Info 0

Bagheera Wave Fuchsia/svart

Art. nr. 0001002-0223-00000

349 Kr

499 Kr

-30%

View size chart
4.6 / 5
Läs omdömen

- +

Obs: Sista varan i lager!
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

1 andra färger

70% instämmer att strl är som väntat .

  • Små:
    3
  • Lagom:
    7
  • Stora:
"Har alltid haft problem med ont i knäna efter ett långt och intensivt arbetspass men dessa har jättebra stötdämpning! Rekommenderas!
Köpte en storlek större än jag brukar ha, då blir de liiiite för stora men skönt att ha plats för tårna.
Normal storlek blev för trångt.
Passar också breda fötter!

Fick blod på skorna och de kunde lätt tvättas med ytdesinfektion utan att lämna spår av vare sig blod eller rengöring"
Malin SSK | Storlek: Små
 
Beskrivning

Wave

Bekväma Bagheera Wave arbetsskor till vårdpersonal finns nu tillgängliga för att stödja dina fötter under många långa pass. Du som jobbar inom vården vet hur viktigt det är att känna sig bekväm under arbetsdagen. Dessa snygga och sportiga skor har vi på Vårdväskan valt ut för att du som jobbar inom

Läs mer
 
Om Bagheera

Bagheera arbetsskor för vårdpersonal

Bagheera sneakers och arbetsskor är framtagna för att ge dig optimal komfort och stabilitet för dina fötter. Vi har inte bara klassiska arbetsskor i vårt sortiment, vi kan även presentera ett sortiment av sportiga och bekväma Bagheera sneakers som passar perfekt för arbetsdagen i vårdyrket. Vi på Vårdväskan vill kunna erbjuda dig som jobbar inom vården sneakers som funkar att använda under arbetsdagen, på fritiden eller i stort sett vilket sammanhang som helst. Här hittar du arbetsskor med dämpning och som är extra luftiga så att dina fötter får så bra förutsättningar som möjligt under långa arbetsdagar. Bagheera sneakers är en arbetssko med hög komfort, ger skön stötdämpning, kan användas när som helst och har en snygg design som passar perfekt för att du som jobbar inom vården ska kunna ha en sko som funkar för både jobb och till vardags. Välj ut dina nya favoriter i hela vårt Bagheera sortiment.

Bagheera Sneakers på Vårdväskan

Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika modeller från Bagheera. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och din personlighet. Bagheera sneakers är en perfekt arbetssko som håller dina fötter pigga och fräscha hela dagen och ger hela din kropp rätt förutsättningar. Flera av Bagheeras skor passar även utmärkt för långa löppass på hårdare underlag och för löpare som söker en neutral och lätt sko. Bagheeras högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra samt kännas pigga och fräscha genom hela arbetsdagen.

Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

Dina sneakers kommer garanterat att få dig känna dig bekväm, fräsch och snygg under din arbetsdag. Välj mellan olika modeller och märken av sneakers hos Vårdväskan. När du lyssnat på dina fötter och äntligen gjort ditt val av arbetsskor så är det naturligt att hela din kropp talar till dig. Då är det dags att ge alla delar av dig den kärlek som du förtjänar. I vårt stora sortiment hittar du allt från underkläder och bussaronger till alla de arbetsredskap som du dagligen behöver i ditt arbete. Bara för att de produkter du hittar i vårt sortiment har en glad och positiv stil, så betyder inte det att vi tullat på kvaliteten. Hos oss på Vårdväskan hittar du bara produkter av den allra högsta kvaliteten. Shoppa dina nya arbetsskor och arbetskläder hos oss på Vårdväskan redan idag!

WCT-overallen lade grunden till varumärket Bagheera

Bagheera är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna, där samtliga produkter utvecklas och designas. Allt började på 80-talet med en WCT-overall där det stod Bagheera över bröstet och det är nog så många minns Bagheera, vilket blev startskottet för ett nytt varumärke i sportbranschen. Sedan dess har det hänt mycket och det ökade intresset för motion och hälsa har skapat en enorm marknad för funktionella träningskläder och skor. Bagheeras ledstjärnor är hållbarhet, miljö och funktion, med det sagt kan de erbjuda väldesignade och lättkombinerade sneakers - utvecklade för både dam och herr - för att du ska kunna prestera ditt yttersta vid varje tillfälle. Alla produkter från Bagheera har både miljön och människan i åtanke, detta gör dem genom att certifiera produkter med Oeko-tex och jobba med samarbetspartners som strävar efter en hållbar utveckling och har samma miljötänk.

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (5)

Malin SSK 11/24/18
Supersköna
Har alltid haft problem med ont i knäna efter ett långt och intensivt arbetspass men dessa har jättebra stötdämpning! Rekommenderas!
Köpte en storlek större än jag brukar ha, då blir de liiiite för stora men skönt att ha plats för tårna.
Normal storlek blev för trångt.
Passar också breda fötter!

Fick blod på skorna och de kunde lätt tvättas med ytdesinfektion utan att lämna spår av vare sig blod eller rengöring
Snekkan 11/16/18
Små i storleken
Små i st Har normalt 39 Men fick byta till en st större Jättesköna,jättelätta,gott om utrymme för tårna
Viola 05/11/18
Liten i storleken
Skön sko som ger bra stöd och sulan känns halksäker och bra. Dock fick både jag och en kollega ta en storlek större än vi brukar ha. Tänk på detta så ni slipper byta.
Jennifer 04/17/18
Helt rätt Rätt storlek o helt rätt för att jobba i. Har inte ont i eller trött i fötterna efter att ha jobbat en hel dag på jobbet
Agnrta 02/19/18
Skor Kanonbra! Satt perfekt

Upptäck fler liknande produkter!