Info 0

Bagheera Wave Svart

Art. nr. 0001002-0150-00000

349 Kr

499 Kr

-30%

View size chart
4.2 / 5
Läs omdömen
Produkten är slut på lagret.
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

1 andra färger

91% instämmer att strl är som väntat .

  • Små:
    1
  • Lagom:
    10
  • Stora:
"Skorna är sköna och lätta, sköna att gå i på jobbet. "
Catrin | Storlek: Lagom
 
Beskrivning

Wave

Bekväma Bagheera Wave arbetsskor till vårdpersonal finns nu tillgängliga för att stödja dina fötter under många långa pass. Du som jobbar inom vården vet hur viktigt det är att känna sig bekväm under arbetsdagen. Dessa snygga och sportiga skor har vi på Vårdväskan valt ut för att du som jobbar inom

Läs mer
 
Om Bagheera

Bagheera arbetsskor för vårdpersonal

Bagheera sneakers och arbetsskor är framtagna för att ge dig optimal komfort och stabilitet för dina fötter. Vi har inte bara klassiska arbetsskor i vårt sortiment, vi kan även presentera ett sortiment av sportiga och bekväma Bagheera sneakers som passar perfekt för arbetsdagen i vårdyrket. Vi på Vårdväskan vill kunna erbjuda dig som jobbar inom vården sneakers som funkar att använda under arbetsdagen, på fritiden eller i stort sett vilket sammanhang som helst. Här hittar du arbetsskor med dämpning och som är extra luftiga så att dina fötter får så bra förutsättningar som möjligt under långa arbetsdagar. Bagheera sneakers är en arbetssko med hög komfort, ger skön stötdämpning, kan användas när som helst och har en snygg design som passar perfekt för att du som jobbar inom vården ska kunna ha en sko som funkar för både jobb och till vardags. Välj ut dina nya favoriter i hela vårt Bagheera sortiment.

Bagheera Sneakers på Vårdväskan

Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika modeller från Bagheera. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och din personlighet. Bagheera sneakers är en perfekt arbetssko som håller dina fötter pigga och fräscha hela dagen och ger hela din kropp rätt förutsättningar. Flera av Bagheeras skor passar även utmärkt för långa löppass på hårdare underlag och för löpare som söker en neutral och lätt sko. Bagheeras högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra samt kännas pigga och fräscha genom hela arbetsdagen.

Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

Dina sneakers kommer garanterat att få dig känna dig bekväm, fräsch och snygg under din arbetsdag. Välj mellan olika modeller och märken av sneakers hos Vårdväskan. När du lyssnat på dina fötter och äntligen gjort ditt val av arbetsskor så är det naturligt att hela din kropp talar till dig. Då är det dags att ge alla delar av dig den kärlek som du förtjänar. I vårt stora sortiment hittar du allt från underkläder och bussaronger till alla de arbetsredskap som du dagligen behöver i ditt arbete. Bara för att de produkter du hittar i vårt sortiment har en glad och positiv stil, så betyder inte det att vi tullat på kvaliteten. Hos oss på Vårdväskan hittar du bara produkter av den allra högsta kvaliteten. Shoppa dina nya arbetsskor och arbetskläder hos oss på Vårdväskan redan idag!

WCT-overallen lade grunden till varumärket Bagheera

Bagheera är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna, där samtliga produkter utvecklas och designas. Allt började på 80-talet med en WCT-overall där det stod Bagheera över bröstet och det är nog så många minns Bagheera, vilket blev startskottet för ett nytt varumärke i sportbranschen. Sedan dess har det hänt mycket och det ökade intresset för motion och hälsa har skapat en enorm marknad för funktionella träningskläder och skor. Bagheeras ledstjärnor är hållbarhet, miljö och funktion, med det sagt kan de erbjuda väldesignade och lättkombinerade sneakers - utvecklade för både dam och herr - för att du ska kunna prestera ditt yttersta vid varje tillfälle. Alla produkter från Bagheera har både miljön och människan i åtanke, detta gör dem genom att certifiera produkter med Oeko-tex och jobba med samarbetspartners som strävar efter en hållbar utveckling och har samma miljötänk.

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (9)

Catrin 11/30/18
Omdöme
Skorna är sköna och lätta, sköna att gå i på jobbet.
Carin 10/10/18
Svarta skor
Tycker de är lagom i storlek
Kerstin 09/16/18
Sköna skor!
Lätta och behagliga. Jag studsar fram :)
Satah 09/06/18
Bra Bra skor att jobba i. Normalbild storlek
Mona 07/04/18
Sköna och lätta Lätta och mjuka skor. Använder dem till och från jobb, men ibland inomhus som arbetsskor! Luftiga trots den rådande högsommarvärmen!
Kali 02/04/18
Sköna skor Riktigt sköna skor att ha på jobbet.
Petra 01/31/18
Bagheera wave Toppen skor och supersnabb leverans!
L 01/17/18
Bra Lagom varma och lagom storlek. Nöjd!
Agneta 10/27/17
Super sköna Lätta och inte för varma att gå inne med

Upptäck fler liknande produkter!