Info 0

WAW Unisex Air Shoe Black

Art. nr. 0001313-0076-00000

498 Kr

View size chart
4.6 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

2 andra färger

71% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
 • Lagom:
  5
 • Stora:
  2
"Perfekta att jobba i! Dock tycker jag att dom är lite stora i strl, hälen på skol viker sig. "
Uska  | Storlek: Stora

Egenskaper

 • Normal längd
 • Unisex
 • Textil
 
Beskrivning
 • Unisex
 • Barfota känsla
 • Halkfri sula

Denna snygga sko från WAW - Wear At Work är en mycket skön sko som du knappt känner av att du bär. Skon passar utmärkt att ha inom vården då dess halkfria sula gör att den passar extra bra i våta förhållanden. Ögla bak med logga som en visuell detalj samt för enkelt på-

Läs mer
 
Om Wear At Work

WAW - arbetskläder och arbetsskor för vårdpersonal

Upptäck det svenska varumärket WAW som skapar ett stilfullt alternativ till de klassiska uniformerna. Lättkombinerade plagg med material som andas, är tåliga, komfortabla och välarbetade i passform och detaljer. Plagg som passar olika kroppsformer och kan kombineras på många olika sätt efter behov och tillfälle. Arbetskläder för dig som jobbar inom vården och ställer höga krav på både komfort och hållbarhet. När det gäller arbetskläder, och då speciellt vårdkläder, så har det under många år och på många arbetsplatser varit ganska stela och trista uniformer utan några färger eller mönster. Detta ledde till att i stort sett alla hade samma kläder inom vården, där läkare hade vita rockar och sjuksköterskor ofta hade vita eller blå arbetskläder. Numera har detta förändrats och hos oss på Vårdväskan försöker vi bringa glädje och färg till vården som ger sken av lugn, ro och omsorg. Med arbetskläder från WAW kan vi lova dig att du aldrig mer behöver känna dig varken trist eller tråkigt klädd på jobbet.

Designade arbetskläder för en elegant look

Företaget WAW - Wear At Work är ett innovativt svenskt företag grundat 2016 med visionen att skapa arbetskläder som kombinerar stil med komfort. Kollektionen är formgiven av den prisbelönte designern Cathrine Edblad med idén att skapa ett stilfullt alternativ till de klassiska uniformerna. Idén föddes för ett par år sedan av medgrundaren Rebecka Ardo. Med sin mångåriga erfarenhet inom dentalbranschen insåg hon att det saknades ett exklusivt och stilfullt klinikmode. WAW jobbar alltid utifrån sitt motto "Look like the professional you are".

Wear at Work hos Vårdväskan

Vi på Vårdväskan är glada och stolta över att kunna presentera WAW arbetskläder. Hos oss på Vårdväskan hittar du både skor och arbetskläder från WAW - Wear at Work. Du kan enkelt hitta den rätta stilen för just dig och din personlighet. WAW's högsta prioritet är att du ska känna dig bekväm på jobbet och vem har bestämt att arbetskläder måste se tråkiga ut? WAW har tagit fram en kollektion unika uniformer för dig som har höga krav på design, funktion och komfort.

Hitta det du behöver i vårt breda sortiment av arbetskläder och arbetsskor

Hos oss på Vårdväskan hittar du många olika plagg för vården som sätter en personlig prägel på dina arbetskläder, vilket visat sig mycket uppskattat av de många patienter som dagligen besöker landets alla sjukhus och vårdinstitutioner. Hos Vårdväskan erbjuder vi kvalitativa arbetskläder med allt från trevliga och bekväma underkläder till strumpor och bussaronger, som alla bringar glädje och färg till ditt arbete. Förutom detta så erbjuder vi även den absolut bästa kvalitet du kan tänka dig, där du får den ultimata komfort du själv behöver i ditt arbete. Genom detta så har vi skapat en ny trend inom vården och dess arbetskläder. Du har fortfarande samma rörelsefrihet och komfort, men samtidigt en kraftigare utstrålning, vilket kan vara glädjande för alla de patienter som ser dig i ditt arbete. När det gäller strumpor och underkläder så har vi tänkt på att dessa ska ge dig den komfort, kvalitet och det stöd du verkligen behöver i ditt arbete som vårdare eller sjuksköterska. De bussaronger vi erbjuder är alltid av bra kvalitet och finns i många färger som bringar glädje till alla. Genom ett besök hos oss på Vårdväskan kan du också få ett nytt och trevligt set av kläder för vårdpersonal.

 
Tvättråd & Material

Material:

 • 60% polyester
 • 40% elastan sula i PVC med miljövänligt skydd

Tvättråd:

 • Maskintvätt 40°
Max 40 °C
Polyester
Lycra
Ej strykning
Ej torktumlas

Egenskaper

 • Normal längd
 • Unisex
 • Textil

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (7)

Uska 03/10/19
Bra men..
Perfekta att jobba i! Dock tycker jag att dom är lite stora i strl, hälen på skol viker sig.
L-M 12/16/18
Supersköna!
Perfekta skor att glida omkring på jobbet med!
Så himla sköna!
Valdo 09/12/18
Fötter i luften
Helt bra par skor, man känner dem inte och är helt bekväm! Tyvärr min vanlig nummer är 43 och de känner lite för stora för min fot. Kanske skka prova en lite mindre storlek!
Vårdkvinna 08/27/18
Waw shoes Passar perfekt!
Malin 07/27/18
Supersköna! Sitter bra och är jättesköna. Känns knappt att man har en sko på foten.
Uska 07/10/18
Perfekta Otroligt lätta och sköna att gå i.
Maria 07/10/18
WAW-skor De är så vansinnigt sköna att ha på sig. Man känner sig nästan barfota.

Upptäck fler liknande produkter!