Info 0

Scholl Glade Fuchsia

Art. nr. 0000874-0181-00000

789 Kr

View size chart
4.5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

3 andra färger

70% instämmer att strl är som väntat .

  • Små:
  • Lagom:
    7
  • Stora:
    3
"Riktigt sköna skor. Fungerar för långa arbetsdagar. "
Anette | Storlek: Lagom
 
Beskrivning

Scholl Glade är en promenad- och fritidssneaker med en sportig look tillverkad i mjukt jerseytyg som både är elastiskt och låter fötterna andas, för att ge ett behaglig klimat under längre arbetspass. Innersulan är löstagbar och är tillverkad med Biomechanics-teknologin (samma fotbädd som finns i Scholl Jump) som rätar upp foten till

Läs mer
 
Om Scholl

Scholl - Det bekväma valet

Scholl grundades år 1904 och har därmed över 100 års erfarenhet. Grundaren William Mathias Scholl strävade efter att förstå relationen från våra fötter till resten av kroppen, och hans värderingar är det som Scholl utgår ifrån även idag. Scholl specialiserar sig på att ta fram bekväma skor som har optimal passform, stöd och stabilitet samt med lång hållbarhet.

Arbetsskor från Scholl

I många yrken inom vården går och står man mycket under ett arbetspass vilket gör det extra viktigt att ha ett par bekväma arbetsskor som är anpassade efter just dina behov. Hos oss hittar du arbetsskor från Scholl som är anpassade för att minska påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för. I Scholls breda sortiment hittar du allt från sandaler och tofflor till bekväma sneakers.

Scholl använder sig utav en unik Bioprint-teknologi som gör att sulorna bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå, vilket i sin tur hjälper till att förhindra eller lindra knäsmärta som orsakas av en felaktig fotställning. Skorna ger också ett bra stöd för hålfot och främre fotvalv och håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning.

Sneakers från Scholl

I vårt sortiment hittar du bekväma och snygga Sneakers från Scholl som fungerar lika bra både som arbetsskor och promenad- och fritidsskor. Tack vare deras sulor, som är tillverkade med Biomechanics-teknologin, får dina fötter alltid en korrekt och naturlig position. Detta minskar risken för smärta i häl, fotled, knä samt nedre delen av ryggen som är orsakad av överpronation. Sneakers från Scholl är inte bara bekväma och anatomiska, utan också väldigt snygga då det har ett sportigt och stilrent utseende. Har du problem med överpronation är ett par sneakers från Scholl det perfekta valet. Scholl har sneakers som ger extra bra stöd och hjälper dig med överpronation att räta upp foten till en naturlig position vilket minskar smärta och obehag.

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (10)

Anette 12/12/18
Nöjd!
Riktigt sköna skor. Fungerar för långa arbetsdagar.
IngaLill 11/25/18
Sköna jobb skor.
Sköna skor att jobba i
Gunnel 11/25/18
Bekväma sandaler
Bekväma och sköna sandaler i en läcker färg!
MariaW 11/16/18
Jättesköna Onda fötter blev som nya
Frasse52 06/27/18
Sköna skor Jag har ett par svarta och var supernöjd med dom, så jag ville ha ett extra par.
Anneli 04/06/18
Mjuka skor Väldigt bekväma och mjuka. För stora.
scrolla 10/25/17
supersko Jätteskön sko, skulle ha mina på jobbet, för varma. Men som utomhus sko helt suveräna
Jennie 10/02/17
Fina Så sköna men för stora för mig så det blev retur
Isabell 08/28/17
Älskar dem Älskar dessa skor, man har ingen smärta i knän och man känner att man får en bättre hållning av skorna.
Marléne 08/20/17
Sköna skor Väldigt skönt stöd för hålfoten och dom väger absolut ingenting! Jätte sköna och gå i!

Upptäck fler liknande produkter!