersom det gör så att dina skor fortsätter håller sig fräscha och fina. Hos oss på Vårdväskan hittar du skovårdsprodukter som förlänger dina skors livslängd med bland annat rengöringsprodukter, impregnering och praktiska skovårdskit för rengöring och putsning.

Att använda sig av skovårdsprodukter av riktigt fin kvalitet ger inte bara som regel en bättre finish utan gör även själva hantverket betydligt mer angenämt. Vi på Vårdväskan erbjuder skovårdsprodukter från Smellwell för allra högsta kvalitet för att förlänga dina arbetsskors livslängd i vården. Beroende på vilka slags skor du än har så är det viktigt att upprätthålla skovården. Det kan du göra genom att alltid använda rekommenderade skovårdsprodukter för en specifik skotyp, exempelvis som vi har nämnt ovan.

Egenskaper

  • Unisex

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (4)

Karolina35 04/28/19
Trevlig doft
Efter en dag på jobbet eller efter en långpromenad är det perfekt att lägga in dessa i skorna. Den både hindrar och tar bort ev lukt från dess material som skon har särskilt om man ibland blir varm om sina fötter.
Jengus 01/16/19
Perfekt
Skorna luktar fräscht till varje pass.
Lena 12/29/18
Rekommenderas
Funkar kanon, sonens skor luktar som en sommaräng nuförtiden!!!
Malin Andersson 12/09/16
Doftar gott! Doftar gott i sonens skor!

Upptäck fler liknande produkter!